• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

avize bakıyorum, yine kız bebek için zarif ve şık modeller, erkek bebek olunca arabalı, futbol toplu falan :KK43:
bizim mobilya da ufak bir ayı konsepti var ben de ayıcık konseptini devam ettirmek istiyordum ama bulamıyorum
şu nasıl sizce:
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/sedef-mavi-maymun-tekli-cocuk-odasi-avizesi-165512100
bak şöle bişey var ayıcıklı;
http://www.hepsiburada.com/disney-pooh-ikili-tavan-sarkit-p-HRYKC4002
buda abajur
http://www.hepsiburada.com/disney-pooh-double-abajur-p-HRYKC4202

opera opera oglumun odasini ayi konsepli yapmistim..nevresim avize vs hepsini ayni ayili olarak funnababy sitesinden getirmistitmistim..bi o siteye bak dekorasyon bölümüne

Günaydın kızlar.. D _defne_ hemen moralini bozma. doktora gidene kadar bol bol dinlen, konuş bebişlerle.. onlar en iyi zamanı bilirler zaten. bırak ne zaman istiyorlarsa o zaman gelsinler.

ben de normal doğum dedim durdum. hala bizimki dimdik duruyo:) bıraktım artık beklemeyi de. sen ne zaman nasıl gelmek istersen öyle olsun dedim kararı ona bıraktım:KK52: dik başlı oğlum benim:p
Sagol canim hepimizin hakkinda hayirlisi zaten gelmek istedikleri zaman durduramayiz artik onlar bilir nezaman gelcegini
kızlar günaydın..
dünden beri tabletten de telefondan da yazamadım en sonunda pc.yi actım yazmak için..
gypsy84 gypsy84 vaginal usg bildiğin yumurta takibi yaptıklarının aynısı ancak tuşe denilen şey elle muayene. yani 2-3 parmağını sokup içerde epey bir manevra yapıyor en iyi tuşe ile anlaşılıyormuş açılma. o anda canın epey yanıyor ama 20 saniyelik falan bir sey..
bizim oğlanın odası boyandı, bildiğiniz mavi oldu, odada eskiden beri olan gömme dolap kapakları koyu mavi duvarlar ise beyaz boya ile 2. katı epey açarak bebek mavisi tonu oldu.
odanın perdelerini attım, şimdi ölçü alıp ablama vericem o izmirden yaptırsın, benim perdeciye gidecek halim yok.
avize ve abajuru da internetten alıcam, oda takımnda yoktu onlar.

kasılmalarala ilgili de benim yattıgım sürece sorun yok ama ayaktayken ve yürürken cok zorluyor. bu aralar konustugum birçok kişi benim gibi sorunlar yaşayıp tam haftasında hatta 41. haftada doğurdugunu söyleyip teskin etti beni. bazı gebeliklerde kasılma, taş gibi olma durumu daha yoğun ve agrılı yasanıyor demek ki.. üstelik benim kasılmalarım nst'de de çıkıyor ama düzenli olmadığı sürece (ki ben ilk acile gittiğimde 10 dk.da birdi) ve rahim agzı kapalı oldugu müddetce sorun yok.
Boya konusunda ayni kaderi paylasiyoruz ;) kasilmalar da bazen sık oluyo benim ya ayaktayken yada otururken de aynidedigin gibi tas gibi karnim yatiyorm zaten surekli yatarkende ara ara kasilma oluyo iste
günaydın kızlar,
D _defne_ herşey yolunda gider inşallah istediğin gibi olur,dinlenmeye çalış.bende her hafta başladığında işe giderken günleri sayıyorum aslında işim ağır değil oturuyorum falan ama erken kalkıp gelmek zorluyo artık.haftasonuda ıvır zıvırla uğraşırken geçip gidiyo zaten :KK43:
bende cuma günü gidicem doktora kısmetse
opera opera kadına üzüldüm ya bayada zor bulmuştunuz neyse hayırlısı olsun inşallah kısa sürede hemen bitane bulunur da başlar bir an önce
Sagol canim dinleniyorm hep ama demekki artik dinlenmek de yetmiyo hayirlisi bakalim

Chicco littleway var bende de o destek var ama kuzenin 40 günlük bebeği geldi bana yatamadı içinde.. Senin ki modeli neydi cnm ? Farklı bişe mi var acaba benim kimin dışında..
32+0 da mu alınıyor onu tam bende bilmiyorum,bilen varsa aydınlatsın bizi.ama ben şirketin muhasebecisine sormuştum raporu hastaneden alınca onlara vericekmişim.sende hastaneden alıp iş yerinde muhasebeye yada ilgileniyosa insan kaynaklarına vericeksin tahminimce
Belki cvp verilmiştir ama ben yinede yazayım sorunuza cvp, ben tıbbi sekreterim eğitim ve araştırma hast. De çalışıyorum
32+0 dan 32+6 ya kadar bir devlet yada eğitim arası. Hastanesine gidip mutlaka çalışır yada çalışamaz raporu almanız gerekiyor
Çalışamaz alırsanız sorun yok ama çalışır alırsanız raporda da 37 e kadar çalışır olarak veriliyor ve verilen raporda bebeğin tahmini doğum tarihi ve sizin hangi tarihte gelip çalışamaz alacağınız yazıyor o tarihte mutlaka gidip çalışamaz raporunuzu almanız gerekiyor, yani şöyle söyleyeyim çalışır raporunuzu 32+5 te alırsanız calisamazida 37+5 te almalısınız 37+6da hastaneye giderseniz doğum paranızı almakta sorun çıkıyor ssk o bir günü neden calistirildiginizi sorguluyor. Birde 32 de çalışır alırsanız ciddi bir sorun olmadığı daha doğrusu yatış doğum falan olmadığı sürece kadın doğumdan rapor alamıyoruz. Mesela ödeme bağlı olarak Ellerimde sürekli uyuşma oluyor ellerimi kullanamıyorum, guc kaybi oluyor ozellikle sabahlari diye kadin dogumculara sordum normal dediler rapor vereceklerdi veremediler ortopediye gittim Karpal tünel olmuşum oradan aldım, başka sorusu olan varsa bildigim kadar cvplayabilirim

gyilmaz1982 gyilmaz1982 canım çok açıklayıcı olmuş saolasın.kafama takılan birşey daha var peki bu rapor tarihi sata göre mi belirleniyor? çünkü mesela benim sata göre ve ultrasona göre bikaç gün oynuyor.ultrasonda da her gidişte oynuyor hep aynı çıkmıyor.sat baz alınıyor heralde ozamn değil mi

Kizlar ben dogurdumm....
Bugun kontrol vardi sabah biraz kanamam olunca hastaneye erken geldik. Dr suyun geliyo dedi bugun almamiz gerek dedi. Dogumhanede hazirladilar nst ye bagladilar uygun ameliyat saatini beklerken bebeklerdrn birinin kalp atimi yavaslayinca hoop acilen girdim ameliyata. 34+2 biri 2050 biri 1860 kuvozdeler duruma gore bi hafta 10 gun kalacaklar cok sukur sagliklari iyi . Ben daha goremedim kendimi iyi hissedince girecegim yanlarina.
Gözün aydın canım darısı bizlerin başına inşallah. Bebeklerine birlikte sağlıklı bir şekilde evine geçersin kısa zamanda inşallah

gyilmaz1982 gyilmaz1982 canım çok açıklayıcı olmuş saolasın.kafama takılan birşey daha var peki bu rapor tarihi sata göre mi belirleniyor? çünkü mesela benim sata göre ve ultrasona göre bikaç gün oynuyor.ultrasonda da her gidişte oynuyor hep aynı çıkmıyor.sat baz alınıyor heralde ozamn değil mi

Sata göre veriliyor, benim Sata göre 32 iken USG ye göre 34 dü mesela

Belki cvp verilmiştir ama ben yinede yazayım sorunuza cvp, ben tıbbi sekreterim eğitim ve araştırma hast. De çalışıyorum
32+0 dan 32+6 ya kadar bir devlet yada eğitim arası. Hastanesine gidip mutlaka çalışır yada çalışamaz raporu almanız gerekiyor
Çalışamaz alırsanız sorun yok ama çalışır alırsanız raporda da 37 e kadar çalışır olarak veriliyor ve verilen raporda bebeğin tahmini doğum tarihi ve sizin hangi tarihte gelip çalışamaz alacağınız yazıyor o tarihte mutlaka gidip çalışamaz raporunuzu almanız gerekiyor, yani şöyle söyleyeyim çalışır raporunuzu 32+5 te alırsanız calisamazida 37+5 te almalısınız 37+6da hastaneye giderseniz doğum paranızı almakta sorun çıkıyor ssk o bir günü neden calistirildiginizi sorguluyor. Birde 32 de çalışır alırsanız ciddi bir sorun olmadığı daha doğrusu yatış doğum falan olmadığı sürece kadın doğumdan rapor alamıyoruz. Mesela ödeme bağlı olarak Ellerimde sürekli uyuşma oluyor ellerimi kullanamıyorum, guc kaybi oluyor ozellikle sabahlari diye kadin dogumculara sordum normal dediler rapor vereceklerdi veremediler ortopediye gittim Karpal tünel olmuşum oradan aldım, başka sorusu olan varsa bildigim kadar cvplayabilirim

cnm çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Ben de 32+1 de pazartesi günü çalışabilir raporu aldım. şimdi 37+1 de çalışamaz raporu alıcam ama bayramdan sonraki hafta çalışmam gerek bu durumda. 36+1 de izne çıkmam mümkün değil mi artık? çünkü kadın bana 5 hafta ya çalışırsın ya çalışamazsın, 4 hafta çalışabilir veremiyoruz dedi. saçma geldi bana.

cnm çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Ben de 32+1 de pazartesi günü çalışabilir raporu aldım. şimdi 37+1 de çalışamaz raporu alıcam ama bayramdan sonraki hafta çalışmam gerek bu durumda. 36+1 de izne çıkmam mümkün değil mi artık? çünkü kadın bana 5 hafta ya çalışırsın ya çalışamazsın, 4 hafta çalışabilir veremiyoruz dedi. saçma geldi bana.
Evet 37+1 de Dr a gidip çalışamaz almalısınız, 37 yazıyorlar ama 36 dada gidip alırsın çalışamaz ini veriyorlar zorla çalıştıracak halleri yok ya yada başka bir bölümden 5 günlük rapor alabilirsin ben 1 gün rapor aldım bayrama kadar yıllık izin yıllık izin bitince bayram tatili bayramdan sonra 1 gün çalışmam lazım onun içinde rapor alacağım hem o gün anestezi için kanlarını vereceğim 37+2 dede çalışamaz alacağım herseyi planlarım, bayramdan sonraki ilk pazartesi alacaktır çalışamaz i ama 32+1 de alamadım çalışırı sistem çalışmadığı için 32+2 ye sarkti o yüzden 1 gün rapor almak zorundayim

Slm kızlar biz dün gece acildeydik akşam 9 başladı kasılmalar önce düzensizdi sonradan 5 dakikada bir geldi gece1.5 da gittik sancı 40 yükseldi nöbetçi Dr yatırın dedi benim Dr şehir dışındaydı bugün geldi ben yatışı istemedim kağıt imzalattılar bana öyle çıkardılar sabah tekrar gittik hastaneye sancı 60 olmuş progestana başladık Dr on gün daha dayan ondan sonra sorun yok dedi dün boş olan hastane dolmuş yatış yapmadık evde kalkmadan yatacağım ve Dr sürekli irtibat halinde olacağız sancım çoğalïrsa hemen gideceğim allah yardımcıımız olsun hepimizin

çok teşekkür ederim canım, ben disney değil de özgün model ayıcık istiyorum :p

opera opera oglumun odasini ayi konsepli yapmistim..nevresim avize vs hepsini ayni ayili olarak funnababy sitesinden getirmistitmistim..bi o siteye bak dekorasyon bölümüne

cok begendim bunları, fiyatlar biraz daha pahalı ama tasarımlar güzel. teslim süresi 10 günmüş..

bu da çok güzelmiş ama ne fiyat var ne satınalma opsiyonu.. sadece bakalım diye yapmışlar heralde :KK70:

Slm kızlar biz dün gece acildeydik akşam 9 başladı kasılmalar önce düzensizdi sonradan 5 dakikada bir geldi gece1.5 da gittik sancı 40 yükseldi nöbetçi Dr yatırın dedi benim Dr şehir dışındaydı bugün geldi ben yatışı istemedim kağıt imzalattılar bana öyle çıkardılar sabah tekrar gittik hastaneye sancı 60 olmuş progestana başladık Dr on gün daha dayan ondan sonra sorun yok dedi dün boş olan hastane dolmuş yatış yapmadık evde kalkmadan yatacağım ve Dr sürekli irtibat halinde olacağız sancım çoğalïrsa hemen gideceğim allah yardımcıımız olsun hepimizin

canım çok gecmiş olsun, açılma var mıymış?
bol su iç, yat dinlen.

Gecmis olsun ya nedir bu sancilardan cektigimiz benimde bazen 10 15 dk da bir kasilmam oluyo sen agrimi hissettin yani agrili kasilmami benim hic agrim olmuyo sadece acayip kasilma oluyo agri yok diye rahatim ama bilemedim

Back
X