• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kızlar ev işi değil ki sorun, ona haftada bir kadın geliyordu zaten, iyi ki de bu yeni başlayacak olana güvenip iptal etmemiştim öbürünü.
benim sorunum yemek.. biz dışardan yemeye alışkın değiliz, gecen hafta kocam zehirlendi zaten burger king'ten
ütü desen dağ gibi oldu
bebeğin dolapları iyice temizlenecek, eşyaları yıkanıp yerleşecek
bizim kıyafetlerimizde yazlık-kışlık yapılacak
kocam sabah gidiyo akşam geliyo, kaç gündür boyanın pisliği ile ugrasıp gece 1'e kadar iş yapıyor

ama şunu her seferinde anlıyorum ki, bu memlekette işsizlik rakamları gercek değil, kimi kayıtdışı çalışıp çalıştıgı halde işsiz görünüyor, kimi de iş arıyor ama iş begenmiyor..
Yemek için haftada 3 gün de işini görür senin. Hergün gelecek bulmaktan daha kolay olabilir belki.

Slm kızlar biz dün gece acildeydik akşam 9 başladı kasılmalar önce düzensizdi sonradan 5 dakikada bir geldi gece1.5 da gittik sancı 40 yükseldi nöbetçi Dr yatırın dedi benim Dr şehir dışındaydı bugün geldi ben yatışı istemedim kağıt imzalattılar bana öyle çıkardılar sabah tekrar gittik hastaneye sancı 60 olmuş progestana başladık Dr on gün daha dayan ondan sonra sorun yok dedi dün boş olan hastane dolmuş yatış yapmadık evde kalkmadan yatacağım ve Dr sürekli irtibat halinde olacağız sancım çoğalïrsa hemen gideceğim allah yardımcıımız olsun hepimizin
Geçmiş olsun canım, açılma yoksa endise etme.

Lulinda Lulinda (güncel halini görebilmen için etiketledim) öperim :))))

opera opera hoşbuldum hoşbuldum gerçi İstanbul'a geri dönmek pek hoş olmuyor canım köyleri, koyları bırakınca :) 3-4 gün Bodrum'daydık sonrası Datça'ya kaçtık hemen. Eylül de gideriz biz normalde bu sene erken bir kaçamak ilave ettik. İyi ki etmişiz... Havaların halen serin olmasından mı, turistlerin kriz vs gelmemesinden mi, ramazanın etkisi mi bilmem sakin sakindi, harikaydı. Su soğuktu o kötü :) Özetle çok iyiyim mesudum (Türk filmi repliği ile yazdım) Tüpçüden olamadı sevgiliden olsun misyonu ile en doğalından denemelerimize devam :))))

Hem tebrik ediyorum mezun olmuşsun göbeğini gere gere dolaş :))))))) Tezcan ismi ise çok manidar, süper hahahah "r" yok hem :) Oğlan dursun durduğu en rahat yerinde, ürkütmesin sizi, kasılmalar için bol dinlenmeli zamanlar diliyorum. Geçmiş gitmiş olsun, zamanı gelince sıhhatle doğsun...

asmakilit asmakilit kuvöze vs. gerek kalmadan kocaman uslu çocuk olarak zamanında doğacak inşallah. Yine de bilginin kulak köşesinde bir yerinde olması iyi... Şanslı çocuk olsun hep :)
Hoşgeldin canım, ellerine sağlık. Ne Güzeldir şimdi Datça, şu koca göbeğimle soğuk sulara gireydim:)
Biz gayet iyiyiz. Annem Perşembe günü geliyor. 3-4 gün yanlız kaldım sadece. Öncesinde sırayla 2 kız arkadaşım gelip gittiler. Onlarla epey gezdik macera dolu Amerika'yı. 3-5 kilometre yürümek hergün ki rutinim oldu. 2 gündür evdeyim kasılmalarım arttı. Akşam tekrar Yürüyüşe gideyim diyorum. Bizim oğlan bize çekmiş, gezenti bünye olacak herhalde. Durmayı sevmiyor.

Onun dışında zaman biraz zor geçiyor tabii ki. Evimi, eşimi, hayvanlarımı özledim. Hergün skype yapsak da kesmiyor. Neyseki annem geliyor, eşim de 1 ay sonra geliyor.

Lulinda Lulinda (güncel halini görebilmen için etiketledim) öperim :))))

opera opera hoşbuldum hoşbuldum gerçi İstanbul'a geri dönmek pek hoş olmuyor canım köyleri, koyları bırakınca :) 3-4 gün Bodrum'daydık sonrası Datça'ya kaçtık hemen. Eylül de gideriz biz normalde bu sene erken bir kaçamak ilave ettik. İyi ki etmişiz... Havaların halen serin olmasından mı, turistlerin kriz vs gelmemesinden mi, ramazanın etkisi mi bilmem sakin sakindi, harikaydı. Su soğuktu o kötü :) Özetle çok iyiyim mesudum (Türk filmi repliği ile yazdım) Tüpçüden olamadı sevgiliden olsun misyonu ile en doğalından denemelerimize devam :))))

Hem tebrik ediyorum mezun olmuşsun göbeğini gere gere dolaş :))))))) Tezcan ismi ise çok manidar, süper hahahah "r" yok hem :) Oğlan dursun durduğu en rahat yerinde, ürkütmesin sizi, kasılmalar için bol dinlenmeli zamanlar diliyorum. Geçmiş gitmiş olsun, zamanı gelince sıhhatle doğsun...

asmakilit asmakilit kuvöze vs. gerek kalmadan kocaman uslu çocuk olarak zamanında doğacak inşallah. Yine de bilginin kulak köşesinde bir yerinde olması iyi... Şanslı çocuk olsun hep :)

ohhhh çok güzel yapmışsınız, ben soğuk suyu sevmem ama deniz kıyısı muhabbetlerini, akşamüstü biralarını, ege mezelerini ve rakıyı özledim en cok..
hatta gecen sabah kahvaltıdan sonra canım acayip bira çekti, aşerme desen değil.. bildiğin sapıtma benimki :KK70:
mes'ut olmana cok sevindim, bize de pozitif enerjin gecti hemen :KK68:

Yemek için haftada 3 gün de işini görür senin. Hergün gelecek bulmaktan daha kolay olabilir belki.

haftada 3-5, yarım gün tam gün farketmez..
bu kadar flexible çalışma koşullarında çalışacak kadın bulamadım inanılmaz yaa..
en son şirketten yatılı rus kadın alıp, evliliğimle rus ruleti oynayacagım :KK70::KK70:

Slm kızlar biz dün gece acildeydik akşam 9 başladı kasılmalar önce düzensizdi sonradan 5 dakikada bir geldi gece1.5 da gittik sancı 40 yükseldi nöbetçi Dr yatırın dedi benim Dr şehir dışındaydı bugün geldi ben yatışı istemedim kağıt imzalattılar bana öyle çıkardılar sabah tekrar gittik hastaneye sancı 60 olmuş progestana başladık Dr on gün daha dayan ondan sonra sorun yok dedi dün boş olan hastane dolmuş yatış yapmadık evde kalkmadan yatacağım ve Dr sürekli irtibat halinde olacağız sancım çoğalïrsa hemen gideceğim allah yardımcıımız olsun hepimizin
Geçmiş olsun canım insallah ufaklık acele etmez annesini üzmez.

bu kadar flexible çalışma koşullarında çalışacak kadın bulamadım inanılmaz yaa..
en son şirketten yatılı rus kadın alıp, evliliğimle rus ruleti oynayacagım :KK70::KK70:
Altın dişli, Rus gülle atma takımından bıyıklı bir kadın olursa neden olmasın:KK70::KK70:

o kadar fema durumdayim diyosun cok güldüm yaaa:-):-)

kizlar pekii lohusa gecelik yada pijamalarinizda sabahlikta varmi annem ve halam.almislar birer takım pijama ama sabahlikli değil almak gereklimiki acep

kizlar pekii lohusa gecelik yada pijamalarinizda sabahlikta varmi annem ve halam.almislar birer takım pijama ama sabahlikli değil almak gereklimiki acep

bence kesin gerekli..
sütyenin ince penyeden emzirme sütyeni olacak memişler ortada, altında orkid falan olacak
birisi geldiğinde ayaga falan kalkacaksan şart diyorum.

Arkadaslarla oturuyoduk bi arkadas daha var hamile benden 10gun onde.klasik isimlerden konusuyoduk onlarin ismine herkes cok guzelmis dedi.biz tanem desik kimse begenmedi soylenisi kotuymus yok ole yok bole resmen isimden sogudum koymicam galba

benim takimin vardi ama nerelere sokuşturdum bilemiyorum. Gecen baktim bulamadım.. havalar sicak pek gerekmez diye dusundum ben.. ama opera opera da hakli.. gerci ben yaz kış atlet giyerim.. gecelik de pek ince.. evet gerekebilir.. ama geceligin icini cok belli etmiyorsa o zaman baska..

Arkadaslarla oturuyoduk bi arkadas daha var hamile benden 10gun onde.klasik isimlerden konusuyoduk onlarin ismine herkes cok guzelmis dedi.biz tanem desik kimse begenmedi soylenisi kotuymus yok ole yok bole resmen isimden sogudum koymicam galba

isim konusunu kimseye danışmamak lazım, ben koydum o kadar diyeceksin kimse de agzını acamayacak.
senin içine ne siniyorsa onu koy millete bakma;)

benim takimin vardi ama nerelere sokuşturdum bilemiyorum. Gecen baktim bulamadım.. havalar sicak pek gerekmez diye dusundum ben.. ama opera opera da hakli.. gerci ben yaz kış atlet giyerim.. gecelik de pek ince.. evet gerekebilir.. ama geceligin icini cok belli etmiyorsa o zaman baska..

hastane klimalı olacak, bir de daha derli toplu görünür bence giyilmeli.
ben krem pijama takımı aldım sabahlıklı bir de ucuk mavi gecelik aldım, krem sabahlığı ikisine de giymeyi düşünüyorum.

Onlarin koyacagi ismi neymiski??

Yaa emzirme atleti sartmi sizce normal atlet olmazmi yani arkadas bi emzirme atleti 30 lira yuh yani hadi bi iki tane aliyimda yetmezki

Yaa emzirme atleti sartmi sizce normal atlet olmazmi yani arkadas bi emzirme atleti 30 lira yuh yani hadi bi iki tane aliyimda yetmezki

bende bir emzirme sütyeni bir emzirme sütyeni bir de yüksek belli lohusa külotu var
yıkayıp yıkayıp giymeyi düşünüyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
internetten alırım demiştim unutmuşum bak sen diyince hatırladım

Memelere özgürlük arkadaşlar:) Evde kim görecek? Bir tane yeter. 24 saat açık besi uygulamayı düşünüyorum:KK70:

bende bir emzirme sütyeni bir emzirme sütyeni bir de yüksek belli lohusa külotu var
yıkayıp yıkayıp giymeyi düşünüyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
internetten alırım demiştim unutmuşum bak sen diyince hatırladım

Back
X