• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Merhaba 1 yaş,geçen sene doğum heyecanı bu sene doğum günü heyecanı, ne mutlu tatlı annelere

Arkadaslar size sorum su Suan tedavideyim şayet olursa Eylul sonu annesi olucam sanirim sizce Eylul basında yada agistos sonu tatile gitmem de sakınca olur mu her sene erken rezervasyon yaptırıyoruz da yapalım mı yapmayalim mı bilemedik

Arkadaslar size sorum su Suan tedavideyim şayet olursa Eylul sonu annesi olucam sanirim sizce Eylul basında yada agistos sonu tatile gitmem de sakınca olur mu her sene erken rezervasyon yaptırıyoruz da yapalım mı yapmayalim mı bilemedik
Merhaba,
Hamileliğin son ayı uçak ve uzun yol riskli.

Benim 1 aylık bi kızım var 2 veya 3 günde bir kaka yapıyo ve yeşil yapıyo önceden sarıda yapmıştı ama son zamanlarda hep koyu yeşil sarı karışık yapıyo sizce bir sorun var mıdır

Merhaba güzel annişler... bugün bizimde detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür herşey yolunda gibi gözüküyor gerçi daha kendi doktorumuza göstermedik ama.. :KK64:bebişimize trunkus arterious(kalpten tek bir büyük damarın çıkması demekmiş) yönünden pediatrik kardiyoloji yaptırın dediler..o birazcık canımızı sıktı da ben inanıyorum birşey yok yawrumuzda .. etrafınızda fetal kalp eko su çektirenler oldumu ?hangi hastaneler yapıyor acaba ?
Merhaba bebeğinizin durumu ne oldu acaba benim de ayrıntılı ultrason sonrası aynı tanı koyuldu çok merak ediyorum…

Back
X