- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
- Konu Sahibi talkative_844
-
hayirlisi olsun canim :)Merhaba bende transferi olup bekleme sürecinde olanlar topiğinden geldim allahıma çok şükür bende hamişim cuma günü kese görmeye gideceğim :))
Hadi hayırlısı canım bende iki ocakta gideceğim 10.gün değerim 281 12. Gün değerim 667 ikiz olma ihtimali var mıBende burdayim,bende 5ocak ta kese gormeye gidecegim,10.gun testimde degerim 207idi,cok heycanliyim belkide ikizlerim vardir :)
Canım artık bize tecrübelerinle yardımcı olursun değil mi :))Hoşgeldinizinşallah hepimiz doğuma kadar sorunsuz güzel bir hamilelik geciririz...asilamayla ogluma hamile kaldigimda 9 ay boyunca bir siteden cok güzel paylaşımlar da bulunduk..o kadar cok bilgi sahibi olduk ki dr bana cok bilincli oldugumu soylerdi..yaninda çalışan kiz bile hala görünce soyler..ee sagolsun forumdaki arkdaslarla baya alışveriş yapmistik bilgi konusun da benim tabii biraz daha tecrübeli geçicek...ama inanin dunyanin en güzel duygusu anne olmak..bu anin tadini çıkarın. ..yapabildiginiz kadar naz yapin
hatırladığım kadariyla tabikii...5 yil gecti üstünden ama hala ayni heyacan...Canım artık bize tecrübelerinle yardımcı olursun değil mi :))
Haklısın bu kadar sabrettik biraz daha sabredelimbenim değerde 11.gun 300 gelmişti. kesin ikiz dedik..ama tek göründü. ..bazilarinada küçük cikmasina ragmen ik8z diyolar..yani biraz sabredip goreceksiniz artik...
canim benim arkadasim yeni tup bebek yapti,14.gun degeri 380cikmis, dr uda sisli memorial prf.dr. semra kahraman demiski ikiz olma ihtimali yuksek degerine gore demis,ve gercekten ikiz ikitane kizi oldu yeni dogum yapti, banada iki embriyo yerlestirdiler ve ilk gunumden beri sagda ve solda ayri ayri batmalar kasilmalar yasiyorum icimden ikizmis gibi geliyor,hayirlisi olsun sagliklisi olsunda tek yada ikiz fark etmez ,ama 2dde olursa fena olmaz yaniHadi hayırlısı canım bende iki ocakta gideceğim 10.gün değerim 281 12. Gün değerim 667 ikiz olma ihtimali var mı
Hadi hayırlısı canım benimde iki taraflı bakmaları var bana da iki tane transfer yaptılar ama açıkçası ben ikiden korkuyorum ama hayırlısı tabiki olursa da sevinirimcanim benim arkadasim yeni tup bebek yapti,14.gun degeri 380cikmis, dr uda sisli memorial prf.dr. semra kahraman demiski ikiz olma ihtimali yuksek degerine gore demis,ve gercekten ikiz ikitane kizi oldu yeni dogum yapti, banada iki embriyo yerlestirdiler ve ilk gunumden beri sagda ve solda ayri ayri batmalar kasilmalar yasiyorum icimden ikizmis gibi geliyor,hayirlisi olsun sagliklisi olsunda tek yada ikiz fark etmez ,ama 2dde olursa fena olmaz yani
evet canim ikizlerde erken dogum kacinilmazmis,haklisin ama pozitif olmak lazim,arkadasim 7,5aylik dogurdu ikizlerini dr lar kesin kuveze girerler hazirlikli olun dedi,ama hic gerek kalmadi ikiside 2kg 400gr di,gayette sagliklilar :)Hadi hayırlısı canım benimde iki taraflı bakmaları var bana da iki tane transfer yaptılar ama açıkçası ben ikiden korkuyorum ama hayırlısı tabiki olursa da sevinirim
Ooo ne kadar da belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?