2015 Ağustos tüp bebek anneleri

Gulum benim transferimde ayni tarihte yarin dr.a kese iin gidicegim. Sana net olarak soylerim

bende transfere 2 hafta ekliyoruz diye biliyorum..benimde transfer 4 aralik..muhtemel dogum tarihi 27 ağustos. .ben 6.haftadayim..sende benden 4 gün sonra oldugundan 5.haftanin sonlarindasin..muhtemel dogumda 1 eylül gibi...
Ayy evet yaa,yalnis soyledim transfere iki hafta eliyoruz,sagol bebegimyaa,karistirmisim ben :) :)

Biz bu gun doktordaydik kizlar. Kanama durmus tekrar igne yapılmadı. Boyumuz 2.08 cm kocamaaaaan olmusuz.. gecen haftaki hesaptan 2 gun ilerde gelişimi bebişin çok şükür Rabbime.. guzel gunleer dilerim herkese..
cok sevindim canimyaa bizde bir gorebilsek o gunleri,nasil bir duygu cok merak ediyorum,suan hamile oldugumun bile farkinda degilim,insanlah hayirlisiyla kucagina alir koklarsin bebisini

dr umda benimle ayni hesapladi ama senin hesap daha hoşuma gitti dogrusuhemen su 3 ayı atlatabilsek...ha 2 gun once ha 2 gün sonra...zaten onlar ne zaman karar verirse geliolarbu arada dra gittigimde 5 haftalikti..ultrsonda boyutuna gore 4+5 di..iki gun geriden gelio..ama onuda aşar benim yumosum..

Biz bu gun doktordaydik kizlar. Kanama durmus tekrar igne yapılmadı. Boyumuz 2.08 cm kocamaaaaan olmusuz.. gecen haftaki hesaptan 2 gun ilerde gelişimi bebişin çok şükür Rabbime.. guzel gunleer dilerim herkese..
darısı başımıza inşallah. .2 3 hafta nin bile ne kadr farkı oluyor..çok hızlı gelisiyolar..

maşallah sağlıklı olsunlar bebişlerimiz bizim tek dileğimiz bu, sanırım en son ben görücem ya çok sabırsızlanıyorum baksana sen keseyi görmüşsün bile...Rabbim o günleri bana da göstersin inşallah

maşallah Allah nazarlardan korusun darısı başımıza:)

Bende daha gormedim keselerimi,ben 5ocakta gorcem allahin izniyle, sen nezaman canim

Ohh super haber cnm benimde aslinda car kontrolum var ama devrre sonu ay sonu izn alamam pzr gidicem haftaya kismetse ama kasiklarim bugün yine agriyo belim falan sizdede oluyomu bide idrar yollarimda enfeksiyon cikti her xamanki gibi ondanmi oluyo acaba

Ay canm dikkat et kendine yaniiii ya anneme sordum ama onda migde bulantısı hatta kusma bile varmış hiç yemek namina bişey yiyemiyormus ben tam tersi sürekli açım duyduğumu hissetmiyorum bulantim yok sadece sabah çok erken kalkarsam hafif oluyor kızlar da burdan öyle şeyler yazınca merak ettim anliycan

Ayyyy yy maşallah bebisine canm çok sevindim adına süper gidiyor hersey inş böyle devam eder Rabbim herkesin yüzünü guldursun aminnnn. Ben de çarşamba gidiyorum zeynep Kamile gebe takibe ilk defa gitcem bakalım ne olacak heyecanlı bekleyislerimiz hiç bitmiyor

Günaydın. ..mide bulantilarim artik baya kendini hissettirio...canım hic bisey yemek istemio..
ya ben bide su düşük yapan karninda bebeğini kaybeden annelerin sayfasini okudumm...cok moralim bozuldu.dünden beri aklima hep kötü şeyler getirip duruorum..nerden okudum...Allah korusun...inşallah sag salim aliriz yavrularimizi kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…