- Konu Sahibi talkative_844
-
Gulum benim transferimde ayni tarihte yarin dr.a kese iin gidicegim. Sana net olarak soylerimherkese günaydın :)
mutlu ve sağlıklı bir gün geçirelim bebişlerimizle birlikte... Arkadaşlar benim transferim 8 aralıkta idi ben henüz doktora gidemedim. burdan hamilelik takvimi yapınca 6. haftayı gösteriyo. Sizin doktor muayenesi ile burdaki hafta aynı mı? Yani ben şu anda 6 haftalık mıyım? Yoksa doktor farklı bir şeye göre mi bakıp söylüyor
Ayy evet yaa,yalnis soyledim transfere iki hafta eliyoruz,sagol bebegimyaa,karistirmisim ben :) :)bende transfere 2 hafta ekliyoruz diye biliyorum..benimde transfer 4 aralik..muhtemel dogum tarihi 27 ağustos. .ben 6.haftadayim..sende benden 4 gün sonra oldugundan 5.haftanin sonlarindasin..muhtemel dogumda 1 eylül gibi...
cok sevindim canimyaa bizde bir gorebilsek o gunleri,nasil bir duygu cok merak ediyorum,suan hamile oldugumun bile farkinda degilim,insanlah hayirlisiyla kucagina alir koklarsin bebisiniBiz bu gun doktordaydik kizlar. Kanama durmus tekrar igne yapılmadı. Boyumuz 2.08 cm kocamaaaaan olmusuz.. gecen haftaki hesaptan 2 gun ilerde gelişimi bebişin çok şükür Rabbime.. guzel gunleer dilerim herkese..
Ok sevindim hayirli olsun gozun aydinBiz bu gun doktordaydik kizlar. Kanama durmus tekrar igne yapılmadı. Boyumuz 2.08 cm kocamaaaaan olmusuz.. gecen haftaki hesaptan 2 gun ilerde gelişimi bebişin çok şükür Rabbime.. guzel gunleer dilerim herkese..
dr umda benimle ayni hesapladi ama senin hesap daha hoşuma gitti dogrususmbladm ve talkative 844 teşekkürler
talkative 844 bi sitede transfer tarihim 8 aralık yazınca doğum 29.08.2015 yazmıştı bende hamilelik takvimini ona göre yapmıştım ben 6. haftanın 2. günündeyim sen galiba 6. haftanın 6. günündesin:) doktorum şimdi aradı 10 gün sonraya çağırdı kısmet olursa bebişlerimle beraber 10 ocakta gidicem inşallah kese ve kalp ikisini de birden görürüz
darısı başımıza inşallah. .2 3 hafta nin bile ne kadr farkı oluyor..çok hızlı gelisiyolar..Biz bu gun doktordaydik kizlar. Kanama durmus tekrar igne yapılmadı. Boyumuz 2.08 cm kocamaaaaan olmusuz.. gecen haftaki hesaptan 2 gun ilerde gelişimi bebişin çok şükür Rabbime.. guzel gunleer dilerim herkese..
gerçekten mi, yarın hadi bakalım inşallah hayırlısı ile görürsün haber bekliyorum o zaman senden:)Gulum benim transferimde ayni tarihte yarin dr.a kese iin gidicegim. Sana net olarak soylerim
maşallah sağlıklı olsunlar bebişlerimiz bizim tek dileğimiz bu, sanırım en son ben görücem ya çok sabırsızlanıyorum baksana sen keseyi görmüşsün bile...Rabbim o günleri bana da göstersin inşallahdr umda benimle ayni hesapladi ama senin hesap daha hoşuma gitti dogrusuhemen su 3 ayı atlatabilsek...ha 2 gun once ha 2 gün sonra...zaten onlar ne zaman karar verirse geliolar bu arada dra gittigimde 5 haftalikti..ultrsonda boyutuna gore 4+5 di..iki gun geriden gelio..ama onuda aşar benim yumosum..
maşallah Allah nazarlardan korusun darısı başımıza:)Biz bu gun doktordaydik kizlar. Kanama durmus tekrar igne yapılmadı. Boyumuz 2.08 cm kocamaaaaan olmusuz.. gecen haftaki hesaptan 2 gun ilerde gelişimi bebişin çok şükür Rabbime.. guzel gunleer dilerim herkese..
Bende daha gormedim keselerimi,ben 5ocakta gorcem allahin izniyle, sen nezaman canimmaşallah sağlıklı olsunlar bebişlerimiz bizim tek dileğimiz bu, sanırım en son ben görücem ya çok sabırsızlanıyorum baksana sen keseyi görmüşsün bile...Rabbim o günleri bana da göstersin inşallah
Biz bu gun doktordaydik kizlar. Kanama durmus tekrar igne yapılmadı. Boyumuz 2.08 cm kocamaaaaan olmusuz.. gecen haftaki hesaptan 2 gun ilerde gelişimi bebişin çok şükür Rabbime.. guzel gunleer dilerim herkese..
nasip kısmet olursa 10 ocakta gidicem Ankara'ya bebişlerimi görmeye...Bende daha gormedim keselerimi,ben 5ocakta gorcem allahin izniyle, sen nezaman canim
Ay canm dikkat et kendine yaniiiiesilaecrin tatlım cok cok az bulantim.. yok denecek kadar.. annem ve anneannemde de belirti olmamış.. anca yemek yemişler.. ben de öyleyim.. sen de sizinkilere sor bakalim.. teyzen falan varsa.. bazi seyler genetik olabiliyor.. ben de hamile oldugumu unutup dun komsunun kizini kaldirip kucagima aldim.. sonra bir anda ayy dedim napiyorum ben..
Ayyyy yy maşallah bebisine canm çok sevindim adınaBiz bu gun doktordaydik kizlar. Kanama durmus tekrar igne yapılmadı. Boyumuz 2.08 cm kocamaaaaan olmusuz.. gecen haftaki hesaptan 2 gun ilerde gelişimi bebişin çok şükür Rabbime.. guzel gunleer dilerim herkese..
dualarim seninle canim,insanlh gorursun sagliklidir bebisin :)Yarin kese gormeye gidecegim dua edin kizlar !!
Hadi bakalim guzel bir Antep sabahina uyan, katmerini yeYarin kese gormeye gidecegim dua edin kizlar !!
hayırlısı ile görürsün inşallah bebişini... Allah yardımcın olsunYarin kese gormeye gidecegim dua edin kizlar !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?