2015 Ağustos tüp bebek anneleri

herkeste ayni.olmazki canim,bende kendimi dinlemiyorum ama elimde degil hissediyorum ve hissetmek gercekten muthis bi duygu,benimde birgun cok agirmisti karnim belim cok korkmustum ve ogun normalde adet olmam gerek gundu,ve bazi kisilerde olurmus oyle,oyle cok kormustumki iste tutmadi hastalancam sanmistim oderece yani,ama sonra gecti oyle rahatladimki,ben transferimin ikinci gunu cok ama cok kucukbi leke gormustum,ondan sonrada hic gormedim cok sukur,lekeyide herkes gormuyor zaten,ve leke olmamasi cok iyi bisey bence hic canini sikma:)

Kac gundur bulantilarimla ugrasiyordum dun cok fena oldm artik dedim iskence cekmiyim doktormun verdigi ilaci kullanmak zorunda kaldm bitane aldim dun aksam ama etkili cikti cok sukur bulantm hala yok ama yinede cok yemek yiyemiyorum peynir ekmek meyve falan olsun deger ama butun cektiklerimize allahima sukurler olsun..

hcg hormonu arttıkça mide bulantisida artiyormus...benim su an hafif başladı. .ama oglumda kalp atisini duyduktan sonra başlamıştı. .ama baya cikariyodun...4.ayda bitmisti cok şükür. .bol bol kraker baska yapcak bisi yok..bide soda limon cok rahtalatirdi..ama limonuda ilk zamanlar tuketmeyin diyolar.
seninki daha zor çünkü ikizlerde bulanti daha çok oluyomus. ..hic birsey yiyemezsen dr una sole.belki serum falan takviye eder. .vitaminsiz kalma..

bu arada mide bulantisi herseyin yolunda oldugununda belirtisi...

Ya ama benim bulantim yok hiç bi sorun mu var yani şükür kalp atışını duyduk ama şimdi içime korku düştü arada öyle koku duyarsam o da pis koku vs olursa bulanıyor ama onun dışında biseyim yok asmakilit senn de yoktu sanırım bulantin ya napcaz biz kötü bişey mi var ...

herkeste farklı tabiki. ..sen şanslı gruptansin diyebilirizben arkadaşımla yakin zamanlarda hamile idik..onda bulanti namina hic bisey yoktu..ama ben ogure ogure bi hal oluyodum..sonuc ikimizinde sağlıklı cocuklari var şükür. ..her bünye farklıdır. ..mesela o arkadaşım 20 kg aldi..bense ilk aylarda kilo kaybindan 8 kg aldim sadece..kimseyle kendini kiyaslama...cok şükür kalbini duymussun..devamdi gelir...inşallah hic olmaz bulantin. .gercekten kotu bi durum..ona takilma yani..suan gayet iyi devam ediyosun

Arkadaşlar mide bulantınız ne zaman başladı benim en korktuğum şey bulantı da kendimi hazırlayayım
mide bulantilari en erken 5 . 6. haftalarda başlar. ..ama dedigim gibi herkeste olcak diye bişey yok..onceki hamileligimde 8. haftada cig tavuk gördüğüm de lavaboya koştum. ve bulantilarla tanıştım. .bu sefer biraz daha erken başladı ama hafif hafif..istahsizlik gibi..

Ewt son yazdigini bende okumustm canm biyerde insalah oyledir..simdilik verdigi ilacla idare ediyorm bakalim insalah serumluk olmam zaten benim normaldede araba tutardi hep bulantim olurdu bide hamilelik bide ustune ikiz olunca tam oldu saglikli kucagimiza alalimda olsun napalim raziyiz herseye..

Herkeste bulanti olcak diye bisey yok canim emin ol benim yasadiklarimi suan yasamak istemzsn cok kotu bisey ilac almak zornda kaldim ama sukur tabiki yinede.. Icini ferah tut neguzel rahat gecicek demekki hamileliginiz

Arkadaşlar mide bulantınız ne zaman başladı benim en korktuğum şey bulantı da kendimi hazırlayayım
Korkunun faydasi yok canim benim 1 haftadir cok asiri sekilde var.. Hic bir yemek yiyemiyorum. Elma ayva portakal suyu peynir ekmek kraker okadar yani yemek falan yok.. Doktorm ilac vermisti iki gun direndim almadim ama dun dayanamdm almak zorunda kaldim

Sağol canm.cevabin için sadece telaş yaptım. Biraz öyle yazınca siz çünkü benm yok bulantim.falan bazen hamile oldugumu unutuyorum o kadar yani

esilaecrin tatlım cok cok az bulantim.. yok denecek kadar.. annem ve anneannemde de belirti olmamış.. anca yemek yemişler.. ben de öyleyim.. sen de sizinkilere sor bakalim.. teyzen falan varsa.. bazi seyler genetik olabiliyor.. ben de hamile oldugumu unutup dun komsunun kizini kaldirip kucagima aldim.. sonra bir anda ayy dedim napiyorum ben..

herkese günaydın :)
mutlu ve sağlıklı bir gün geçirelim bebişlerimizle birlikte... Arkadaşlar benim transferim 8 aralıkta idi ben henüz doktora gidemedim. burdan hamilelik takvimi yapınca 6. haftayı gösteriyo. Sizin doktor muayenesi ile burdaki hafta aynı mı? Yani ben şu anda 6 haftalık mıyım? Yoksa doktor farklı bir şeye göre mi bakıp söylüyor

Gunaydin canim,aslinda tup bebek tedavisine gore hesaplama daha farkli, yumurta toplama gunune ek 2hafta ekliyoruz, ve ordan hesaplamaya basliyoruz, ben arastirdim oyle yaziyordu. Ama en dogrusu dr umuzun ultrasyonda gordugu tarihtir, ultrasyon bebegin gelisimine gore tarih ve kac haftalik oldugunu soyler

bende transfere 2 hafta ekliyoruz diye biliyorum..benimde transfer 4 aralik..muhtemel dogum tarihi 27 ağustos. .ben 6.haftadayim..sende benden 4 gün sonra oldugundan 5.haftanin sonlarindasin..muhtemel dogumda 1 eylül gibi...

smbladm ve talkative 844 teşekkürler
talkative 844 bi sitede transfer tarihim 8 aralık yazınca doğum 29.08.2015 yazmıştı bende hamilelik takvimini ona göre yapmıştım ben 6. haftanın 2. günündeyim sen galiba 6. haftanın 6. günündesin:) doktorum şimdi aradı 10 gün sonraya çağırdı kısmet olursa bebişlerimle beraber 10 ocakta gidicem inşallah kese ve kalp ikisini de birden görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…