- Konu Sahibi talkative_844
-
herkeste ayni.olmazki canim,bende kendimi dinlemiyorum ama elimde degil hissediyorum ve hissetmek gercekten muthis bi duygu,benimde birgun cok agirmisti karnim belim cok korkmustum ve ogun normalde adet olmam gerek gundu,ve bazi kisilerde olurmus oyle,oyle cok kormustumki iste tutmadi hastalancam sanmistim oderece yani,ama sonra gecti oyle rahatladimki,ben transferimin ikinci gunu cok ama cok kucukbi leke gormustum,ondan sonrada hic gormedim cok sukur,lekeyide herkes gormuyor zaten,ve leke olmamasi cok iyi bisey bence hic canini sikma:)Slm bende geldim kizlar,
Benim 12. Degerim 156 idi.Sali gunu ayin 30unda keseyi veya keseleri gormeye gidecegim.kizlar ben herhangi batma yasamiyorum .yada dikkat etmiyorum . bu normalmi? Arada ama karin kismimda sag ve sol ayrimi yapmadan duz bir sekilde gaz sancisi ile adet sancisi arasi bir agri oluyor bilmiyorum neden. Simdiye kadar hic leke falan gelmedi insallah gelmezde.
Ben kendimi fazla dinlemiyorim ama cok rahat ve huzurlu hissediyorum sanki ikizim var gibi ama tekede raziyim.umarm hepimizde bu 9 ayi kazasiz belasiz atlatiriz
hatira olarak saklarsin arkadasim,bende yapmistim ama silikti,keseleri gorunce yapicam bitane bende hatira olarak saklicam,hayatimdaki en anlamli olay cunki ve cok degeri olan bir ani
hcg hormonu arttıkça mide bulantisida artiyormus...benim su an hafif başladı. .ama oglumda kalp atisini duyduktan sonra başlamıştı. .ama baya cikariyodun...4.ayda bitmisti cok şükür. .bol bol kraker baska yapcak bisi yok..bide soda limon cok rahtalatirdi..ama limonuda ilk zamanlar tuketmeyin diyolar.Kac gundur bulantilarimla ugrasiyordum dun cok fena oldm artik dedim iskence cekmiyim doktormun verdigi ilaci kullanmak zorunda kaldm bitane aldim dun aksam ama etkili cikti cok sukur bulantm hala yok ama yinede cok yemek yiyemiyorum peynir ekmek meyve falan olsun deger ama butun cektiklerimize allahima sukurler olsun..
Ya ama benim bulantim yok hiç bi sorun mu var yanihcg hormonu arttıkça mide bulantisida artiyormus...benim su an hafif başladı. .ama oglumda kalp atisini duyduktan sonra başlamıştı. .ama baya cikariyodun...4.ayda bitmisti cok şükür. .bol bol kraker baska yapcak bisi yok..bide soda limon cok rahtalatirdi..ama limonuda ilk zamanlar tuketmeyin diyolar.
seninki daha zor çünkü ikizlerde bulanti daha çok oluyomus. ..hic birsey yiyemezsen dr una sole.belki serum falan takviye eder. .vitaminsiz kalma..
bu arada mide bulantisi herseyin yolunda oldugununda belirtisi...
herkeste farklı tabiki. ..sen şanslı gruptansin diyebilirizYa ama benim bulantim yok hiç bi sorun mu var yanişükür kalp atışını duyduk ama şimdi içime korku düştü arada öyle koku duyarsam o da pis koku vs olursa bulanıyor ama onun dışında biseyim yok asmakilit senn de yoktu sanırım bulantin ya napcaz biz kötü bişey mi var ...
mide bulantilari en erken 5 . 6. haftalarda başlar. ..ama dedigim gibi herkeste olcak diye bişey yok..onceki hamileligimde 8. haftada cig tavuk gördüğüm de lavaboya koştum. ve bulantilarla tanıştım. .bu sefer biraz daha erken başladı ama hafif hafif..istahsizlik gibi..Arkadaşlar mide bulantınız ne zaman başladı benim en korktuğum şey bulantı da kendimi hazırlayayım
Ewt son yazdigini bende okumustm canm biyerde insalah oyledir..simdilik verdigi ilacla idare ediyorm bakalim insalah serumluk olmam zaten benim normaldede araba tutardi hep bulantim olurdu bide hamilelik bide ustune ikiz olunca tam olduhcg hormonu arttıkça mide bulantisida artiyormus...benim su an hafif başladı. .ama oglumda kalp atisini duyduktan sonra başlamıştı. .ama baya cikariyodun...4.ayda bitmisti cok şükür. .bol bol kraker baska yapcak bisi yok..bide soda limon cok rahtalatirdi..ama limonuda ilk zamanlar tuketmeyin diyolar.
seninki daha zor çünkü ikizlerde bulanti daha çok oluyomus. ..hic birsey yiyemezsen dr una sole.belki serum falan takviye eder. .vitaminsiz kalma..
bu arada mide bulantisi herseyin yolunda oldugununda belirtisi...
Herkeste bulanti olcak diye bisey yok canim emin ol benim yasadiklarimi suan yasamak istemzsn cok kotu bisey ilac almak zornda kaldim ama sukur tabiki yinede.. Icini ferah tut neguzel rahat gecicek demekki hamileliginizYa ama benim bulantim yok hiç bi sorun mu var yanişükür kalp atışını duyduk ama şimdi içime korku düştü arada öyle koku duyarsam o da pis koku vs olursa bulanıyor ama onun dışında biseyim yok asmakilit senn de yoktu sanırım bulantin ya napcaz biz kötü bişey mi var ...
Korkunun faydasi yok canimArkadaşlar mide bulantınız ne zaman başladı benim en korktuğum şey bulantı da kendimi hazırlayayım
Sağol canm.cevabin için sadece telaş yaptım. Biraz öyle yazınca siz çünkü benm yok bulantim.falan bazen hamile oldugumu unutuyorum o kadar yaniherkeste farklı tabiki. ..sen şanslı gruptansin diyebilirizben arkadaşımla yakin zamanlarda hamile idik..onda bulanti namina hic bisey yoktu..ama ben ogure ogure bi hal oluyodum..sonuc ikimizinde sağlıklı cocuklari var şükür. ..her bünye farklıdır. ..mesela o arkadaşım 20 kg aldi..bense ilk aylarda kilo kaybindan 8 kg aldim sadece..kimseyle kendini kiyaslama...cok şükür kalbini duymussun..devamdi gelir...inşallah hic olmaz bulantin. .gercekten kotu bi durum..ona takilma yani..suan gayet iyi devam ediyosun
Merhaba bende iki ocakta gideceğim inşallah hepimizin herşey yolunda giderBende insallah hersey yolunda gidersen agustos sonu eylul basi anne adayiyim.2 ocakta kese icin gidicem doktora insallah hersey yolunda gider
Insallah canim az kald.gunleri saymakla geciriyoruz.guzel haberler aliriz insallah amin.Merhaba bende iki ocakta gideceğim inşallah hepimizin herşey yolunda gider
Gunaydin canim,aslinda tup bebek tedavisine gore hesaplama daha farkli, yumurta toplama gunune ek 2hafta ekliyoruz, ve ordan hesaplamaya basliyoruz, ben arastirdim oyle yaziyordu. Ama en dogrusu dr umuzun ultrasyonda gordugu tarihtir, ultrasyon bebegin gelisimine gore tarih ve kac haftalik oldugunu soylerherkese günaydın :)
mutlu ve sağlıklı bir gün geçirelim bebişlerimizle birlikte... Arkadaşlar benim transferim 8 aralıkta idi ben henüz doktora gidemedim. burdan hamilelik takvimi yapınca 6. haftayı gösteriyo. Sizin doktor muayenesi ile burdaki hafta aynı mı? Yani ben şu anda 6 haftalık mıyım? Yoksa doktor farklı bir şeye göre mi bakıp söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?