2015 anneleri Bebekleriniz ne zaman yürüdü

hayat masal naz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
694
545
108
Herkese merhaba bebeğim 12 buçuk aylık hala yürümüyor sıralıyor iki defa kafasını çarptığı için korkuyor yardım edermisiniz öneriniz varmi

18 aya kadar yürüyebilirler, erken ya da geç diye bir şey yoktur, her çocuk farklıdır. kendinizi üzmeye hiç gerek yok minişkolarım, geç yürüsün ne olacak hem daha iyi. daha sağlam yürür ve az düşer.

Oglum 16 aylik yurudu koridorun bi basindan bi başına gel oğlum dedim geldi acele etmeyin zamani vardir zorlamayin annesi

Benim kızım da 14 aylıktı ilk ayaklandığında. Çok paniklemiştik ama belli bir problemi yoksa keyfine bırakın. O ne zaman isterse Ama yürüteç aldık panikleyince. Çok uzun süreler içinde tutmuyordum. Sadece 15 dk falan. Bence ufkunu açtı.

Benim kızım da 13 aylık ve hala yürümüyor. Sadece arada ayakta tutunmadan duruyor. Adım atmaya korkuyor sanırım. Bir de emekleyerek heryere gidebildiği için gerek duymuyor herhalde yürümeye :)

Biz de Haziran 2015 doğumluyuz kızlar ve 15. Ayında yürüdü
Artık sizinkiler de yürümüştür muhtemelen

Biz de Haziran 2015 doğumluyuz kızlar ve 15. Ayında yürüdü
Artık sizinkiler de yürümüştür muhtemelen
Benim kizim da 20 ekim dogumlu 15 aylık yürümeye başladı fazla garantici kendisi. Dr 19 aya kadar normal olduğunu söylemişti

Back
X