Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin . Bende 1,5 yıllık evliyim ilk defa aralıkta bıraktık korunmayı bakalım gün sayıyorum bikaç ufak belirti var ama adını koyamıyorum inşalah hamileyimdir :)İyi kötü 2014 yılını da geride bıraktık kızlar 2015 yılı hepimize sağlık mutluluk huzur vee hayırlı sağlıklı bebisler getirsin inşallah![]()
BEnim daha cook var canim 21 ocakListe isinden anlasam yapardim ama telefondan giriyorum hem bazen. Senin ne zaman bat narin
BEnim daha cook var canim 21 ocakbekle bekle gelmiyor ya senin ne zaman canim
Insallah canimm kac yumosun vardi kac mm ydi benim gecen p.tesi 1 taneydi daha kucuktu buyusun diye cok ugrastim bakalim p.tesi belli olacak klomen kullanmis miydin ?15 ocak canım. ocak 1 ve dün çatlatma iğnesi vuruldum gün aşırı ilişki dedi. kasıklarıma iğne battı bugun hep. inşallah tutar canım ya.
Insallah canimm kac yumosun vardi kac mm ydi benim gecen p.tesi 1 taneydi daha kucuktu buyusun diye cok ugrastim bakalim p.tesi belli olacak klomen kullanmis miydin ?
Anladim canim insallah gerek kalmaz takibe peki catlatma ignesini kendinmi aldin hangisinden aldinklomen kullandim canim ama kac mm oldu kac yumos vardi hic bilmiyorum cunku yumurta takibi yaptirmadim ondan once cok tedavi gordum doktor rahim iyi durumda dedi bakalim bu ay tutacak mi eger tutmazsa tekrar klomen kullanicam ama bu sefer takip yaptiricam
AMinn canim bizimde 5. Ayimiz insallah sonuncu ayimiz olur dr a falan gittinmi herhangi bir sey yapiyor musunHerkese merhabalar inanıyorum rabbim bu yıl kucaklarimizi çok birakmicak çok ümitliyim bu yıldan 5 aydir deniyoruz eşimle 1.5 yıllık evliyiz rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin nerde varsa
Canimm sayfamize liste yapalim bat larimizi yazalim birlikte bekleyelimİyi kötü 2014 yılını da geride bıraktık kızlar 2015 yılı hepimize sağlık mutluluk huzur vee hayırlı sağlıklı bebisler getirsin inşallah![]()
Guzel fikir canim benim su an belli diil ama olmadigi icin igne yapildim hamilelik de olmadigi icin bekliyorm bir iki gun icinde nasipse ondan sonra bebis icin saycam bat i :) senin ne zaman batCanimm sayfamize liste yapalim bat larimizi yazalim birlikte bekleyelim
21 ocak canim ne ignesi oldunGuzel fikir canim benim su an belli diil ama olmadigi icin igne yapildim hamilelik de olmadigi icin bekliyorm bir iki gun icinde nasipse ondan sonra bebis icin saycam bat i :) senin ne zaman bat
İnşallah canm gittim gebelik takibi yaptirmaya başladım bi sorun yok esimdede bendede folik asit kullaniorum okadar sen neler yapiosnAMinn canim bizimde 5. Ayimiz insallah sonuncu ayimiz olur dr a falan gittinmi herhangi bir sey yapiyor musun
Benimde 24 u bakalım inşallah güzel haberler veririz21 ocak canim ne ignesi oldun