2015 anneleri ve anne adaylari :)

Bende araniza yeni katilgim, 36 haftalik hamileyim. Yarin dr.gidicem ve muhtemelen 10 gun sonrada dogumum var. Dr.epidural yada spinal sezeryan oneriyor. Ama ben felaket korkuyorum. Elimden gelse dogurmayacagim o derece yani.

Bende araniza yeni katilgim, 36 haftalik hamileyim. Yarin dr.gidicem ve muhtemelen 10 gun sonrada dogumum var. Dr.epidural yada spinal sezeryan oneriyor. Ama ben felaket korkuyorum. Elimden gelse dogurmayacagim o derece yani.
Ne guzel yaa o gunlere sorunsuz gelebilsem daha ne isterim ne guzel bebisin 10 gun sonra kollarinda olacak canim cok kolay atlatirsin insallah doktorun neden sezeryan oneriyor peki ?

Narincim bu benim ikinci hatta dorduncu hamileligim. 8 yasinda bi kizim var o da sezeryan.1 yil arayla biri 8 digeri 9 haftalikbebegimi kaybettim. İlkini suni sanciyla dusurene kadar ugrastilar, sonra kurtaj. İkincisi kendi dustu ama yine kurtaj olmak zorunda kaldim. Bu hamileligimin 24. Haftasinda dayanilmaz agriyla basurlarim cikti ve 29 haftalikken basurdan ameliyat oldum normal dikisli. Neler cektigimi bir ben bir Allah bilir. İki ay popomun usrune oturamadim kesinlikle daha yeni iyilesiyorum ve narkozdan cok zor ayiliyorum. Simdi ise aci cekecek, off diyecek dermanim kalmadi, o yuzden bu dogumdan cok korkuyorum.

nost: 38635671 .!.:
Inşallah 2015te tum isteyenler anne olur hayirli evlat sahibi olur :anneadayı:

Merhaba arkadasim sanirm ayni gun doguma gidicez allahn izniyle..gec dollenme oldu falan hizla haftadini tmmlior simdi 11 haftalik ama dr um bole giderse gnunu tamamlayack dedi hayirlisi

Narincim bu benim ikinci hatta dorduncu hamileligim. 8 yasinda bi kizim var o da sezeryan.1 yil arayla biri 8 digeri 9 haftalikbebegimi kaybettim. İlkini suni sanciyla dusurene kadar ugrastilar, sonra kurtaj. İkincisi kendi dustu ama yine kurtaj olmak zorunda kaldim. Bu hamileligimin 24. Haftasinda dayanilmaz agriyla basurlarim cikti ve 29 haftalikken basurdan ameliyat oldum normal dikisli. Neler cektigimi bir ben bir Allah bilir. İki ay popomun usrune oturamadim kesinlikle daha yeni iyilesiyorum ve narkozdan cok zor ayiliyorum. Simdi ise aci cekecek, off diyecek dermanim kalmadi, o yuzden bu dogumdan cok korkuyorum.
Canim yaa cok zorluklar atlatmissin Allah yardimcin olsun benim ilk bebegim olacak Allah nasip ederse seninde ilk o yuzden korkuyorsun zannettim insallah cok kolaylikla kucagina alirsin yavrucugunu dua edicem senin icin canim

Bugun dr.dan haftaya persembeye gun aldik. Epidural v spinal kombine sezeryan olacak insallah. Dr.bana basurdan cektiginin onda birini ancak cekersin diyor ama ben hala cok korkuyorum, hakkimda hayirlisi insallah.Dualarinizda unutmayin. Rabbim tum hamilelerin ve benim yardimcimiz olsun insallah.

Herkese merhaba bende kısmetse haziranda doğum yapıcam normal doğum istiyorum ilk hamileliğim ve ister istemez korku telaş stres var tsbiki sürekli doğum hikayeleri okuyorum ama pozitif olanları inşallah sağlıklı kolay bi doğum yapmak nasip olur

Canimm nasilsi bebis nasill iyisinizdir insallah:KK36:
Canım iyiyiz şükür ama zor geçiyor 10.haftadan sonra kanamam oldu hala da oluyor tek tesellim bebeğimin iyi olması , sen nasılsın iyi gidiyordur umarım

Canım iyiyiz şükür ama zor geçiyor 10.haftadan sonra kanamam oldu hala da oluyor tek tesellim bebeğimin iyi olması , sen nasılsın iyi gidiyordur umarım
Insallah bu zor gunler cabucak gecer canimm ben iyiyim ikili testin sonucunu bekliyorum sen cinsiyetini ogrendin mi bebisin ?

Insallah bu zor gunler cabucak gecer canimm ben iyiyim ikili testin sonucunu bekliyorum sen cinsiyetini ogrendin mi bebisin ?
Inşallah canım, iyi olmanıza sevindim, biz daha cinsiyetini öğrenemedik haftaya randevum var gösterirse bebiş öğreniriz inşallah :)

Bende henuz oyle hamileymisim gibi hissettiren pek biseycik yokk :110: arada goguslerime karincalanma gibi agri giriyir..şu iki uc gundurde kasiklarimda sanci var.ozellikle aksam uyurken..gunduz kestirmelerimde devam ediyor tabii :KK48:
Canim nasılsın bebiş nasıl doktora gittin mi:KK51:

Back
X