- 22 Mart 2015
- 80
- 32
- 18
- 30
inşallah canim. çok heyecanlıyımMasallahh canim saglikla kucagina alirsin insallahh bizde o gunleri goruruz insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canim. çok heyecanlıyımMasallahh canim saglikla kucagina alirsin insallahh bizde o gunleri goruruz insallah![]()
Cinsiyeti ne canim kacinci haftada ogrenmistin?inşallah canim. çok heyecanlıyım
Ne guzel yaa o gunlere sorunsuz gelebilsem daha ne isterim ne guzel bebisin 10 gun sonra kollarinda olacak canim cok kolay atlatirsin insallah doktorun neden sezeryan oneriyor peki ?Bende araniza yeni katilgim, 36 haftalik hamileyim. Yarin dr.gidicem ve muhtemelen 10 gun sonrada dogumum var. Dr.epidural yada spinal sezeryan oneriyor. Ama ben felaket korkuyorum. Elimden gelse dogurmayacagim o derece yani.
erkek. 34 haftalığımCinsiyeti ne canim kacinci haftada ogrenmistin?
yarın 35 olacağız :)Cinsiyeti ne canim kacinci haftada ogrenmistin?
nost: 38635671 .!.:Inşallah 2015te tum isteyenler anne olur hayirli evlat sahibi olur![]()
Canim yaa cok zorluklar atlatmissin Allah yardimcin olsun benim ilk bebegim olacak Allah nasip ederse seninde ilk o yuzden korkuyorsun zannettim insallah cok kolaylikla kucagina alirsin yavrucugunu dua edicem senin icin canimNarincim bu benim ikinci hatta dorduncu hamileligim. 8 yasinda bi kizim var o da sezeryan.1 yil arayla biri 8 digeri 9 haftalikbebegimi kaybettim. İlkini suni sanciyla dusurene kadar ugrastilar, sonra kurtaj. İkincisi kendi dustu ama yine kurtaj olmak zorunda kaldim. Bu hamileligimin 24. Haftasinda dayanilmaz agriyla basurlarim cikti ve 29 haftalikken basurdan ameliyat oldum normal dikisli. Neler cektigimi bir ben bir Allah bilir. İki ay popomun usrune oturamadim kesinlikle daha yeni iyilesiyorum ve narkozdan cok zor ayiliyorum. Simdi ise aci cekecek, off diyecek dermanim kalmadi, o yuzden bu dogumdan cok korkuyorum.
yarın 35 olacağız :)
Canimm nasilsi bebis nasill iyisinizdir insallahInsallah 2015 ugurlu gelir kizlaaar hepimiz guzel haberler aliriz :)
![]()
Canım iyiyiz şükür ama zor geçiyor 10.haftadan sonra kanamam oldu hala da oluyor tek tesellim bebeğimin iyi olması , sen nasılsın iyi gidiyordur umarımCanimm nasilsi bebis nasill iyisinizdir insallah![]()
Insallah bu zor gunler cabucak gecer canimm ben iyiyim ikili testin sonucunu bekliyorum sen cinsiyetini ogrendin mi bebisin ?Canım iyiyiz şükür ama zor geçiyor 10.haftadan sonra kanamam oldu hala da oluyor tek tesellim bebeğimin iyi olması , sen nasılsın iyi gidiyordur umarım
Inşallah canım, iyi olmanıza sevindim, biz daha cinsiyetini öğrenemedik haftaya randevum var gösterirse bebiş öğreniriz inşallah :)Insallah bu zor gunler cabucak gecer canimm ben iyiyim ikili testin sonucunu bekliyorum sen cinsiyetini ogrendin mi bebisin ?
Canim nasılsın bebiş nasıl doktora gittin miBende henuz oyle hamileymisim gibi hissettiren pek biseycik yokkarada goguslerime karincalanma gibi agri giriyir..şu iki uc gundurde kasiklarimda sanci var.ozellikle aksam uyurken..gunduz kestirmelerimde devam ediyor tabii
![]()