- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 34
Benim sat 24 şubat cumartesi 7+1 ciktim ultrasondaki hesaba göre.Normal tam dogru tarih dendi.benım sat 8 mart 9 nısanda evde test yaptım pozıtıf cıktı.12 nısan kanda 6367,0 cıktı 17 nısan cuma ılk randevuma gıttım hem alttan hem ustten muayene oldum.kesesını gordum 5 haftalıksın hersey normal dedı.bır suru test yaptı 1hafta sonra gel ded. bence sen 7 haftalıksan her ıkısınıde duyar gorursun zamn kaybetmeden gıt merakınıı gıderr :) bende kalp atısını duyar duymaz herkese soylıcem ınş..
Güzel haberlerle gel canımInsallahh insallah canim yaa bugun sonucumu gorsem birax daha rahatlicam sen gibi dua edin bana
Guzel gunlere az kaldi insallah
ılk randevum 17 nısan cumaydı hersey norml dedı bır suru test ıstedı gebelıkte rutın testlerın hepsını yaptrdı-.bır hafta sonra gel dedı bakalımBizimde sadece annem bılıyor cumartesi bi gelsin Allahın izniyle ozaman söliycez bizde
Bışey sorcam kızlar kan tahşillerınızı yaptırdınızmı kan sayımı troıd fılan
hemde nasııııllkendini benim gibi duygusal yalnız hisseden varmı?
hadı gozun aydın darısı basıma ahh bı rduysum kalp atısını artık herkese ılan edecegımmm.selam kızlar hamılelık takvımı ekleyebıldım sonunda tahmını dogum 12 aralık bebegım cok ıyıymıs cok sukur kalp atısı cok guçluydu 3 hafta sonra yenıden kontrolum var bakalım hayırlısı ama eve gelınce cok hafıf yıne leke geldı
Çok şükür canm ya sevindim.Lekeyi sordun mu doktora bazi doktorlar normal derken bazilari normal bakmiyor.Benimde sabah kahve leke oldu bu haftalarda daha fazla oluyor heralde.selam kızlar hamılelık takvımı ekleyebıldım sonunda tahmını dogum 12 aralık bebegım cok ıyıymıs cok sukur kalp atısı cok guçluydu 3 hafta sonra yenıden kontrolum var bakalım hayırlısı ama eve gelınce cok hafıf yıne leke geldı
duyarsın yakında canımhadı gozun aydın darısı basıma ahh bı rduysum kalp atısını artık herkese ılan edecegımmm.
Canım çok sevindim Hamdolsunselam kızlar hamılelık takvımı ekleyebıldım sonunda tahmını dogum 12 aralık bebegım cok ıyıymıs cok sukur kalp atısı cok guçluydu 3 hafta sonra yenıden kontrolum var bakalım hayırlısı ama eve gelınce cok hafıf yıne leke geldı
leke gecmıstı dıye gectı dedım progestana devam edelım 3 ay dedı eve geldım wc gıttım peceteye leke geldı :SÇok şükür canm ya sevindim.Lekeyi sordun mu doktora bazi doktorlar normal derken bazilari normal bakmiyor.Benimde sabah kahve leke oldu bu haftalarda daha fazla oluyor heralde.
Aynenn ya gecti dioruz eve gelioruz tekrar oluyor progestana devam acayip bas donnesi yapiyor ama yeterki bebislermize birsey olmasinleke gecmıstı dıye gectı dedım progestana devam edelım 3 ay dedı eve geldım wc gıttım peceteye leke geldı :S
hamilelik günlüğü altında İMZA ALANINA EKLEMEK İÇİN TIKLAYIN YAZIYOR ORAYI BUL YÖNLENDİRİYORhamilelik takvimini nasıl ekleyebilirim. yardımcı olursanız sevinirim:)
Gözün aydın cnmselam kızlar hamılelık takvımı ekleyebıldım sonunda tahmını dogum 12 aralık bebegım cok ıyıymıs cok sukur kalp atısı cok guçluydu 3 hafta sonra yenıden kontrolum var bakalım hayırlısı ama eve gelınce cok hafıf yıne leke geldı
aynen canım ben bıraktıydım progestanı yenıden basladım sımdı of ya bı atlatsaydık su donemlerıAynenn ya gecti dioruz eve gelioruz tekrar oluyor progestana devam acayip bas donnesi yapiyor ama yeterki bebislermize birsey olmasin
saolasın canım rabbım bebeklerımızı bagıslasınGözün aydın cnm
1 saat bile zor cnm. Hamileliği zor geçip de çalışanlara Allah yardım etsin.Senin baya uzakmis canım ya benimde 1 saat falan sürüyor(
Kişisel Bilgiler yazan yeri tıklayın profil ayarlarında. Muhtemel doğum tarihi olan bölümü doldurup kaydet yapınhamilelik takvimini nasıl ekleyebilirim. yardımcı olursanız sevinirim:)
Ne kadar sevindim inş bebisim de sağlıklı ve sizin anlattığınız gibi güleryüzlü insan canlısı olur güzel duaların için çok tsk ederim sende hamilesin sanırım Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin . Cinsiyet belli mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?