2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende bir zamanlar çay tiryakisiydim ama şuan içmek aklıma bile gelmiyor. Aynı tadi alamıyorum malesef. Ama üzülmüyorum sonuçta çay zaten faydalı birşey değil

aynen bır an once duysak su kalp atıslarını ben daha kımseye soylemedım esımın dısında kımse bılmıyor ..annem bılee

Kızlar lütfen aşerdiğiniz yiyecekleri yazmayın bulan var bulamayan var geçen biri adını yazmayacagım bir meyveyi yediğini sşerdiğini yazmış normalde hiç sevmediğim o meyve rüyalarıma girdi zaten yeni çıktı heryerdede yok neyse dün aldım yedim ama alamayan bulamayan ne yapsın ben merkezi bir yerdeyim ücra yerlerde olan arkadaşlarımızıda düşünelim
Lütfen yiyecek ismi yazmayın yorumlarınızda sevgiler..

aynen bır an once duysak su kalp atıslarını ben daha kımseye soylemedım esımın dısında kımse bılmıyor ..annem bılee
aynen ben, daha gitmedim doktora. sat 10 mart, shu an 7ci haftaya girdik galiba. yalnizca eshim biliyor, hayirlisiyla keseyi gorsem, kalbini duysam herkeze soyliyicem de...
inshallah her shey yolundadir

Ne kadar sevindim inş bebisim de sağlıklı ve sizin anlattığınız gibi güleryüzlü insan canlısı olur güzel duaların için çok tsk ederim sende hamilesin sanırım Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin . Cinsiyet belli mi acaba ?

evet canım bende oyle duydum

AYnen katılıyorum. Zorla insanın aklına getiriyorsunuz. Yazık bize

aynen ben, daha gitmedim doktora. sat 10 mart, shu an 7ci haftaya girdik galiba. yalnizca eshim biliyor, hayirlisiyla keseyi gorsem, kalbini duysam herkeze soyliyicem de...
canım benımde sat 10 mart bizimde demıycektım yayıldı gitti dediğime çok pişmanım ne olur ne olmaz. ben keseyı gördüm ama kalp atışı daha duymadık ya yarın yada cuma giderim hastaneye

Ben de aynı fikirdeyim canım. Dediğin gibi alamayan ya da bulamayan olabilir. Çok yanlış bence. Sonuçta hepimiz hamileyiz.

benım sat 8 mart 9 nısanda evde test yaptım pozıtıf cıktı.12 nısan kanda 6367,0 cıktı 17 nısan cuma ılk randevuma gıttım hem alttan hem ustten muayene oldum.kesesını gordum 5 haftalıksın hersey normal dedı.bır suru test yaptı 1hafta sonra gel ded. bence sen 7 haftalıksan her ıkısınıde duyar gorursun zamn kaybetmeden gıt merakınıı gıderr :) bende kalp atısını duyar duymaz herkese soylıcem ınş..

kime aldin randevu? ben yatmiyorum su an. gerci benim serklajim duruyor:) yakin tarihlerumiz.

izmirdeyim ben doktorum fuat akercani onerdi ondan randevu aldim. insallah kanım isinir doktora da devam ederiz.bugün 5 te randevum.
çalışıyorsun bide zor olur senin icin,fazla ayakta kalmamaya çalış bari.insallah serklajin yeterli gelir de soylemisti yatmadan tamamlarsin

Bizimde sadece annem bılıyor cumartesi bi gelsin Allahın izniyle ozaman söliycez bizde
Bışey sorcam kızlar kan tahşillerınızı yaptırdınızmı kan sayımı troıd fılan

selam kızlar hamılelık takvımı ekleyebıldım sonunda tahmını dogum 12 aralık bebegım cok ıyıymıs cok sukur kalp atısı cok guçluydu 3 hafta sonra yenıden kontrolum var bakalım hayırlısı ama eve gelınce cok hafıf yıne leke geldı

Günaydın kızlar 10 nisan beta 34.9 14 nisan beta 191
16 nisan beta 530
18 nisan beta 2149
20 nisan beta 4369
Dün keseyi gördük değer artışları normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…