2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benım sat 8 mart 9 nısanda evde test yaptım pozıtıf cıktı.12 nısan kanda 6367,0 cıktı 17 nısan cuma ılk randevuma gıttım hem alttan hem ustten muayene oldum.kesesını gordum 5 haftalıksın hersey normal dedı.bır suru test yaptı 1hafta sonra gel ded. bence sen 7 haftalıksan her ıkısınıde duyar gorursun zamn kaybetmeden gıt merakınıı gıderr :) bende kalp atısını duyar duymaz herkese soylıcem ınş..
Benim sat 24 şubat cumartesi 7+1 ciktim ultrasondaki hesaba göre.Normal tam dogru tarih dendi.

Bizimde sadece annem bılıyor cumartesi bi gelsin Allahın izniyle ozaman söliycez bizde
Bışey sorcam kızlar kan tahşillerınızı yaptırdınızmı kan sayımı troıd fılan
ılk randevum 17 nısan cumaydı hersey norml dedı bır suru test ıstedı gebelıkte rutın testlerın hepsını yaptrdı-.bır hafta sonra gel dedı bakalım

selam kızlar hamılelık takvımı ekleyebıldım sonunda tahmını dogum 12 aralık bebegım cok ıyıymıs cok sukur kalp atısı cok guçluydu 3 hafta sonra yenıden kontrolum var bakalım hayırlısı ama eve gelınce cok hafıf yıne leke geldı
hadı gozun aydın darısı basıma ahh bı rduysum kalp atısını artık herkese ılan edecegımmm.

selam kızlar hamılelık takvımı ekleyebıldım sonunda tahmını dogum 12 aralık bebegım cok ıyıymıs cok sukur kalp atısı cok guçluydu 3 hafta sonra yenıden kontrolum var bakalım hayırlısı ama eve gelınce cok hafıf yıne leke geldı
Çok şükür canm ya sevindim.Lekeyi sordun mu doktora bazi doktorlar normal derken bazilari normal bakmiyor.Benimde sabah kahve leke oldu bu haftalarda daha fazla oluyor heralde.

Canım çok sevindim Hamdolsun

Çok şükür canm ya sevindim.Lekeyi sordun mu doktora bazi doktorlar normal derken bazilari normal bakmiyor.Benimde sabah kahve leke oldu bu haftalarda daha fazla oluyor heralde.
leke gecmıstı dıye gectı dedım progestana devam edelım 3 ay dedı eve geldım wc gıttım peceteye leke geldı :S

ya ben doktorumu cok sevıyorum kızlar acıldekı doktorun alınması lazım gelısmemıs duscek dedıgını soyledım sende tam rahatsız doktora denk gelmıssın dedı :D

Gözün aydın cnm

Ne kadar sevindim inş bebisim de sağlıklı ve sizin anlattığınız gibi güleryüzlü insan canlısı olur güzel duaların için çok tsk ederim sende hamilesin sanırım Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin . Cinsiyet belli mi acaba ? :KK36:

Amin, inşallah hepimiz alırız sağlıkla kucaklarımıza.
Evet canım cinsiyeti belli, biraz erken öğrendik biz 12. haftada. Erkek olacak inşallah kuzum :KK68:

Back
X