2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bugün 7+1.. daha once kanamam ilmustu kipkirmizi ve bir gun boyunca.. oyuzden icerde kan toplamasi var kesenin ustune akmis. Onu gozetim altinda tutmamiz gerek dedi o haric hersey yolunda sukur
Sevindim canım inş onuda atlatırsın bir an önce benmde 6+5 ken 4 mm di çok merak ediorum ne kdar oldu şuan 7+5 im

Kızlar bu progestan beni mahvetti kullananlar da da böyle yapıyor mu acayip bi baş dönmesi yaşıyorum. Is yerindeyim bide baya etkiledi beni. Nasıl kullancam ben bunu.. :KK43:(
cnm benim dr direk vajinadan fitil gibi kullan dedi gerçi benimki ikiz olunca önlem amaçlı ama bi dr sor istersen fitil gibi kullanayım mi diye

6+3 cıktık canım ultrasonda doktora 1 hafta gerı oldugunu soyledım gec dollenmedır meraklanma dedı

canım benımde 7+2 olmam gerekirken doktorun hesabına göre geç yumurtlama nedeniyle 6+3 üm bugün.
sıkıntı yapma normalmiş :KK19:

Sevindim canım inş onuda atlatırsın bir an önce benmde 6+5 ken 4 mm di çok merak ediorum ne kdar oldu şuan 7+5 im
al benden de o kadar cnm benmkiler 5 gün gerideydi normalde 7+6 olmam gerekirken bugün daha 7+1 im
1 hafta önce 6+1 çıktılar 5mm le şimdiyi çok merak ediyorum pzts tekrar çağırdı o zaman öğrnrm ins

6+3 cıktık canım ultrasonda doktora 1 hafta gerı oldugunu soyledım gec dollenmedır meraklanma dedı

Evrt canım olabilir hiç sıkma canını bana da testlerde sorn çıkmaynca kanama da yok bir ay sonra gel dedi merak ediyorum kaç mm oldu büyüdü mü

ay çalışmayan arkadaşları çok kıskandım şimdi var ya
5 buçukta uyanıyorum 7 de evden çıkıs 7.30 servis
1 saat yol okul tam gün çoğu zaman milli eğitimden çağırıyrlar müdür yetkm
saat 5 te evde oluyormmm :(

Doktoru arıyorum ulaşamıyorum ya dün biraz temizlik yaptım ondan mi oldu acaba bikere geldi o leke daha gelmedi :/
daha gelmedıyse telas yapma canım progestanını ıc su 3 ay bırak dagınık kalsın bebegınden degerlı deıl ya kız

canım benımde 7+2 olmam gerekirken doktorun hesabına göre geç yumurtlama nedeniyle 6+3 üm bugün.
sıkıntı yapma normalmiş :KK19:
aynıyız canım benımde 7+2 olması gerekırken 6+3 cıktı ya senın ya benım tahmını dogum tarıhınde sorun var benımkı ultrason kagıdında yazıo aynı gun dogum yapcaz senle ıns

Tüh ya o bulantıyı iyi bastırıyor üzüldüm şimdi leblebiyi dene bari
bu donemde aşersemde ayva yemem ben :D cocuk tüylu oluyo kımı ınsan ınanmıyo ama teyzem aşerme donemınde gogsune çilek surmustu kuzenımın gogsunde çilek lekesıyle dogdu

bu donemde aşersemde ayva yemem ben :KK70: cocuk tüylu oluyo kımı ınsan ınanmıyo ama teyzem aşerme donemınde gogsune çilek surmustu kuzenımın gogsunde çilek lekesıyle dogdu
ya inan benmki mecburiyet bulantıma iyi geliyor ama bunu ilk kez duydum bana gamzeli olur dediler

Kızlar kırmızı et, gül, çilek bunlara dokunduktan sonra elinizi yıkamadan vucunuzun herhangi bir yerine dokunmayın arkadaşım kırmızı güle dokundu denemek içinde eli ile poposuna dokundu oğlunun poposunda gül lekesi var Sacma geliyor ama gerçek :KK73::KK67:

aynıyız canım benımde 7+2 olması gerekırken 6+3 cıktı ya senın ya benım tahmını dogum tarıhınde sorun var benımkı ultrason kagıdında yazıo aynı gun dogum yapcaz senle ıns

benim ikiz olduğu için 1 ay erken doğum yapma riskim varmış ama o_O

cnm benim dr direk vajinadan fitil gibi kullan dedi gerçi benimki ikiz olunca önlem amaçlı ama bi dr sor istersen fitil gibi kullanayım mi diye

Aradım canım ama ağızdan alacaksın dedi olmadı sorarım tekrar.. Çünki baya uzun sürdü etkisi bende. :(

Kislar gecen pazartesi hcg 160
Bu pazartesi hcg 2900 cikti sizce nasil. Dr yukselmis dedi pek aciklama yapmadi da:KK17:

Back
X