cok uzuldum allah yardımcın olsun ama mucızelerıde unutmamak lazım ıcınıı ferah tut dua et nasıbınse bırakmaz senı tatlımKizlar bnde aranizdan ayriliyrm beegimin kalp atislari yok Dr ddüşük olacak dedi 7.haftada alttan ultrasonla görünmedi ilaclaimi biraktirdi simbi bos kesenin dusmeini bekleykmisim.aglamktan gözlerim harap oldu tüp bebekti zaten.Rabbimsizlerin evlatlarini bagislasn
ya süper. dr ye gitmme cok var. saglik ocagi yazar mi? igneyi seruma mi kattilar vurdular mıcanım benım oncekı gebelıgımde doktorum emedur ıgne vermıstı 2 gun rahat gecırıyodum
kalcadan vuruyolar canım saglık ocagı yazar sanırımya süper. dr ye gitmme cok var. saglik ocagi yazar mi? igneyi seruma mi kattilar vurdular mı
AMIN INŞŞ.GOZU AYDIN CANIMMM.BEN CUMA GITTIM DR 5 HAFTALIK BIR HAFTA SONRA GEL DEDI AMA ..OZMANDA 6 HAFTALIK OLUYO INŞ. DUYARIM.Dün 6+2 de kalp atışını duyduk çok şükür. Darısı bekleyen herkesin başına
Kızlar benim de duygular altüst oldu.
Dün akşam birsürü katlanacak yıkanmış kıyafetler vardı. Bir anda dağ gibi göründüler gözüme. Oturdum başladım ağlamaya ama öyle böyle değil =))
Eşim geldi ne oldu diyor ben de tık yok. Anladı sonra, baktım ufak ufak yardım etti bana. Eyy Allahım akıl fikir ver bana =)
Geldi geçti zaten bir anda
Günaydın hanımlar.. bugün enerjm yerlerde.. çok kötüyüm çok.. midem altüst
Ahh ne bileyim canım bir anda geldi, sonra ağlamam bitince rahatladım =))Oyy kıyamam ya :)) Neyseki eşin merhametliymiş... Ağlama annesi :))
Ahh ne bileyim canım bir anda geldi, sonra ağlamam bitince rahatladım =))
Canım geçmiş olsun, kalkar kalkmaz hemen kahvaltı yapma. Önce 1-2 tane ceviz ya da kraker tüket. Yarım saat 1 saat sonra kahvaltı yap.Günaydın hanımlar.. bugün enerjm yerlerde.. çok kötüyüm çok.. midem altüst
bende oglu olacagini gormustum :)kızlar, ben rüyamda 2 dir erkek bebek görüyorum. oğlum mu olacak netotemim olsun diye profil resmimi kız yaptım valla hamileliğimin 3. haftasında dikiş iğneleri gördüm rüyamda. 3 5 gün sonrada erkek bebeğim olmuş çok zeki bir çocukmuş 6 aylık fln. rüya tabirlerine baktım o arada da dikiş iğnesinede baktım. kız bebek demekmiş. bu rüyaların bir anlamı var mı?
ayniyiz desenekarnımda cok sancı var canım dunde sag kaburgamda vardı
Canim bugun gorduk keseyi cok sukur haftaya persembeye tekrar kontrole cagirdi 4 haftalik dedi dr simdi sizde guzel haberler bakalimİnşallah canım
Hahahh evet canımcımKızzz ben seni şimdi hatırladım.... Sen erken hamilelik belirtilerindeki blue sun :)))
Süper maşallah kuzucuğa, haftaya pazartesi ben de güzel haberlerle gelirim inş.Canim bugun gorduk keseyi cok sukur haftaya persembeye tekrar kontrole cagirdi 4 haftalik dedi dr simdi sizde guzel haberler bakalim
Durdu canım şükür.eve geldim şimdi 1 hafta yatacaksın dedigünaydın canım gecmiş olsun şimdi nasılsın kanaman durdu mu
Canim bugun gorduk keseyi cok sukur haftaya persembeye tekrar kontrole cagirdi 4 haftalik dedi dr simdi sizde guzel haberler bakalim
Insallah canim bekliyorum guzel haberlerini beni de haberdar etSüper maşallah kuzucuğa, haftaya pazartesi ben de güzel haberlerle gelirim inş.
Amin insallah canim dualrim sizinleeCanıımmm gözün aydın.... Darısı başımıza artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?