2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın ben sizi hep takip ediyorum ama yazma fırsatım pek olmuyor.dün bel ağrısından öldüm pembe leke geldi hemen Dr kostum.yatıs yaptı dünden beri hastanedeyim.binlerce Şükürler olsun bebişim iyi.
Rabbim hepinizi korusun inş

günaydın canım gecmiş olsun şimdi nasılsın kanaman durdu mu

Günaydin tekrardan:) bulanti hapi kullanan arkadaşlar dr niz hangi marka yazdi kac tane dedi günde?

Günaydın geçmiş olsun canim kac haftalik bebis

günaydın kızlar. dün sabah bulantım yok akşam oluyor demiştim ya.. sözümü geri aldım sabah bulantım başladı hayırlı olsun bana.. şom ağzıma..

günaydın kızlar. dün sabah bulantım yok akşam oluyor demiştim ya.. sözümü geri aldım sabah bulantım başladı hayırlı olsun bana.. şom ağzıma..
olsun kız bugun bı yazı okudum burdada paylastım bulantısı olanların olmayanlara gore dusuk yapma ıhtımallerıde dusukmus ıyıdır bulantı kusmak

Kızlar benim de duygular altüst oldu.
Dün akşam birsürü katlanacak yıkanmış kıyafetler vardı. Bir anda dağ gibi göründüler gözüme. Oturdum başladım ağlamaya ama öyle böyle değil =))
Eşim geldi ne oldu diyor ben de tık yok. Anladı sonra, baktım ufak ufak yardım etti bana. Eyy Allahım akıl fikir ver bana =)
Geldi geçti zaten bir anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…