2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar mide bulantisindan olucem ne yesem cikiyo acayip bas agrim da var siz de durum ne
Cnm benim bulantı yok ama herhalde usuttum yada fazla meyve yemekten mi ne ishal ve sanırım buna bağlı halsizlik var.allah yardmcin olsun. Yemek yiye biliyor musunuz, ben daha çok meyve yiyebiliyorum

KUSAN ARKADAŞLAR BUNU OKUDUKTAN SONRA KUSTUGUNUZA ŞUKREDECEKSINIZ

Bulantı ve kusma: İster hafif bulantı yaşayın, isterse kahvaltı, öğle veya akşam yemeğinizi (veya üçünü de) kusun, olumlu tarafına bakın. (Ancak sürekli kusma durumunda, olumlu tarafından bakmanın zor olduğunu kabul etmemiz gerek!) Bulantı yaşayan kadınlar, bulantı yaşamayanlara göre düşük yapma ihtimali çok düşüktür. Midenizin alabileceği her türlü, peynir ve çok tahıllı krakerler, yoğurt ve kuru meyve-tahıl kahvaltısı gibi, protein ve kompleks karbonhidratlardan oluşan küçük atıştırmalıklar ile mide bulantısına karşı savaşın.

Kizlar bnde aranizdan ayriliyrm beegimin kalp atislari yok Dr ddüşük olacak dedi 7.haftada alttan ultrasonla görünmedi ilaclaimi biraktirdi simbi bos kesenin dusmeini bekleykmisim.aglamktan gözlerim harap oldu tüp bebekti zaten.Rabbimsizlerin evlatlarini bagislasn

canım hemen vazgecme lutfen bak banada oyle dedıler gelısmemıs duscek dedıler 2 gun sonra kalp atısını dınledım 8 9 haftaya kadar bekle lutfen

Allah yardımcın olsun. biraZ sabir bak ben tüp bebek yaptirdim olmadi iki ay sonra dogal kaldim. inşallah öyle olur senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…