Yok artık nası yaaboo kalem ucu bende cok yıyodum eskıden tuhaf gelcek ama bı arada çay bardagı yıyodum ısırA ısıracok sukur gectı
Bir ay sonra gel dedi canım nası geçicek zaman bilmiyorum güzel güzel büyüyordur inşOh ozaman 15 mm filan olmustut :) ne zaman gidiyorsun doktora
Ya inanmıyorum çok şaşırdım nası yiyordun baya bildiğimi Gibi miBenim daha varda unuttum cocugunu hic unutmam ilk annem duvar yedigimi gordugun de sok olmustu babama ki evi yiyorrrr diye seslenmisti
Cnm benim bulantı yok ama herhalde usuttum yada fazla meyve yemekten mi ne ishal ve sanırım buna bağlı halsizlik var.allah yardmcin olsun. Yemek yiye biliyor musunuz, ben daha çok meyve yiyebiliyorumKizlar mide bulantisindan olucem ne yesem cikiyo acayip bas agrim da var siz de durum ne
valla kız elıme alıp ısıra ısıra yıyodum çay bardagınıYok artık nası ya
ben duydum cok sukur canım 3 gun arayla 2 defa dınledım mınıgımın pıtpıtlarınıaramızda kalp atışını duyan var mı
ablam var canım yanımda o ılgılenıyo saolsun ben uyuyorumsenin 2 cocugun vardi yanilmiyorsam,2 cocukla nasil yatiyosun
ınsallah aksama olmazda dogum yaparız bu tarıhteB
Benim de çok hoşuma gitti bu 12 12 2015 :)
hoşgeldın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınMerhaba, ben de aranıza katıldım. Çok heyecanlı değil mi?
canım hemen vazgecme lutfen bak banada oyle dedıler gelısmemıs duscek dedıler 2 gun sonra kalp atısını dınledım 8 9 haftaya kadar bekle lutfenKizlar bnde aranizdan ayriliyrm beegimin kalp atislari yok Dr ddüşük olacak dedi 7.haftada alttan ultrasonla görünmedi ilaclaimi biraktirdi simbi bos kesenin dusmeini bekleykmisim.aglamktan gözlerim harap oldu tüp bebekti zaten.Rabbimsizlerin evlatlarini bagislasn
Vajinal mi karundan mı dinleniyo kalp atışlarıben duydum cok sukur canım 3 gun arayla 2 defa dınledım mınıgımın pıtpıtlarını
Allah yardımcın olsun. biraZ sabir bak ben tüp bebek yaptirdim olmadi iki ay sonra dogal kaldim. inşallah öyle olur senin deKizlar bnde aranizdan ayriliyrm beegimin kalp atislari yok Dr ddüşük olacak dedi 7.haftada alttan ultrasonla görünmedi ilaclaimi biraktirdi simbi bos kesenin dusmeini bekleykmisim.aglamktan gözlerim harap oldu tüp bebekti zaten.Rabbimsizlerin evlatlarini bagislasn
benim esim de dün gece nöbetçi eczaneden ilaç aldi iyi geldibiraz.Kizlar mide bulantisindan olucem ne yesem cikiyo acayip bas agrim da var siz de durum ne
Hayırlı sabahlarrrr.Hayırlı sabahlar
benım karından duyuldu canım dun 6+3 cıktım cok nettı sesVajinal mi karundan mı dinleniyo kalp atışları
gunaydın canım hosgeldınKızlar Günaydın hayırlı günler diliyorum hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?