ben olsam sölemezdim.. pazar akşamı ya da pazartesi sabahtan söyle. ama tabi sen hazırlıklarını tamamla.Normalde sali cagirmisti iste 1 gun erkene aldi,dun de demisti sali acilma varsa yatiricam diye yoksa yolliycam evine diye.galiba son haftaya giriyorum diye temkinli davraniyor.birden telefon acip erken cagirinca panik oldum birden.esime soylesem mi ki,belki bisey cikmayacak simdiden toplamiyayim herkesi basima
ah hayatım aynı şeyler i yaşıyoruz. . bizim düğünümuzde kuruş yardımı olmayan kaynanamlar taaa adanadan doğum için gelcek mis. . kaldıkI benim annem le aynı sokak ta oturuyorum nr halt yemeye geliyorsa artık sırf meraktan geliyorlar mis..hadi kaynamam geliyor ok kayinpeder ne işi varsa burda.. ben szeryan olcam. . bebek.Odamız ayrı ben pijama ile durucam bi süre emzirme çabası annem yanımda kalacak birde kayinpeder başımda Ayy düşününce erken doğum yapasim geliyor. ya düşünce yoksa bir insanda ne yapsan boş cnm..valla ben bebeğimimin odasına koltuk aldım orda uzanıp bebekle ilgineirim onlar salonda ne halt yerde yesin isterse küsebilir ler... sende takma cnm ben de takmamaya çalışıyorum cnm..benim kp düşüncesiz adam gelin rahatsız olur mu olmaz mı.evde dünür(annem) olacak rahat eder mi edemez mi.birde bi iş yapmaz ayağına bekler herşeyi. gecen ay gelmişti evimi didik didik gezdi kurdaladı yatak odama bile girdi.zaten sinirim ona düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyor.birde çocuğu şap şup öpecek.yanımdan ayırmıycam vermıycem kimseye.
offff offf daha birde ilerisi var.çocugu sevmeye gelecekler.ikimizde çalışıyoruz çocuga bakamazmışız 2 yasına gelince kp yanına alacakmış.aayyyyy nasıl gıcık oluyorum anlatamamah hayatım aynı şeyler i yaşıyoruz. . bizim düğünümuzde kuruş yardımı olmayan kaynanamlar taaa adanadan doğum için gelcek mis. . kaldıkI benim annem le aynı sokak ta oturuyorum nr halt yemeye geliyorsa artık sırf meraktan geliyorlar mis..hadi kaynamam geliyor ok kayinpeder ne işi varsa burda.. ben szeryan olcam. . bebek.Odamız ayrı ben pijama ile durucam bi süre emzirme çabası annem yanımda kalacak birde kayinpeder başımda Ayy düşününce erken doğum yapasim geliyor. ya düşünce yoksa bir insanda ne yapsan boş cnm..valla ben bebeğimimin odasına koltuk aldım orda uzanıp bebekle ilgineirim onlar salonda ne halt yerde yesin isterse küsebilir ler... sende takma cnm ben de takmamaya çalışıyorum cnm..
Kafaniza takmayin hanimlar bnm burda kp hikayemi bilenler bilir bana smdi neler diyor dogsun alip goturcem.size vermiycm diyip diyip duruyo yani nere goturcekse hicte alamazlar sizden merak etmeyinoffff offf daha birde ilerisi var.çocugu sevmeye gelecekler.ikimizde çalışıyoruz çocuga bakamazmışız 2 yasına gelince kp yanına alacakmış.aayyyyy nasıl gıcık oluyorum anlatamam
Ee pazartesi minegul yok nuray var cnm haberin olsun bende paztsi Dr.dayimIyide benim biseyim yok,dun sanci acilma falan hicbisey yoktu,suyum tam,bebek kanalda degil daha 10 gun var gunume ne dogurtmasi
her akşam bunun kavgasını ediyoruz sırf gelmesinler diye kendi annemi bile çağıramadım evim çok pissssKafaniza takmayin hanimlar bnm burda kp hikayemi bilenler bilir bana smdi neler diyor dogsun alip goturcem.size vermiycm diyip diyip duruyo yani nere goturcekse hicte alamazlar sizden merak etmeyin)))
Bide gelip kalcakmis yanimda gunlerce ona bakcam bide beni dusunen yok)))
Bende ilk etapta annem yanimda olsun istyrm hani nazım gecer diye ama kpim kayinvalidemi yolluyor simdiden o gitsin gelsin bn gelcem diyo hayvanlari var birakamiyolar kimseye kayinvalidem dunya tatlisi sirf o uzulmesin diye bisey demiyrm ama adam kendini dusunuyor bana soran yokher akşam bunun kavgasını ediyoruz sırf gelmesinler diye kendi annemi bile çağıramadım evim çok pissss
Kafana takma cnm hersey oluruma varir sen lohusa olacaksin rahat olman lazimkızlar ya bir kız doğum yapacak annesi yakınında oturuyor. . ve hiçbir zaman yanında olmayan kaynana kayinpeder doğuma geliyor başka şehirden. . hani kaynana gelsin az çok yardımı olur ama bir kayinpeder ne halt yemeğe 1 ay kalmaya gelir yaaa.. ya benim kimsem olmasa ben çağırır im.. benim annemin olduğunu bile bile maydanoz olmak için geliyorlar. . sanki doğumu bu lar yaptıracak. .. It sinir oluyorum. . Allah hepimize sabır versin. . zaten kaynamam in hep torunları erkek .. ilk kız torun nasılsa bizim olacak kendi adını koydurmak istediler ama basaramadilar. ..yanI tamam eşimin ailesi ama gerçekten bana gelin diye bir maddi manevi desteği olmadı ama şimdi kız torun kıymetli oldu.. ama ben tavrımı koyacağım. eşime de söyledim biz hastanede annemle 2 gece kalcaz onlar evde oturacak kendileri rahatsız olmazsa ben hiç olmam dedin. lohusa kadının yanında ne işi var kayinpeder in yaaa. biraz kültür çatışması var bizde ben Karadeniz eşim Adanalı ... neyse artı bebeğimiz e kavuşan herkesi saf dışı bırakacağım. . kirmaM ama karsimaalrina asla izin vermıycem. .hepimize sabırlar diliyorum kızlar sabır sabır
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinBebeğimin suyu bitmiş beni doguma alıyorlar kızlar. Kiloda almamış lütfen dua edin çok uzgunum
Ne testi canim,kan tahlillerim falan da yapilmistiTest filan yaptirmis miydin son gittiginde duruo duruken hazirlikli gel demis ya
Emzirdikten sonra bakma o zmn hiç memişlerin tiplerineKoyu kısımlarında benim de leke oldu. Iki Göğüste birer tane. Bir de minnacık yara kabuğu gibi bişi oldu o da zamanla o da yumuşadı, Minnak bir et beni gibi bir leye dönüştü. Umarım bunlar doğumdan sonra düzeliiiiiir, benim memişşer kıymetlidir
Ayyy hic sorma esim bu sene boyle olur seneye kis ikimiz oluruz kucuk odada otururuz kisin diyor.hi hi evet dedim ikimiz oluruzoffff offf daha birde ilerisi var.çocugu sevmeye gelecekler.ikimizde çalışıyoruz çocuga bakamazmışız 2 yasına gelince kp yanına alacakmış.aayyyyy nasıl gıcık oluyorum anlatamam
Hahaaaa ayni ayniii bende boyle yatiyom ballaİşte bizzzz
Pardon nasil yanina alacakmis acep nerde otryor da sizin cocugunuza karisiyor be bakici denen bisi varoffff offf daha birde ilerisi var.çocugu sevmeye gelecekler.ikimizde çalışıyoruz çocuga bakamazmışız 2 yasına gelince kp yanına alacakmış.aayyyyy nasıl gıcık oluyorum anlatamam
Evet canim 150-200 metre mesafede yuruyerek gidebilirim agrimiyor simdi kalktim ortaligi topluyorum ne olur ne olmaz diye,kesildi sanci,yatarken gece sancidi hep.
Dayanilmayacak bir sanci degil ama benim agri esigim yuksektir birden acilma cok olur 4cmden sonra epidural yapmazlar diye korkuyorum o yuzden en azindan nstyle sancim duzenlimi diye baksinlar istiyorum. kimseyede soylemedim mumkunse tek basima dogurup gelmek istiyorum
Arkadaslar sezeryana giriyorum ne olur dua edin neolur
aramız 2 saat. annem boşta babam yok kardeşim evli ama annem gelse kaynanam durmaz o da gelir.ay kafayı yiycem hamile kaldıımdan beri düşünüp kendimi yiyorum defalarca kavga ettik. köyde kalıyorlar ve kendini geliştirememiş bilmeyen görmemiş insanlar.ay çocuguma nasıl bakacak kv merak ediyorumPardon nasil yanina alacakmis acep nerde otryor da sizin cocugunuza karisiyor be bakici denen bisi var
Ben sanci cekicem sirk maymunu gibi beni seyredecekler, gulusecekler karsimda bebek geliyo diye cok gicik olurum, dun gece karar verdim oyle bir durum olursa kendimi banyoya kapaticamsaray gibi banyo var odada orada comelip kalkicam acilma kolaylastirici hareketler yapicam, odada takilsin herkes utanirlar belki ben cikmayinca banyodan
Mrb kızlar nasılsınız bakalım doğum yapan anneler Rabbim analı babalı büyütsün inşallah benimde pazartesi ne randevu verdi tahliller çıkarsa pazartesi öğleden sonra çıkmazsa salı sabah sezeryan olucak inşallah içimide bi korku sarması değil aklıma geldikçe için titriyor Rabbim yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?