Çok kişiden duydum bunu benim kızımda bi ara gaz sorunu yaşamıştık hint cevizi dediler aldık bıçakla kazıyorduk bir parça minicik ağzına emerken koyuyordum toz gibi bir hafta sürmüştü hint cevizide bildiğimiz hindistan cevizi fındık kadardı inşallah bunda gaz sorunu yaşamamKizlar.birde size oglusumda deneyipte suana kadar sikinti yasamadigim seyi soyliycem
Cogu insan karsi cikti ama ben yaptim
Maden sodasini asidini aldim
Bebisim sut icmeden 1 damla agzina damlattik gazi olmasin diye
Ve ise yaradiii sukurler olsun
Karesi cikilcak bisi değil bence bebeklerde yapiliyomus benim yan konum var onun çocuk Dr.söylemiş mesela bebekken oda vermiş iyi geldiğini soylemistiKizlar.birde size oglusumda deneyipte suana kadar sikinti yasamadigim seyi soyliycem
başın sağ olsun cnm. çok üzüldüm. güçlü olmaya çalış..Canım
Canım hayat çok zor ve boş her şeyin bittiği yerdeyim son sözü yaşadım bir varsın bir yoksun babamı yolcu ettim çok özledim sesini kendisini şimdi annemleri bekliyorum memleketten şimdiden çok kıskanıyorum anne ve babası yanında olanları kıymetini bilin istedim çok şanslılar benim babam torununu goremedi bende babamın mezarını
Aslinsa nerdeyse hemen hemen hic kabiz olmamistim. Tamam canim sagol. Dogum yaparken daha da ilerliyor mu peki ikinmaktanDogum sonrasi doktora git,krem falan veriyorlar gecer,bende de oldu gebeligim suresince ama 1 aydir falan gecti,kabiz olmaki iyilessin,tam iyilesirken tekrar cikiyor yoksa.ben kendim tedavi ettim.evde krem vardi onu surdum 2 defa,birde kabiz olmamak icin ilac ictim duzeldi
Cok tesekkur edwrim canim p.tesi dr randovum var ilac verirse kullanirim degilse doguma az kaldi sonrasinda alirim artik cok cok tesekkur ederimCanım benim başıma gelmedi kızkardeşimde hamile onun başına geldi ne oturabiliyordu ne ayakta dr pomat vermiş birde lahana suyunu kaynatıp bir kovaya oturmuş onun buharına iyileşti artık ilaçmı lahana suyumu fayda etti bilmiyorum nettede doğumdan sonra kendiliğinden geçtiğide yazıyor geçmiş olsun
yok canim sadece demir kullaniyordumVitamin yazmamismiydi başka sıkma canını üstesinden gelinir
Hergün 1 kasik yiyordum ama pek ise yaramamisCanım bolbol pekmezde tüket geçmiş olsun
Aynen annem de aynısını soyluyor, bi gın bı gunü tutmazmiş, ablamda annemin hoc agrısı sızısı yokmus, beline bı agrı vurmus, aksamına normal dogum yapmiş :)Gelir gelir canım badiş, valla bir günü bir gününü tutmuyor bu hamileliğin tatlım. Çatı ağrım kalçama vuruyor diyordum ya o gitti. Şimdi dün akşamdan beri kemiğim acıyor. Kalçama vuran ağrı daha iyiydi geri gelse kabulüm.
Tam olarak bilmiyotum ama ilerleyebilirAslinsa nerdeyse hemen hemen hic kabiz olmamistim. Tamam canim sagol. Dogum yaparken daha da ilerliyor mu peki ikinmaktan
Hayirlisi olsun canim,sag salim kucagimiza alalim da gerisi bosIlk doktora inanmadım başka bi doktora geldim ama malesef gerçekten cati darmis kızlar malesef ben de sezeryanciyim. Su an hala kan yukklemesi yapılıyor. kalsiyum magnezyum b12 fln yuklendi. Gun alacz bakalim
Benimde degerlerim düşük çıkmıştı b12 yazdı biraz et yedim hemen toparlandı değerler sıkma canini doğuma kadar yükselir insyok canim sadece demir kullaniyordum
Sanırım hemoroidsin cnm benm de geçmedi, doğumdan sonra geçer dedi dr.um.Aslinsa nerdeyse hemen hemen hic kabiz olmamistim. Tamam canim sagol. Dogum yaparken daha da ilerliyor mu peki ikinmaktan
Kız rüyamda seni gördüm ortiAynen annem de aynısını soyluyor, bi gın bı gunü tutmazmiş, ablamda annemin hoc agrısı sızısı yokmus, beline bı agrı vurmus, aksamına normal dogum yapmiş :)
Allah yardimcin olsun canım sezeryanda dünyanın sonu değil sonuçta sıkma canınıIlk doktora inanmadım başka bi doktora geldim ama malesef gerçekten cati darmis kızlar malesef ben de sezeryanciyim. Su an hala kan yukklemesi yapılıyor. kalsiyum magnezyum b12 fln yuklendi. Gun alacz bakalim
Ayy askş bi alemsin kız :)millet strese girse sancısı olur ağısı sızısı başlar. ben geberdim stresten sinirden sabahtan beri. afedersiniz domuz gibiyim derler ya öleyim.. sancım kaçtı ya resmen.. sabahtan beri sinirden yapmadığım iş kalmadı. hiç te zorlanmıyorum nasıl oldu anlamadım. ne belim ağrıyo ne karnım kasılıyo, eğilip kalkabiliyorum rahatça.. temizlik yaptım kaç çeşit yemek yaptım tatlı kek.
Ben emziriyom 15 dk yoruluyor ara veriyor 10 dk sonra tekrar ayni memeden devam ediyorum
Sonraki emzirme (yani 1,5 saat sonraku ) doger gogusle devame diyorum ayni isleme
Kizlar.birde size oglusumda deneyipte suana kadar sikinti yasamadigim seyi soyliycem
Tamam leylos sagol, ben de 01 beden alayım ozaman :)hehe çok fenyım yaaa kuzum ben büük olanı aldım ama ben kelebek uçla emzirmedim kelebek ucu kalkan gibi kullandım kremi sürdüm ve ucu taktım şimdi süper yaralar daha çabuk iyileşti meme ucu ve memeler uzayıp boyut değiştrdi emdikçe büyüdü ucuda memede aldığım emzirme süteyenleri küöçük oldu bir değil iki beden büyük olsa daha iyi olurmuş
bu arada benim kremim lansinoh değilmiş demin fark ettim lanolin milkway miş lansinoh diye kullandım ama yanlı görmüşüm ama buda harikaymış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?