2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar.birde size oglusumda deneyipte suana kadar sikinti yasamadigim seyi soyliycem
Cogu insan karsi cikti ama ben yaptim
Maden sodasini asidini aldim
Bebisim sut icmeden 1 damla agzina damlattik gazi olmasin diye
Ve ise yaradiii sukurler olsun
Çok kişiden duydum bunu benim kızımda bi ara gaz sorunu yaşamıştık hint cevizi dediler aldık bıçakla kazıyorduk bir parça minicik ağzına emerken koyuyordum toz gibi bir hafta sürmüştü hint cevizide bildiğimiz hindistan cevizi fındık kadardı inşallah bunda gaz sorunu yaşamam

remya canim Nasilsiniz bebeğin durumu nasil inşallah iyisinizdir arada haber vermeyi unutma cnm
İnsallah bebeğin cabucak iyileşirde evinize dönersiniz

Kizlar.birde size oglusumda deneyipte suana kadar sikinti yasamadigim seyi soyliycem
Karesi cikilcak bisi değil bence bebeklerde yapiliyomus benim yan konum var onun çocuk Dr.söylemiş mesela bebekken oda vermiş iyi geldiğini soylemisti

başın sağ olsun cnm. çok üzüldüm. güçlü olmaya çalış..

Aslinsa nerdeyse hemen hemen hic kabiz olmamistim. Tamam canim sagol. Dogum yaparken daha da ilerliyor mu peki ikinmaktan

Cok tesekkur edwrim canim p.tesi dr randovum var ilac verirse kullanirim degilse doguma az kaldi sonrasinda alirim artik cok cok tesekkur ederim

Ilk doktora inanmadım başka bi doktora geldim ama malesef gerçekten cati darmis kızlar malesef ben de sezeryanciyim. Su an hala kan yukklemesi yapılıyor. kalsiyum magnezyum b12 fln yuklendi. Gun alacz bakalim

Aynen annem de aynısını soyluyor, bi gın bı gunü tutmazmiş, ablamda annemin hoc agrısı sızısı yokmus, beline bı agrı vurmus, aksamına normal dogum yapmiş :)

Ilk doktora inanmadım başka bi doktora geldim ama malesef gerçekten cati darmis kızlar malesef ben de sezeryanciyim. Su an hala kan yukklemesi yapılıyor. kalsiyum magnezyum b12 fln yuklendi. Gun alacz bakalim
Hayirlisi olsun canim,sag salim kucagimiza alalim da gerisi bos

Aslinsa nerdeyse hemen hemen hic kabiz olmamistim. Tamam canim sagol. Dogum yaparken daha da ilerliyor mu peki ikinmaktan
Sanırım hemoroidsin cnm benm de geçmedi, doğumdan sonra geçer dedi dr.um.
Aynen annem de aynısını soyluyor, bi gın bı gunü tutmazmiş, ablamda annemin hoc agrısı sızısı yokmus, beline bı agrı vurmus, aksamına normal dogum yapmiş :)
Kız rüyamda seni gördüm orti

Allah yardimcin olsun canım sezeryanda dünyanın sonu değil sonuçta sıkma canını

Ayy askş bi alemsin kız :)
Dun doktorum bana nasilsin dedi, ben de "sancim yok, belim ağrimiyo, akıntim yok, sürekli yürüyorum hic agrim yok, brz fazla iyiyim" dedim, kadin güldü bana, olsa dert olmasa dert dedi :))
Herkes ayni olmaz, illa olmasi gerekmiyo dedi

Kızlar doğurmadan bol bol uyuyun bir daha uyuyamayacaksınız benim oğluş gündüz fosur fosur uyuyor. gece olunca gözlerimiz fal taşı gibi açık 4 saat durmadan emiyoruz memeden çekince ağlıyor sanırım oğluşumda 12 gün küvezde beni çok özlemiş hasret gideriyor emerken elleriyle bana dokunuyor okşuyor. dün kontrole gittik. 2 günde tam 135 gram almışız 3160 olmuşuz 3300 doğmuştu ama küvezde 2800 e kadar düşmüştü doktorumuz anne sütü gayeet yeterli mamaya gerek yok dedi sarılık değeri de 12 ye düşmüş. her şeyimiz yolunda bide tecrubeli anneler varmı her altını açtığımda üstüme sıçıyor genelde işerler ama benimki. bildiğiniz çiş gibi fırtlatıyor üstüm her yerim bok oldu . Sizler ne yapıyorsunuz doğuranlar varmıı yeni tosuncuklaar geldimii

Ben emziriyom 15 dk yoruluyor ara veriyor 10 dk sonra tekrar ayni memeden devam ediyorum
Sonraki emzirme (yani 1,5 saat sonraku ) doger gogusle devame diyorum ayni isleme

Anladim canm sağol, ben hiç eğitime falan gtmedim yaaa, olmadi haftaya bi hastanenin gebe eğitimine katılayım 1-2 gün

Canım dün doktor kontrolünde sordum benim oğlan gazı çok rahat çıkartıyor. yada gazı olmuyor dedim. çocuk doktorumuz güldü. bebeklerde gaz 15 - 20 günden sonra başlarmış hatta bana ıkınmaya başlayıp morarırsa korkma bile dedi

Tamam leylos sagol, ben de 01 beden alayım ozaman :)
Benm memişler hala ayni boy, emzirme sütyeni alamadm o yuzden beklemedeyim, ozaman ben de en azından 1 beden büyük alayım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…