Allah yar ve yardimcın olsun canım en kısa zamannda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah merak etme.Kkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
Kendimize bu kadar haksizlik etmeyin kızlar :)İşte bizzzz
Size sormadan neyin planını yapiyolar ki, kendisi doğurdu sanki, cok kızıyorum bu ınsanlaraoffff offf daha birde ilerisi var.çocugu sevmeye gelecekler.ikimizde çalışıyoruz çocuga bakamazmışız 2 yasına gelince kp yanına alacakmış.aayyyyy nasıl gıcık oluyorum anlatamam
Be de senden bahsetmiştim, sen olayı cözmüşsün esracım masallah :)Kafaniza takmayin hanimlar bnm burda kp hikayemi bilenler bilir bana smdi neler diyor dogsun alip goturcem.size vermiycm diyip diyip duruyo yani nere goturcekse hicte alamazlar sizden merak etmeyin)))
Bide gelip kalcakmis yanimda gunlerce ona bakcam bide beni dusunen yok)))
Nasil oluyo yaEmzirdikten sonra bakma o zmn hiç memişlerin tiplerine
Çok geçmiş olsun canım. Hayırlı olsun. Normal doğum belirtileri başlamış mıydı? Niye o kadar saat suni sancı verip sonra sezeryana döndürdüler? Devlet hastanesi mi özel mi? Dualarımız seninle. En kısa zamanda umarım sağlığınıza kavuşup eve çıkarsınız.Kkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
Geçmiş olsun. Uçuk kreminin hamileliğe bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Sık sık uçuk çıkaran biri isen her zamanki uçuk kremini kullan canım.Kizlar dudagimda ucuk cikmis küçük falanda degil biraz büyükçe neyapam bilmiyorum ilaç kullaniliyomu uçuk kremi falan internet internetten arastirdim kullanan var çoğunluk kullanmamış siz nediyosunuz durdu durdu dogurcam uçuk cikti ya off
Vitamin yazmamismiydi başka sıkma canını üstesinden gelinirSlm kızlar. Bende bugün kontroldeydim tahlil sonuçları hiç iyi çıkmadı. Magnezyum demir b12 kalsiyum vs hepsi çok düşük dedi doktor kanın hiç kalmamış dedi sadece demir ilacı kullanıyordum aylardır. 10 tane b12 iğnesi yazdı bi de kan yüklemesi lazım dedi sabah gideceğiz yükleme için 5 saat filn surerms. Su halde ameliyata bile girsen girmeden önce ve sonra takviye kan gerekir dedi. Çocuk dogsa nefes nefese dogar ddi
Cnm basiniz sagolsun çok üzüldüm rabbim size güç kuvvet versinCanım
Canım hayat çok zor ve boş her şeyin bittiği yerdeyim son sözü yaşadım bir varsın bir yoksun babamı yolcu ettim çok özledim sesini kendisini şimdi annemleri bekliyorum memleketten şimdiden çok kıskanıyorum anne ve babası yanında olanları kıymetini bilin istedim çok şanslılar benim babam torununu goremedi bende babamın mezarını
Bende yaparım canim bebise telkin yapiyorum aşağı in diyeBana ek olarak plates topuna oturup hafif hafif zıplama ve squat da onerdi
Gelir gelir canım bence doğru olanı yapmışsın gelmek isteyince gelecek bebis ins sağlıklakız cok bunaldım ama yınede normal dogum en guzelı helede bebek dogum pozısyonundayken hayırlısıyla gelseydı bı
bende 36. Haftadayim iki gun once gittim doktora 3 kg di.hadi hayirlisi sezeryan günüde almışsin hayirlisiyla dogsun bebeğin insallah
gözün aydin canim saglikla büyüt bebeğini.
Maşallah bebeğine.
35.haftada benim bebeğim 2600 gr.ve 49cm.idi.
37.haftada 3200 gr.ve 51cm.olmuş.
36+1 de 2930 gramdı canım.
Canım başın sağolsunCanım
Canım hayat çok zor ve boş her şeyin bittiği yerdeyim son sözü yaşadım bir varsın bir yoksun babamı yolcu ettim çok özledim sesini kendisini şimdi annemleri bekliyorum memleketten şimdiden çok kıskanıyorum anne ve babası yanında olanları kıymetini bilin istedim çok şanslılar benim babam torununu goremedi bende babamın mezarını
Gözünüz aydın canim ins çabuk toparlanirsinizKkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün.Sen zor bir doğum yaptin peki bebek niye iyi değil.Allah ikinizede şifa versin biran önce toparlanip eve dönersiniz insallahKkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
Kkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
Önce gözün aydın ve çok geçmiş olsunKkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
Ben uçuk çıkınca ruj sürüyorum oda geçiriyor merhemde zararlı olcanı düşünmüyorum tlf açıp sor dr yada eczacına ona göre kullanKizlar dudagimda ucuk cikmis küçük falanda degil biraz büyükçe neyapam bilmiyorum ilaç kullaniliyomu uçuk kremi falan internet internetten arastirdim kullanan var çoğunluk kullanmamış siz nediyosunuz durdu durdu dogurcam uçuk cikti ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?