2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
Allah yar ve yardimcın olsun canım en kısa zamannda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah merak etme.

offff offf daha birde ilerisi var.çocugu sevmeye gelecekler.ikimizde çalışıyoruz çocuga bakamazmışız 2 yasına gelince kp yanına alacakmış.aayyyyy nasıl gıcık oluyorum anlatamam
Size sormadan neyin planını yapiyolar ki, kendisi doğurdu sanki, cok kızıyorum bu ınsanlara

Be de senden bahsetmiştim, sen olayı cözmüşsün esracım masallah :)
Kurtlu adam daha gelmedi di mi :)

Kkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
Çok geçmiş olsun canım. Hayırlı olsun. Normal doğum belirtileri başlamış mıydı? Niye o kadar saat suni sancı verip sonra sezeryana döndürdüler? Devlet hastanesi mi özel mi? Dualarımız seninle. En kısa zamanda umarım sağlığınıza kavuşup eve çıkarsınız.

Geçmiş olsun. Uçuk kreminin hamileliğe bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Sık sık uçuk çıkaran biri isen her zamanki uçuk kremini kullan canım.

Vitamin yazmamismiydi başka sıkma canını üstesinden gelinir

Cnm basiniz sagolsun çok üzüldüm rabbim size güç kuvvet versin

bende 36. Haftadayim iki gun once gittim doktora 3 kg di.hadi hayirlisi sezeryan günüde almışsin hayirlisiyla dogsun bebeğin insallah

gözün aydin canim saglikla büyüt bebeğini.

Amin canim saol insallah hepimiz kavusuruz ve bi daha asla ayrılmayın evlatlarimizdan hem bu dünyada hem ahirette. Seker var ben de gebelik o yüzden doktor kiziyodu hep cocuk kilolu önde filan diye bu sefer yine önde ama sekerim iyi ben hic kilo almadım kizmadi çok sukur. Bakıyorum kilosuna normal herkesin ki oyle masallah
Maşallah bebeğine.
35.haftada benim bebeğim 2600 gr.ve 49cm.idi.
37.haftada 3200 gr.ve 51cm.olmuş.

Masallah canim aynı seninkide doktor sekerim var diyo korkutuyo her muaneye doguma gidiyormuş endişesiyle gidiyordum bu sefer icim rahatladı biraz çok sukur. Allah korusun hepimizin evladini saol

Canım başın sağolsun Rabbim sana ve evladina uzun ömür versin

gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün.Sen zor bir doğum yaptin peki bebek niye iyi değil.Allah ikinizede şifa versin biran önce toparlanip eve dönersiniz insallah

Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede toparlanırsınız. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Kizlar günaydin dünden beri benim karnim aşağı inmiş biraz
Farkettim aslinda da cokta takilmadim dün baska tanidiğimiz bir kadinda söyledi karnin inmiş diye
Eşinde yaşlanma olmasa normal doğumu denerdim, yinede kismet bakalim

Önce gözün aydın ve çok geçmiş olsun

Ben uçuk çıkınca ruj sürüyorum oda geçiriyor merhemde zararlı olcanı düşünmüyorum tlf açıp sor dr yada eczacına ona göre kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…