- 29 Eylül 2015
- 854
- 544
- 23
- 36
çok teşekkürler. biz de 725 miş. süit e +500 dediler,vazgeçtik.yarın doğum hayırlısıyla.canim hayirlisi olsun akademide suit var mi bilmiyorum teklif etmediler. dogum 650 tl ben ben bir gun fazla kaldim bi gun de kasilma vardi oncesi gun yattim 850 tl. spinal sezaryen canim. oda susu ve dogum fotocusunu biz ayarladik.dahil degil
Aynen canim ya facebook grubuna üye oldum ama burdaki samimi ortamı bulamadım.Kizlarr cok merak ettim sizleri yaa off ne bekledik her dk bakyom geldimi diye yaa ne uyuz oldum sonunca girdik siteye ay ne alismisim size yaa valla hee nasilsiniz son durum nedir ne degildir
Bnm o yok ayrica burasi baska yaa face gibi degilAynen canim ya facebook grubuna üye oldum ama burdaki samimi ortamı bulamadım.
Nasıl oldun ağrıların falan geçti mi.benim bel ağrım çok oluyor dr normal dedi ama zorluyor birazBnm o yok ayrica burasi baska yaa face gibi degil
Oyyy yerim ben o miniği, allahım sağlık sıhhat versin.Teyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
Bnmde belim kopacak 2 gundur sanki gece mahvetti bel agrisi bakalim minnosunda gelmeye niyeti yok zatenNasıl oldun ağrıların falan geçti mi.benim bel ağrım çok oluyor dr normal dedi ama zorluyor biraz
Arkadaşlar cok şükür meleğim dogdu sezeryan ile inanın anlattıkları gibi degil çok rahatti sondayi takarken cikartirken bele vurulan igne inanın hic acimiyor içiniz rahat etsin ameliyatta hicbirsey hissetmiyorsunuz bebegimi gorunce sadece ağladım oglen 12 de dogdu sadece ayağa kalkınca dikislerim agiriyor
Canım
Canım hayat çok zor ve boş her şeyin bittiği yerdeyim son sözü yaşadım bir varsın bir yoksun babamı yolcu ettim çok özledim sesini kendisini şimdi annemleri bekliyorum memleketten şimdiden çok kıskanıyorum anne ve babası yanında olanları kıymetini bilin istedim çok şanslılar benim babam torununu goremedi bende babamın mezarını
Aynen annem de aynısını soyluyor, bi gın bı gunü tutmazmiş, ablamda annemin hoc agrısı sızısı yokmus, beline bı agrı vurmus, aksamına normal dogum yapmiş :)
Bizim aralık anneleri hep kasım annesi oldu. Senin tersi olmuş.Selam kizlar kasim ayini bitirdik nirmalde kasim annesiyim ama bebek hala gelmedi bnde aralik annesi olacam herhalde
Ayy aslı bi alemsin kız :)
Dun doktorum bana nasilsin dedi, ben de "sancim yok, belim ağrimiyo, akıntim yok, sürekli yürüyorum hic agrim yok, brz fazla iyiyim" dedim, kadin güldü bana, olsa dert olmasa dert dedi :))
Herkes ayni olmaz, illa olmasi gerekmiyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?