2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canim hayirlisi olsun akademide suit var mi bilmiyorum teklif etmediler. dogum 650 tl ben ben bir gun fazla kaldim bi gun de kasilma vardi oncesi gun yattim 850 tl. spinal sezaryen canim. oda susu ve dogum fotocusunu biz ayarladik.dahil degil
çok teşekkürler. biz de 725 miş. süit e +500 dediler,vazgeçtik.yarın doğum hayırlısıyla.

Gözün aydın canım, sağlıkla sıhhatle büyüt bebişi :)

Babanı kaybetmişsiniz snrm sermincim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, biliyorum zor ama bebeğin için güçlü dur ltfn

Günaydın kızlar
Nihayet kavuştuk birbirimize.

Son zamanlarda internette neredeyse sadece aralık annelerine giriyorum diyebilirim. O da olmayınca 2 gündür kendimi boşlukta hissettim. Neyse ki hafta sonu misafirim vardı da zaman geçti.

Selam kizlar kasim ayini bitirdik nirmalde kasim annesiyim ama bebek hala gelmedi bnde aralik annesi olacam herhalde
Bizim aralık anneleri hep kasım annesi oldu. Senin tersi olmuş. Beklenen doğum tarihin ne zamandı? Şimdi kaç haftalık oldun?

Ay bende öyle olsam keşke.
Gündüzler iyi de geceler fena. Kemik ağrısı ve tuvalet beni bitiriyor.
Cumartesi akşamı da tiyatroya gittim. Evden çıkana kadar kaç kere tuvalete gittim bilmiyorum. Pantolonumu da yeni yıkamıştım. Giyene kadar canım çıktı.
Eşime de bu akşam doğumdan önce gezmek için son çıkışım, izne ayrılınca doktor ve doğum dışında evden çıkmayacağım dedim. Pijamalarımla mis gibi takılıyorum evde.

kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa birşey sorucam normalde bebeğim iki hafta önden gidiyor ama sat a göre olur bunun doğumla alakası yok diyorönden gitmesinin. neyse şunu sormak istiyorum şuan 35+3 deyim yani 36. haftanın içerisindeyim. 1 ocak görünüyor doğum sat a göre . asıl konu şu annemin şehir dışında olması sebebiyle yanıma gelme tarihini bilemedik yaaa 38 haftadan sonra her an doğum olablir gibi geliyor o yüzden acaba annem ne zaman gelse yanıma yaaaaa. normal doğum u bekliyrum ama ne zaman geleceği belli olmaz ise evde yanlız olmamı istemediler annemler. bu arada 15 aralık civarı annemin kendi doktor kontrolleri var. o yüzzden de sizce ne zaman gelmeli annem yanıma offffffffff bu hafta 5 aralık cumartesi zaten kontrol var ama normal doğum bekliyeceğimiz için bilemiyoruz doğum ne zman olur. sizce hangi tarihte gelmeli annem yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…