2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
. Nasılsın canım güzel melegin nasıl.
iyiyiz zeynepcim hemde çok y olmaya başladık sen nasılsın canım sancılarınmı var sezaryen olacaktın sanki yanlışmı hatırladım acaba coraspini bıraktın deme kuzum ben bırakamadan doğurdum Zeynep sen dikkatl, ol tatlım

Ben sadece ped aldım kızlar karar veremedim lazım mı koruyucu yada kalkan
ben ped almıştım ama emzişrince göğüs uçlarım yara oldu kalkan çok pahalı diye almamıştım elebek ucu göğüs kalkanı olarak kullandım kelebek uc 1.50 tl bu arada krem sürüp uc taktım üstüne ped ohh süper oldu bazen ped de kullanmadım iyice hava alsın diye benim tercihim bu yöndeydeydi beki sizde memnun kalırsınız

Ben sadece ped aldım kızlar karar veremedim lazım mı koruyucu yada kalkan
Ben hem koruyucu hem de kalkan aldım. Ped almadım.

Ben kızdan kalan emzirme sütyenlerimi kullanmaya başladım fakat iki gündür hiç takmıyorum çok sıkmaya başladı bugün atletlerden alıp deneyeceğim
Emzirme atleti aldım. 2 aydır falan kullanıyorum. Normal atletlerime sığamıyorum çünkü.

hedef 2016
Nasıl istiyorsan öyle olsun canım. Az kalmış o zaman bebeğine kavuşmana.
Sagol canım doktor sabahı da bekleme z belki dedi. Dedim gelirse kendiliğinden kabulüm.. Ama ben kendimi 3 üne ayarladım. Yoka bugün yatış yapılacaktı.

Sagol canım doktor sabahı da bekleme z belki dedi. Dedim gelirse kendiliğinden kabulüm.. Ama ben kendimi 3 üne ayarladım. Yoka bugün yatış yapılacaktı.
Ay canım daha önce dikkatli okumadım heralde seninki belki üçünü beklemez yat bol bol dinlen iş yapma yemek felan boşver ne varsa eşin hazırlar bişeyler sen hep otur yat bebeğinin hareketlerini takip et

Olabilir çanım onun etkiside doğum belirtiside tlf aç dr istersen
Anlamıyorum karnım çok sert sürekli tuvalet hissi var adet sancısı sürekli arada kjötüleşiyor ama o kötüleşme kasılma mı anlamıyorum doktoru aradım devam ederse gel dedi

Kkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.

bı sunı sancı sonrası sezeryan daha
sonu ıyı olsun canım, saglıla sıhhatla ewınıze gecn ınsallah

Anlamıyorum karnım çok sert sürekli tuvalet hissi var adet sancısı sürekli arada kjötüleşiyor ama o kötüleşme kasılma mı anlamıyorum doktoru aradım devam ederse gel dedi
Bebeğin hareketlerini takip et canım senin heran doğum olanilir hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…