iyiyiz zeynepcim hemde çok y olmaya başladık sen nasılsın canım sancılarınmı var sezaryen olacaktın sanki yanlışmı hatırladım acaba coraspini bıraktın deme kuzum ben bırakamadan doğurdum Zeynep sen dikkatl, ol tatlım. Nasılsın canım güzel melegin nasıl.
Ben sadece ped aldım kızlar karar veremedim lazım mı koruyucu yada kalkancanım kalkan gerek duyarsan alırsın ama kalkan da taksan bir süre meme uçları acıyor azıcık dayanırsan ki en dayandıysam sen çok rahat dayanırsın acısı geçiyor meltemcim
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Açılma var mı peki?Son kontrol ü de olduk.. Nst sancım çıktı.. Doktor her an doğum olabilir dedi. Ama ben sancı hissetmiyorum .. 2921 kilomuz ..
Ben kızdan kalan emzirme sütyenlerimi kullanmaya başladım fakat iki gündür hiç takmıyorum çok sıkmaya başladı bugün atletlerden alıp deneyeceğimCnm bende sütyen değil nbb den 2 tane atlet aldım üstleri sütyen ile aynı
Bende ped aldım kızda meme ucu olmadığı için kullanmıştım koruyucuyu bunda gerekirse alıcamHadi bakalım hayırlısı olsun. Açılma var mı peki?
Güle güle kullan canım.Oğlumun beşiğide hazır artık çok şükür bugün kasıklarımda regl sancısı var ara ara belime ağrı giriyor dr bugün yurt dışından dönecek oğlum beni dinliyor dr bekle dedim bakalım çokmu bekleticek dayanamayıp gelicekmi
ben ped almıştım ama emzişrince göğüs uçlarım yara oldu kalkan çok pahalı diye almamıştım elebek ucu göğüs kalkanı olarak kullandım kelebek uc 1.50 tl bu arada krem sürüp uc taktım üstüne ped ohh süper oldu bazen ped de kullanmadım iyice hava alsın diye benim tercihim bu yöndeydeydi beki sizde memnun kalırsınızBen sadece ped aldım kızlar karar veremedim lazım mı koruyucu yada kalkan
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Açılma var mı peki?[. Alttan muayene etmedi canım.. Ben istemedim ısrarla sezeryan istediğim için. Çok dil döktü doktor. Yaparsın normal doğum bak karnına dokundurmayanlar bile normal doğuruypr. Sancın da iyi . Bu sancıyı görmek için çok bekleyen oluyor ama olmuyor dedi. Ama ben ikna olmadım.. 3 ünde sezeryan olacağım..
Ben hem koruyucu hem de kalkan aldım. Ped almadım.Ben sadece ped aldım kızlar karar veremedim lazım mı koruyucu yada kalkan
Emzirme atleti aldım. 2 aydır falan kullanıyorum. Normal atletlerime sığamıyorum çünkü.Ben kızdan kalan emzirme sütyenlerimi kullanmaya başladım fakat iki gündür hiç takmıyorum çok sıkmaya başladı bugün atletlerden alıp deneyeceğim
Sagol canım doktor sabahı da bekleme z belki dedi. Dedim gelirse kendiliğinden kabulüm.. Ama ben kendimi 3 üne ayarladım. Yoka bugün yatış yapılacaktı.
O sondayı bende sonra taksınlar istiyorum bir arkadaşımada hiç takmıcaklarmışDoktorla da anlaşma yaptım lavma olayı zaten yokmuş. Sonta yı da anesteziden sonra takacak.
Hadi ya. Yani bugün doğum olabilir öyle mi?Sagol canım doktor sabahı da bekleme z belki dedi. Dedim gelirse kendiliğinden kabulüm.. Ama ben kendimi 3 üne ayarladım. Yoka bugün yatış yapılacaktı.
Ay canım daha önce dikkatli okumadım heralde seninki belki üçünü beklemez yat bol bol dinlen iş yapma yemek felan boşver ne varsa eşin hazırlar bişeyler sen hep otur yat bebeğinin hareketlerini takip etSagol canım doktor sabahı da bekleme z belki dedi. Dedim gelirse kendiliğinden kabulüm.. Ama ben kendimi 3 üne ayarladım. Yoka bugün yatış yapılacaktı.
Anlamıyorum karnım çok sert sürekli tuvalet hissi var adet sancısı sürekli arada kjötüleşiyor ama o kötüleşme kasılma mı anlamıyorum doktoru aradım devam ederse gel dediOlabilir çanım onun etkiside doğum belirtiside tlf aç dr istersen
Canım net te hep doğuma yakın enerji gelir yazıyor belki ondan rahatsindirKızlar bende ağrı sancı yok, yarın kontrol var halsizlik ağırlIK oluyor ama hiç son 10 gün gibi değilim.
Kkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
Bebeğin hareketlerini takip et canım senin heran doğum olanilir hayırlısıAnlamıyorum karnım çok sert sürekli tuvalet hissi var adet sancısı sürekli arada kjötüleşiyor ama o kötüleşme kasılma mı anlamıyorum doktoru aradım devam ederse gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?