- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Benim korkup ikinamamam ve onlarin yonlendirmelerini yapamam dogum esnasinda problem cikarabilir dedi,muayeneyi bile cok acimamasina ragmen ciglik cigliga koltugun tepesine kacarak oldum,psikolojik benim sorunum yoksa hersey normal gidiyorduHayırlısı olsun canım. Normal sezeryan farketmez artık. Doktorun ne için problem yaratabilir dedi anlamadım.
Güle güle kullan canım.
Neyden bahsediyorsunuz? Anlamadım.
Benimde son 6 gun bende de gorunurde tik yokKızlar bende ağrı sancı yok, yarın kontrol var halsizlik ağırlIK oluyor ama hiç son 10 gün gibi değilim.
Cok guzel seyler almissin,gule gule giysin minnakEvcilik oynar gibi kızlar minik minik ütü yap yap çok şükür bitirdik herşeyi
Dogum sancısı anlatılanlara göre düzenli olarak girip çıkan bir sancı. Bazen bana da adet sancısı giriyor. 5 ya da 10 dakika sürüp sonra geçiyor. Geçen hafta gece uykumdan uyandıran bir adet sancısı oldu sonra geçti. Bence seninki doğum sancısı değil. Ama yine de doktoruna sor canım.Ayh site tam zamanında açıldı kızlar, bir bilen bana cevap yazsın, sürekli aralıksız geçmeyen bir adet ağrısı gibi sancım var, bugün çatı muayenesi oldum ondan mıdır?
Haberim yok.Kizlarelifeva dan haber varmi face e giremiyorum,dogum yapti mi en son 3 cm acikla eve gelmusti
Ben çatı kontrolünde hiç hissetmedim bile. Üstelik kendimi çok kasmama rağmen.canım sancıların başlamıştır bence doğumu tetiklemiş olabilir bak bakalım saat aralıkları nasıl . ayyyyy çatı kontrolu zor muyduu
Olabilir çanım onun etkiside doğum belirtiside tlf aç dr istersenAyh site tam zamanında açıldı kızlar, bir bilen bana cevap yazsın, sürekli aralıksız geçmeyen bir adet ağrısı gibi sancım var, bugün çatı muayenesi oldum ondan mıdır?
Lekelerde işe yarıyormu leke çıktımı yüzünde benim çok çıktı erkek güzellik verir derlerya aksine kızda güzelleştim bunda çirkinleştimBen kullanıyorum cnm her GUN değil ama kullandım göbekte hiç çatlak olmadı
Hepimizin ki inş cnm saolCok guzel seyler almissin,gule gule giysin minnak
En son tersti bi dönmüştü tekrar terse döndü bakalım nolcakHakkında hayırlısı olsun canım. Senin oğlan halen ters miydi?
Aramızda 3 gün var canım. Benim kızın da gelmeye niyeti yok. Benim de doğurmaya niyetim yok. Böyle çok iyiyim.
Yüzüme pek sürmedim yeni başladım yüzüme cnmLekelerde işe yarıyormu leke çıktımı yüzünde benim çok çıktı erkek güzellik verir derlerya aksine kızda güzelleştim bunda çirkinleştim
Doğum fotoğrafçısı değil de içerden birine makine vermeyi düşünüyoruz foto için. Kızımın adı klasik bir hatay ismi olacak DEFNE. İlerde gidersek burdan bi iz taşısın dedik. Sen nasılsın? Bebek nasıl?ne gerek var o paraya dofum fotocusu ayarlanir 400 e kampanya yapmis fotocu biz onu ayarladiydik.hayirlisiyla dogsun kizin adi ne olacak?
Çatlak hiç yok çok şükürde şu yüzümdeki lekeler canımı sıkıyor peleng yapıyorum ama etkisi yokReklamlar bana hiç inandırıcı gelmiyor. Kullananların yorumlarını değerlendirmek lazım.
Ben de çatlak da leke de olmadı. Doğru dürüst birşey de kullanmadım. Arada bebeyağı sürdüm o kadar. Annem hiçbirşey kullanmamış, onda da birşey yok. Genetik çok önemli.
Ne kadar güzel anlatmışsın. Sağlıkla büyüt bebeğini. Maşallah ikinize de.
Himmm anladım canım. Daha önceden gelmesinin bir anlamı yok tabi. Yapacak birşey yok, boş boş bekleyeceksiniz. Esas doğum zamanı ve doğumdan sonra çok işiniz olacak.canım annemın kontrolu ankarada yanı benım oldugumn yerde onlar mersınden gelıcekler. 15 aralık cıvarı kontrolu o zaman gelmesı ıyı olucak sanırım daha once gelse yapacagı bırsey yok gıbı o zamanda 37+4 de olucam 15 aralıkta . ayy yanlızlıktan da sıkıldım sanırım yaaaa bide korkum u belkı o atalatır dıye duüşünüyorum neyse ıkı hafta kalmış:)
Bende de ağrı sızı yok. Çok nadiren hafif ağrı girip çıkıyor. Geceleri biraz rahatsızım fakat. Özellikle de yatakta dönerken çok zorlanıyorum.Kızlar bende ağrı sancı yok, yarın kontrol var halsizlik ağırlIK oluyor ama hiç son 10 gün gibi değilim.
Ne güzel işler bitmiş. Güle güle kullan canım.Evcilik oynar gibi kızlar minik minik ütü yap yap çok şükür bitirdik herşeyi
Psilokoji çok önemli tabi. Ben hamile kalmadan önce kesinlikle normal doğum yapamam derdim. Hamileliğim başından beri de normal doğum istiyorum. Psikolojikman kendimi hazırladım. İlla normal olacak diye de bir takıntım yok. Hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun.Benim korkup ikinamamam ve onlarin yonlendirmelerini yapamam dogum esnasinda problem cikarabilir dedi,muayeneyi bile cok acimamasina ragmen ciglik cigliga koltugun tepesine kacarak oldum,psikolojik benim sorunum yoksa hersey normal gidiyordu
Sezaryen oldu 36+2 deSenn normal miydi sezeryan mıydı canm ya kariştirdm kusura bakma, bu ara baya doğum oldu :))
Herşeyiniz çok güzel güle güle kullanınEvcilik oynar gibi kızlar minik minik ütü yap yap çok şükür bitirdik herşeyi
canım kalkan gerek duyarsan alırsın ama kalkan da taksan bir süre meme uçları acıyor azıcık dayanırsan ki en dayandıysam sen çok rahat dayanırsın acısı geçiyor meltemcimHı hı anladim leyloş :)
Walla iyi ki soyledin bunu, ben de hem kalkan hem kelebek almak istemiyordum, aynen senn gibi kullanrm ben de, ayrıca gerek olursa da kelebekle emziririz, iki fonksiyonlu kullanrz.
Sütyen ben de şimdilik ıkı tane almayı dusunuyordum zaten.
. Nasılsın canım güzel melegin nasıl.canım kalkan gerek duyarsan alırsın ama kalkan da taksan bir süre meme uçları acıyor azıcık dayanırsan ki en dayandıysam sen çok rahat dayanırsın acısı geçiyor meltemcim
Cnm bende sütyen değil nbb den 2 tane atlet aldım üstleri sütyen ile aynıTamam leylos sagol, ben de 01 beden alayım ozaman :)
Benm memişler hala ayni boy, emzirme sütyeni alamadm o yuzden beklemedeyim, ozaman ben de en azından 1 beden büyük alayım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?