Benim bu sancı 3 saattir aralıksız sürüyor daha önce gece uyandıran kısa kısa ben de de olmuştum bazen fenalaşıyor ama kasılma mı anlamıyorum mesela şuan sağdan vuruyorDogum sancısı anlatılanlara göre düzenli olarak girip çıkan bir sancı. Bazen bana da adet sancısı giriyor. 5 ya da 10 dakika sürüp sonra geçiyor. Geçen hafta gece uykumdan uyandıran bir adet sancısı oldu sonra geçti. Bence seninki doğum sancısı değil. Ama yine de doktoruna sor canım.
Selam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorumsabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
yani son 2 gunum. hala inanamiyorum
Ben emzirmeyi bıraktıktan sonra kocakarı memesi gibi sarkmıştı ve sönük kırış kırış bişey olmuştu hatta ozaman maddi durumda iyi değildi eşim bileziklerini bozdur istersen silikon yaptır demişti dr gitmiştim dr toparlıcak daha çok gençsin başka çocuk istemiyormusun demişti yaptırmamıştım ve bir aya toplamışlardı avondan dikleştirici krem almıştım birde buz sürmüştüm
Ayni permormansi ins dogumumda yapmaz cocugu sevcemm diye park yatak yanimizda ama.oyle birsey olursa esime soylerim
Hiç hareket etmiyorBebeğin hareketlerini takip et canım senin heran doğum olanilir hayırlısı
Geçmiyor ondan şüphelendim bakalım bekliyorulBence olabilir,ben ilk cati muayenesi oldugum gun gece cok sancim oldu sonra bir daha olmadi
Sanırım hemoroidsin cnm benm de geçmedi, doğumdan sonra geçer dedi dr.um.
Kız rüyamda seni gördüm orti
Kızlar doğurmadan bol bol uyuyun bir daha uyuyamayacaksınız benim oğluş gündüz fosur fosur uyuyor. gece olunca gözlerimiz fal taşı gibi açık 4 saat durmadan emiyoruz memeden çekince ağlıyor sanırım oğluşumda 12 gün küvezde beni çok özlemiş hasret gideriyor emerken elleriyle bana dokunuyor okşuyor. dün kontrole gittik. 2 günde tam 135 gram almışız 3160 olmuşuz 3300 doğmuştu ama küvezde 2800 e kadar düşmüştüdoktorumuz anne sütü gayeet yeterli mamaya gerek yok dedi sarılık değeri de 12 ye düşmüş. her şeyimiz yolunda bide tecrubeli anneler varmı her altını açtığımda üstüme sıçıyor genelde işerler ama benimki. bildiğiniz çiş gibi fırtlatıyor üstüm her yerim bok oldu . Sizler ne yapıyorsunuz doğuranlar varmıı yeni tosuncuklaar geldimii
Geçmiyor ondan şüphelendim bakalım bekliyorul
Kelebek uclar 25 lira civarinda degilmi,hangi marka almistin sen canimben ped almıştım ama emzişrince göğüs uçlarım yara oldu kalkan çok pahalı diye almamıştım elebek ucu göğüs kalkanı olarak kullandım kelebek uc 1.50 tl bu arada krem sürüp uc taktım üstüne ped ohh süper oldu bazen ped de kullanmadım iyice hava alsın diye benim tercihim bu yöndeydeydi beki sizde memnun kalırsınız
Canım şimdi benim anlayamadığım ne biliyor musun aralıklı geliyor şimdi 5 dk da bir ama dayanılmıcak gibi değil yani hissediyorum ama böyle mahvetmiyorCanım doğum sancisinda belli aralıklarla bel ve kasık bölgesine şiddetli bir şekilde ağrı girip saniyeler içerisinde ağrının şiddeti düşüyor
Alttan muayene etti mi canim,yoksa nstye gore mi bugun gekebilir dediDoktorla da anlaşma yaptım lavma olayı zaten yokmuş. Sonta yı da anesteziden sonra takacak.
Korkma meltem,aslinda diski insanlarin dusundugu kadar pis bisey degilmis,oyle olsa esim coktan hasta olurdu hergun bokun icinde kendisiayy allahım ben bunu okumamıs olayım, üstüne bok mu fıskırıyo
Canım şimdi benim anlayamadığım ne biliyor musun aralıklı geliyor şimdi 5 dk da bir ama dayanılmıcak gibi değil yani hissediyorum ama böyle mahvetmiyor
Canım şimdi benim anlayamadığım ne biliyor musun aralıklı geliyor şimdi 5 dk da bir ama dayanılmıcak gibi değil yani hissediyorum ama böyle mahvetmiyor
Canim gec olmadan dr gidip nst baglan.en azindan neler oldugunu anlarsin. sikinti yoksa eve gel agrini cekCanım şimdi benim anlayamadığım ne biliyor musun aralıklı geliyor şimdi 5 dk da bir ama dayanılmıcak gibi değil yani hissediyorum ama böyle mahvetmiyor
Bekliyim o zaman canım şiddetlenirse giderim erkenden acele etmiyimAslında sancı araligindan ziyade şiddetini takip etmen gerekiyor
Valla kafamı çok şey karıştırdıgından hiçbişi anlamadım sabah nst girdim bişicik yoktu çatı muayenesinden sonra oldu nolduysa önce geçmeyen adet sancısı şimdi belli aralıklarla geliyor ama çok kötü değilCanim gec olmadan dr gidip nst baglan.en azindan neler oldugunu anlarsin. sikinti yoksa eve gel agrini cek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?