2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim bu sancı 3 saattir aralıksız sürüyor daha önce gece uyandıran kısa kısa ben de de olmuştum bazen fenalaşıyor ama kasılma mı anlamıyorum mesela şuan sağdan vuruyor

Hadi hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlunu.

baya bı ugrasmıssın yanı ayla :)
he ya ıkı tane bebıs yapalım da arkasından bı estetık yaptrrız artık :)

ayy allahım ben bunu okumamıs olayım, üstüne bok mu fıskırıyo

Kelebek uclar 25 lira civarinda degilmi,hangi marka almistin sen canim

Canım doğum sancisinda belli aralıklarla bel ve kasık bölgesine şiddetli bir şekilde ağrı girip saniyeler içerisinde ağrının şiddeti düşüyor
Canım şimdi benim anlayamadığım ne biliyor musun aralıklı geliyor şimdi 5 dk da bir ama dayanılmıcak gibi değil yani hissediyorum ama böyle mahvetmiyor

Canım şimdi benim anlayamadığım ne biliyor musun aralıklı geliyor şimdi 5 dk da bir ama dayanılmıcak gibi değil yani hissediyorum ama böyle mahvetmiyor

Canim ben evdeyken hafif adet sancısı gibi hissettim aralıkları da çok düzenli değildi hastaneye saat 3 de gittim dayanılmaz agrilarim saat 5 gibi başladı saçımı yolup parmagimi isiriyodum

Canim gec olmadan dr gidip nst baglan.en azindan neler oldugunu anlarsin. sikinti yoksa eve gel agrini cek
Valla kafamı çok şey karıştırdıgından hiçbişi anlamadım sabah nst girdim bişicik yoktu çatı muayenesinden sonra oldu nolduysa önce geçmeyen adet sancısı şimdi belli aralıklarla geliyor ama çok kötü değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…