- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Sen bebeginle mi ugrasacaksin onlarla mi geldiklerinde yuz verme,yapna yemek falan yetisemiyorum de.bayan olsa neyse, ne isleri var koca heriflerin senin evinde.esine soylesen tepki vereceginden korkuyorsun sanirim,bende esime bisey soyleyemiyorum bu konularda.bende senin gibi cok takiyorum kafaya bazi seyleri ama sagolsun K kaplan2535 in yazdiklari icimi rahatlattiCanim zaten 1 kaynim 4 aydir bizimle yasiyor cok zorlaniyorum kp'im bu soylediklerini kv bilmiyordur sanirim esimede simdilik birsey demek istemiyorum annemi aradim smdi onlar gelip kalamazlar sen lohusayken dedi bakalim ne olacak
Esime onlar gelmek istediklerine soyleyecegim gelmesinler yanlarinda rahat edemem onlara yemek vs yapamam bnm annem gelip kalcsk vs demeyi dusunuyrm ama bu ara asiri stresliyim.ister istemez kafaya takiyorum ; (
Yani bu ince detayi erkekler dusunemiyor bnm bakima.ihtitcm var zaten esime ailesi hakkinda bisey soylemek istemiyorum gercktn zaten kaynim bizimle kaliyor bi kere dedimki ali ne zamana kdr bizimle kalacak 2 gun kü kaldı benimle dusunebiliymsn hamilym ve bnmle konusmadi naoarsa yapsin diyorumSen bebeginle mi ugrasacaksin onlarla mi geldiklerinde yuz verme,yapna yemek falan yetisemiyorum de.bayan olsa neyse, ne isleri var koca heriflerin senin evinde.esine soylesen tepki vereceginden korkuyorsun sanirim,bende esime bisey soyleyemiyorum bu konularda.bende senin gibi cok takiyorum kafaya bazi seyleri ama sagolsun K kaplan2535 in yazdiklari icimi rahatlatti
Esim bu aralar beni anlayacak durumda degil sanirsin o hamile sanirsin o lohusa bn onu pohpohluyorum coguzaman ailesi hakkinda bisey soylemek istemyrm snra bn istemiyor oluyorumku 4 aydir kardesi bizde yasiyor ne zamana kdr belli degil ona bile 1 kere ses ettim diye konusmadi benimleÇok normal canım öyle hissetmek insan kendi annesi olsun istiyor sonuçta ona nazimiz geçiyor eşine de böyle söyle mutlaka anlar ama bence konuşma yapmak için geç kalma canım.kendine ve doğumuna odaklan
Saol tatlim sezeryan oldum.Oyyy yerim ben o miniği, allahım sağlık sıhhat versin.
Normal mi oldu ayşe'm ?
Bebegin suyu bitti o yuzdn mecbur sezeryana aldilar cok cekti onu oyle gordum o an anlmyrsn fkt simdi gozumn onune geliyr yalvariyrdu bna nolur gotur bni burdan diye istemyrm oyuzdn sanci yemkSuni sancidan sonra normal mi doğurdu ablam sezeryan mi
Ayy dogdumu gozun aydin tatlm hayrlisylada yogun bkmdn cikar nasil anladnz suyunu yuttugunu cnm doktrda muayenedemi yoksa dogum basladida olemi dogduktn sonrami olduTeyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
Gözün aydin allah analiz babali büyütmek nasip etsinKızlar hepinize çok teşekkürler oğlumu cuma günü aldım kucağıma darısı sizlerin başına dualrim sizinle
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Hem suni sancı çekip arkasından da sezeryan olup sezeryanın sıkıntısını çekmek istemiyorum. İkisinden biri olsun. Kuzenim önce sabahtan akşama kadar suni sancı çekip sonra da sezeryana alınmıştı.Ayni korku bende de var, hadi suni sanci neyse de, o sanciyi cekip sezeryana girmek var bi de
Oyyy gozun aydn cnm normalmi oldu nasildi hikayeni anlatrsn sevinrmKızlar hepinize çok teşekkürler oğlumu cuma günü aldım kucağıma darısı sizlerin başına dualrim sizinle
Umarim cnm bakalim uzandim sozde dinlenmek icin ama nafile kppuyor belim suanAynen canım bel ağrısı beni de zorluyor yürüyorum hunharca günde 2 saat cuma kontrol ise yararsa sana da haber veririm artık umarım sezeryana girmek zorunda kalmayiz
ayy allahım ben bunu okumamıs olayım, üstüne bok mu fıskırıyo
Genelde hep suni sanci sonrasi sezeryan oluyor boşa eziyet cektiginle kalıyorsun o yüzden bence suni istemiyorumBebegin suyu bitti o yuzdn mecbur sezeryana aldilar cok cekti onu oyle gordum o an anlmyrsn fkt simdi gozumn onune geliyr yalvariyrdu bna nolur gotur bni burdan diye istemyrm oyuzdn sanci yemk
He he, bi iki gün takılırsın da ewde, sonra sıkılırsn nilaycm :)
Kızlar hepinize çok teşekkürler oğlumu cuma günü aldım kucağıma darısı sizlerin başına dualrim sizinle
ben bim den almıştım pınar wee markaKelebek uclar 25 lira civarinda degilmi,hangi marka almistin sen canim
Canım gözün aydın ins sende bebekte çok çok iyidir sağlıkla büyütmek nasip olsun insKızlar hepinize çok teşekkürler oğlumu cuma günü aldım kucağıma darısı sizlerin başına dualrim sizinle
Sezeryan cqnm suyum azalmıştı dr son kontrolde erken alicaz dedi cokk şükür iyiyiz doğum yapan anneler sezeryandan sonra agrimiz nezamqn gececekOyyy gozun aydn cnm normalmi oldu nasildi hikayeni anlatrsn sevinrm
Aynen cnm bnde istemiyrm bu arada ocak anal2ari bile dogurdu bu benim kizin derdi ne anlamiyrmGenelde hep suni sanci sonrasi sezeryan oluyor boşa eziyet cektiginle kalıyorsun o yüzden bence suni istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?