2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sen bebeginle mi ugrasacaksin onlarla mi geldiklerinde yuz verme,yapna yemek falan yetisemiyorum de.bayan olsa neyse, ne isleri var koca heriflerin senin evinde.esine soylesen tepki vereceginden korkuyorsun sanirim,bende esime bisey soyleyemiyorum bu konularda.bende senin gibi cok takiyorum kafaya bazi seyleri ama sagolsun K kaplan2535 in yazdiklari icimi rahatlatti

Yani bu ince detayi erkekler dusunemiyor bnm bakima.ihtitcm var zaten esime ailesi hakkinda bisey soylemek istemiyorum gercktn zaten kaynim bizimle kaliyor bi kere dedimki ali ne zamana kdr bizimle kalacak 2 gun kü kaldı benimle dusunebiliymsn hamilym ve bnmle konusmadi naoarsa yapsin diyorum

Kv'em.gidince annem gelsin istyrm hemen iste o an geldiginde esime simdlk gelmesinler diyecegm napim ; ((

Çok normal canım öyle hissetmek insan kendi annesi olsun istiyor sonuçta ona nazimiz geçiyor eşine de böyle söyle mutlaka anlar ama bence konuşma yapmak için geç kalma canım.kendine ve doğumuna odaklan
Esim bu aralar beni anlayacak durumda degil sanirsin o hamile sanirsin o lohusa bn onu pohpohluyorum coguzaman ailesi hakkinda bisey soylemek istemyrm snra bn istemiyor oluyorumku 4 aydir kardesi bizde yasiyor ne zamana kdr belli degil ona bile 1 kere ses ettim diye konusmadi benimle ) kayinvalidem gidince annemi cagircm hemen zaten yakiniz onlarinda smdlik gelmemesini soyleecgm esime

Teyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
Ayy dogdumu gozun aydin tatlm hayrlisylada yogun bkmdn cikar nasil anladnz suyunu yuttugunu cnm doktrda muayenedemi yoksa dogum basladida olemi dogduktn sonrami oldu

Ayni korku bende de var, hadi suni sanci neyse de, o sanciyi cekip sezeryana girmek var bi de
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Hem suni sancı çekip arkasından da sezeryan olup sezeryanın sıkıntısını çekmek istemiyorum. İkisinden biri olsun. Kuzenim önce sabahtan akşama kadar suni sancı çekip sonra da sezeryana alınmıştı.

Bebegin suyu bitti o yuzdn mecbur sezeryana aldilar cok cekti onu oyle gordum o an anlmyrsn fkt simdi gozumn onune geliyr yalvariyrdu bna nolur gotur bni burdan diye istemyrm oyuzdn sanci yemk
Genelde hep suni sanci sonrasi sezeryan oluyor boşa eziyet cektiginle kalıyorsun o yüzden bence suni istemiyorum

selamlar kızlar ..bir haftadır giremiyorum sayfaları okuyamadım şimdi bile kaçamak gireyim dedim çok yoğunum .. doğum yapanların bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin inş rabbim ..24 kasımda sezeryanla doğum yaptım bebişimi aldım kucağıma çok şükür çok güzel bir duygu tamamen senin gözünün içine bakan muhtaç bir melek ..buraya giremiyorum çok yoğunum çok da yorgun ve uykusuzum..ama her şeye değer anne olmak..şu anki sıkıntım sezeryanla olduğu için sütüm makineyle geliyor emmeyle gelmiyor çok üzülüyorum bebişimi mama ile besliyorum ..ne zaman gelir acaba burda sezeryanla doğum yapanların sütü hemen geldi mi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…