2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Kızlar inanin ben geceleri uyuyamiyodum bunları düşünmekten eşimin ailesi çocuğumu sahiplenicek bana taşıyıcı anne muamelesi yapicaklar evimden cikmayacaklar vs. Amaaaaa kızım doğdu ben doğdum o çocuğu kimse sizden bir saatten fazla ayiramiyor inanın benimki ortalığı yıkıyor meme istiyor ya da başkası agu gugu yapıp seviyorsa bebegimin gözü hep bende en güzeli de bunun için özel bir çaba sarfetmiyosun çünkü annesin. Normalde sinirlerimi tavan yapacak o kadar dialog oluyoki ama cümleleri 2 dk sonra hatırlamıyorum bile benim kızım sağlıklı ağrısı sizisi yok Allaha Şükür bunlar mı benim moralimi bozucak sizde öyle olucaksiniz emin olabilirsiniz canlar esraecem

remya hayırlı ollsun güle güle büyüt bebeğini.
diğer doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun hepinize sağlıkla büyütün bebişlerinizi

Aynen canım bel ağrısı beni de zorluyor yürüyorum hunharca günde 2 saat cuma kontrol ise yararsa sana da haber veririm artık umarım sezeryana girmek zorunda kalmayiz
2 saat yürüyüş fazla değil mi? ben ilk doğumumu normal yaptım. son günler kendimizi yormamamız gerekiyor. 30 dk 1 saat yürüyüş normal ama fazla yorarsan kendini sancıya ve doğuma gücün kalmaz.

şimdiden bu tedirginlik niye herşey çok güzel olur eğer stres yapmazsan. korku ve panik şimdiden başlarsa vajen kasların kasılır ve gerekli açılman olmaz sakın
bak ben 2. normalimi yapıcam valla çok rahat ve olumluyum

Kızlar bi de kendi sanciniz çok siddetliyse eğer kesinlikle epidural yapmiyolar bilginiz olsun çünkü iğne yapılırken milimetrik kayma olmamalı ciddi riskleri var sanciniz fazlaysa bu mümkün değil maalesef benim nst de 120 lerdeydi sancim

kizlarr ben hastanedeyim doktorum hastaneye yolladi nts iyi cikmadi kalp atislari yavas bide hareketsiz diye . doguma diye yolladi. burdada nts bagladilar iyi cikti. burdaki doktor uyuyordur dedi sabah. aksam saat 9 da yine bagliycaklar bugün burda kalicam belki yarin öbür gün dogum yaptirabilirler normal sancim falan da yok ama heralde suni sanci verirler cok korkuyomm

Kızlar şimdi doktordan geldim doğum sancılarım başlamış evde sıklaşmasını ve şiddetlenmesini beklicem bu gece ya da yarına gelir dedi dua edin bana şimdilik iyiyim arada vuruyor
Canım allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşallah
Bende hiç aksiyon yok sancıların nasıl basladı?

Allah yardimcin olsun cnm insallah kolayca ve saglikli kucagina almak nasip olsun

Canim benim cok sevindim bebegin kucaginda bn artik esimin ailesinin bebegi alip goturmesini bana vermemesini takmiyorum bile )) bn lohusayken kp'im bnde kalmasina takiliyorum ki kaynimda 4 aydir bizde ben onlarlami ugrascam kendimemi bakicam kp geldigi zaman annemde kalmaya gelemeyecek kfada deli sorular bebegimi strese sokuyorum baska bisey degil ama yazdiklarin yinede icimi rahatlatmadi degill )))

Herkese iyi akşamlar cumadan bu yana doğum yapan varmı ben cuma günü sezeryan ile doğum yaptım cok rahatti ama işte sarılık başladı dün birde beyaz pirinç renginde boyun ve kulak arkasinda iltihaplı görünümünde sivilceker çıktı bebeğim de melhem verdi bugün doktor

Canim sen bebis olana kadar dişini sık bebek dogunca zaten bütün enerjin inan bana ona gidiyor eşin de bunu mutlaka gorucektir kp değil eşinin gözünün nuru da olsa bebisinle ilgilenmek yerine ona hizmet etmek istememeni eşin gayet normal ve yerinde karsilayacaktir onun da kendi çocuğu çünkü babasından önce gelir şimdi atıp tutsun boşver eşler daha pinpirikli oluyor bebek için

Araliksiz sürekli bi ağri ise doğum sancisi degildir bence cnm
Başlangıç olduğu için öyleymiş canım şimdi bi düzene girdi evde şiddetlenmesini bekliyorum

Rahim agzina uyari vermis olabilirler agrin ondan dolayi baslamis olabilir.
Bence de öyle canım çatı muayenesinden sonra oldu çünkü

Canım allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşallah
Bende hiç aksiyon yok sancıların nasıl basladı?
Canım sabah hiç yoktu sabah çatı muayenesi oldum o tetikledi öğlen adet sancısı gibi başladı

Korkma insallah.. kendiliginden gelirse kolay olur.. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
İnş canım amin

Arkadaslar sakın sezeryandan korkmayın çok abartan oldu çevremde inanın ne bele vurulan iiğne zor nede ameliyat zaten sondayi narkozdan sonra takiyorlar sadece ilk 2 gün dikiş yerlerinde sadece ilk kalktiginizda ağrı oluyor yuruyunce hafifliyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…