- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Tamam canm sağol :)canım kalkan gerek duyarsan alırsın ama kalkan da taksan bir süre meme uçları acıyor azıcık dayanırsan ki en dayandıysam sen çok rahat dayanırsın acısı geçiyor meltemcim
Kız zeyno sen bu gidisle normal doğurursun maşallah :)Son kontrol ü de olduk.. Nst sancım çıktı.. Doktor her an doğum olabilir dedi. Ama ben sancı hissetmiyorum .. 2921 kilomuz ..
canım ne o doğuma mı gidiyorsun?hıssedıyorum canım hıssedılmezmı ama cok şiddetli hıssetmıyorum kasılma karın agrısı seklındeydı hep bugun belımdede başladı gelcek sanırım bı kac gune
Onlari biliyorum ama nedense onlari pek sewemedim, ben de sütyeni nbb den alicam. Kap emzirme sütyeni cok güZelCnm bende sütyen değil nbb den 2 tane atlet aldım üstleri sütyen ile aynı
Sen bebeginle mi ugrasacaksin onlarla mi geldiklerinde yuz verme,yapna yemek falan yetisemiyorum de.bayan olsa neyse, ne isleri var koca heriflerin senin evinde.esine soylesen tepki vereceginden korkuyorsun sanirim,bende esime bisey soyleyemiyorum bu konularda.bende senin gibi cok takiyorum kafaya bazi seyleri ama sagolsun K kaplan2535 in yazdiklari icimi rahatlatti
Canm, sen baya baya yaklaştin doğuma, hadi sağlşkla doğur beyzacığımızı :)Sagol canım doktor sabahı da bekleme z belki dedi. Dedim gelirse kendiliğinden kabulüm.. Ama ben kendimi 3 üne ayarladım. Yoka bugün yatış yapılacaktı.
2 saat yürüyüş fazla değil mi? ben ilk doğumumu normal yaptım. son günler kendimizi yormamamız gerekiyor. 30 dk 1 saat yürüyüş normal ama fazla yorarsan kendini sancıya ve doğuma gücün kalmaz.Aynen canım bel ağrısı beni de zorluyor yürüyorum hunharca günde 2 saat cuma kontrol ise yararsa sana da haber veririm artık umarım sezeryana girmek zorunda kalmayiz
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Hem suni sancı çekip arkasından da sezeryan olup sezeryanın sıkıntısını çekmek istemiyorum. İkisinden biri olsun. Kuzenim önce sabahtan akşama kadar suni sancı çekip sonra da sezeryana alınmıştı.
Evet canim,dogumda isbirligi yapmamiz, bize yardimci olman lazim bu sekilde cok zor bebegi tehlikeye sokarsin dedi,normalde hic sezeryan kelimesini agzina almamisti genelde normal yaptiran bir doktor.elimde degil psikolojim cok bozuk bu konuda,is basa dusunce yaparim diyordum ama bugun yapamiyacagimj anladim.evlendigim ilk zamanlarda da bu konuda sorun yasamistim.
Canım allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşallahKızlar şimdi doktordan geldim doğum sancılarım başlamış evde sıklaşmasını ve şiddetlenmesini beklicem bu gece ya da yarına gelir dedi dua edin bana şimdilik iyiyim arada vuruyor
Allah yardimcin olsun cnm insallah kolayca ve saglikli kucagina almak nasip olsunkizlarr ben hastanedeyim doktorum hastaneye yolladi nts iyi cikmadi kalp atislari yavas bide hareketsiz diye . doguma diye yolladi. burdada nts bagladilar iyi cikti. burdaki doktor uyuyordur dedi sabah. aksam saat 9 da yine bagliycaklar bugün burda kalicam belki yarin öbür gün dogum yaptirabilirler normal sancim falan da yok ama heralde suni sanci verirler cok korkuyomm
Korkma insallah.. kendiliginden gelirse kolay olur.. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinKızlar şimdi doktordan geldim doğum sancılarım başlamış evde sıklaşmasını ve şiddetlenmesini beklicem bu gece ya da yarına gelir dedi dua edin bana şimdilik iyiyim arada vuruyor
Canim benim cok sevindim bebegin kucaginda bn artik esimin ailesinin bebegi alip goturmesini bana vermemesini takmiyorum bileKızlar inanin ben geceleri uyuyamiyodum bunları düşünmekten eşimin ailesi çocuğumu sahiplenicek bana taşıyıcı anne muamelesi yapicaklar evimden cikmayacaklar vs. Amaaaaa kızım doğdu ben doğdum o çocuğu kimse sizden bir saatten fazla ayiramiyor inanın benimki ortalığı yıkıyor meme istiyor ya da başkası agu gugu yapıp seviyorsa bebegimin gözü hep bende en güzeli de bunun için özel bir çaba sarfetmiyosun çünkü annesin. Normalde sinirlerimi tavan yapacak o kadar dialog oluyoki ama cümleleri 2 dk sonra hatırlamıyorum bile benim kızım sağlıklı ağrısı sizisi yok Allaha Şükür bunlar mı benim moralimi bozucak sizde öyle olucaksiniz emin olabilirsiniz canlaresraecem
amin canim hepimize Allah kolay dogum nasip etsin de insallah saglikla gelir yavrularimizAllah yardimcin olsun cnm insallah kolayca ve saglikli kucagina almak nasip olsun
Canim benim cok sevindim bebegin kucaginda bn artik esimin ailesinin bebegi alip goturmesini bana vermemesini takmiyorum bile)) bn lohusayken kp'im bnde kalmasina takiliyorum ki kaynimda 4 aydir bizde ben onlarlami ugrascam kendimemi bakicam kp geldigi zaman annemde kalmaya gelemeyecek kfada deli sorular bebegimi strese sokuyorum baska bisey degil ama yazdiklarin yinede icimi rahatlatmadi degill )))
Başlangıç olduğu için öyleymiş canım şimdi bi düzene girdi evde şiddetlenmesini bekliyorumAraliksiz sürekli bi ağri ise doğum sancisi degildir bence cnm
Bence de öyle canım çatı muayenesinden sonra oldu çünküRahim agzina uyari vermis olabilirler agrin ondan dolayi baslamis olabilir.
Canım sabah hiç yoktu sabah çatı muayenesi oldum o tetikledi öğlen adet sancısı gibi başladıCanım allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşallah
Bende hiç aksiyon yok sancıların nasıl basladı?
İnş canım aminKorkma insallah.. kendiliginden gelirse kolay olur.. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?