• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Meltemmmcimm araştırmalara başlamak lazım çok önemli dr konusu ayy bugün gittiiim zorunluluktan tabi ilk o baktığı için kontrolü de o yaptı hem soğuk hem kerpetenle laf alıyon ağZından snir bir tip :110:zaten keltoş psyko suratlı karanlıkta görsem korkarım :KK53:

Sen baya bi gıcık olmussun doktora, baksana nasil da saydırıyosun :))
Ben de yarin itibariyle baslayayım netten arastrmaya.

Kıııız emel seni cok merak ettik, yeni şifre alsaydın ya eskisiyle ugrasacagina :)
Eeee nasilsin, nasil gidiyo?
Mailimle ayni burasinin sifresi yoksa sifremi unuttum derdim yeni sifre alırdım :KK48: iyi gidiyor bebiste iyi halinden memnun yalanci sancilar oluyor arada onlari artik saymıyoruz gercegini bekliyoruz:KK51: kar haberleri korkutuyor beni kar yagmadan dogursaydim:KK17: senin nasil gidiyor tatlim

dun kontrolum vardi 2600 grammis daha. oglum 3.400 dogmustu bu biraz kucuk sanirim. ve 1cm de acilma var ins zamaninda gelir. bu arada bzm ev iki katli surekli merdiven inip cikiyorum sanirim acilma onun etkisi

Alttan muayene ederek mi söylüyor yoksa ultrasondan bakarak mı?
Once çatı muayenesi yapti orda uygun cikti normal doguma hem vaginal usg ile bakti hem cati muayenesi sonrasi bunlari söyledi.Birde her gittigimde dogurmazsan onumuzdeki randevu gorusuruz diyor heyecanima heyecan katiyor bu laf:rolleyes: sanki dogumda baska drla gorusecegiz:-)

dun kontrolum vardi 2600 grammis daha. oglum 3.400 dogmustu bu biraz kucuk sanirim. ve 1cm de acilma var ins zamaninda gelir. bu arada bzm ev iki katli surekli merdiven inip cikiyorum sanirim acilma onun etkisi
Kasar muz ceviz epey kg aldırıyor bebise doguma kadar yesen oldukca farkeder kilosu

Canim yok ya bekliyorum hala nerelerdeydin bugun dogum yaptin sandim.
Yok canım nerde keşke Kayınvalidemde yemekteydik. Gündüz de uyudum biraz. Kar yağdı Ankara'ya yuruyuş yapamadım korktum kayarım diye. Pilates topuyla esnetme hareketleri yaptım sadece. Yarın yine kontrolümüz var. Hayırlısı. Kendimi çok hazırladım normal doğuma ama içimden bir ses sezeryan yolları gözüktü diyor. Çok canım sıkılıyor bu duruma :(

Canım bizim gaziosmanpaşaya medical park ın yeni şubesi açıldı benim hastaneyle yanyana ücretleri şuan çok uygunmuş doğumu net bilmiyorum am muayne 19 liraya yapılıyormuş dr tnıdık olmasaydı orda doğuracaktım bilgin olsun dedim
bende sultançiftliğinde oturuyorum yeni açılan medicale dogum fıyatını sormustum normal dogum için 1200 tl fiyat verdiler. ben bahat hospitale gidiyorum dogum 600 tl

Once çatı muayenesi yapti orda uygun cikti normal doguma hem vaginal usg ile bakti hem cati muayenesi sonrasi bunlari söyledi.Birde her gittigimde dogurmazsan onumuzdeki randevu gorusuruz diyor heyecanima heyecan katiyor bu laf:rolleyes: sanki dogumda baska drla gorusecegiz:-)
Bana yapmadı ben yapmam dedi gecen hafta sana alttan muayene yaptık mı diye soruyor normal değil benim doktor :KK45:

Mailimle ayni burasinin sifresi yoksa sifremi unuttum derdim yeni sifre alırdım :KK48: iyi gidiyor bebiste iyi halinden memnun yalanci sancilar oluyor arada onlari artik saymıyoruz gercegini bekliyoruz:KK51: kar haberleri korkutuyor beni kar yagmadan dogursaydim:KK17: senin nasil gidiyor tatlim

:) neyse sonunda kavustuk sana :))
Walla benmkşnde tık yok, daha kanala bile inmedi, bakalim ne zaamana kadar oyalayacak bu bebiş bizi :(

Bana yapmadı ben yapmam dedi gecen hafta sana alttan muayene yaptık mı diye soruyor normal değil benim doktor :KK45:
:KK70: Yogunluktandir belki:KK66: aralikta çok dogum varmis benim dr un dedim artik pisti olursak yanyana dogururuz cok guldu:KK70:

canım ya benimde normal ama inan çok üzüldüğmn doğum yaparken erken geldi diye

Evet doktor bize 15 gun sonra falan kolik olacak dedi :) neden dedik bizde sasirdik oyle onceden belli olur mu ? sindirim sistemi yeterince gelismedigi icin kaldiramayacak kilo alisini oyle görünüyor dedi falan dedi . dua ediyorum ya olmaz insallah. yani biraz daha kalabilselerdi iyi olacakti

Kizlar bu bebegin bi yerde toplanmasi var ya sivrilmesi 4dk uç kez oldu 30 40 saniye falan sürüyor nefesim kesiyiyo öyle olunca nefes alamiyorum

Kafayı dondurmedi cok stres etti, 37 haftada sonunda dondü, bu kez de kanala girmedi, bekliyoruz, bakalım :)
Korkma canm, uygunsa eger direk normal doğur, en güzeli en sağlıklısı normal doğum.
Aa super 37 de donmesi bide 32 den sonra donemez diyordu drlar.bebisin hareketleri nasıl meltem bu haftalarda azalma varmi

Back
X