• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar benim muhtemel dığum 10 aralıktı sezeryan yarın 7 gün önce olmuş oluyor.. Doğumdan sonra 8 haftaya + 7 gün eklenecek mi.. Ve sigorta çıkışım bu süre dolunca mı verilecek.. @efe keremin annesi meltemcivil meltemcivil ... Doğum raporunu da sgk ya mı gideceğiz muhasebeci ne işe yarıyor anlamadım..
Kalan iznini doğumun ilk günü itibariyle baslatıyolar snrm zeyno, senn sgk ya gtmene gerek yok artk, hastane doğum raporunu sisteme girecek, bana şişli sgk da oyle dediler

Kızlar bende bugün dra gittim sezeryan günü almak için dr pazartesiye gün verdi ama ondan önce anestezi uzmani beni göğüs hastaliklari doktoruna gönderdi nefes darliği oldugu icin cunku ayni zamanda gribim sonuç iyi cikarsa pazartesi bebeğim doğuyor büyük ihtimal.
Gecmisi cok okuyamadim şarjim kalmamiş şarja takayim biraz tekrar buluşuruz:KK50: burda
Canim Allah ım agrisiz sizisiz doğum nasip etsin inşaallah. Sağlıcakla al kuzunu kucagina inşaallah

Benimki pek parlak değil tatlım. Kesik kesik arada bahsettim ama doğum yapacaklarin morali bozulmasın diye şimdilik anlatmiyorum. Gerçi dogumda bi sıkıntım olmadı benim derdim bebegimdi
Aa insallah gecmistir sıkıntın remyacim.valla son haftalarda stres tavan yapiyormus bebek iyimi yok kakasini yapti mi yok kordon dolandimi ay hareket etmedi derken bomba gibiyim :KK12:

noldu kuzucum, dök içini rahatla :KK51:

Sabah bir arkadaş geldi gidicem diye baya oturdu, sonra oda arkadaşım (erkek) susmadı, öğlen rapor için gittim, doktor (nasıl doktor olduysa artık - yanında ultrasonu var) diğer şubedeki ultrasondan rapor olmadan rapor yazmam diye tutturdu. Neyse raporu aldım geldim. Proje firmaları bizim projeler ne olacak diye geldi. Bir tanesinin resmi süreci bitmediği için o oda arkadaşıma kaldı. Diğeri söylediğim en önemli düzeltmeyi yapmadan getirmiş. İmzalamadan çıktım geldim. Yarın sabah gidip güzel bir haşlama seansı yapmayı düşünüyorum. :KK67:

Arkadaslar benimde inş normal doğum olacak. 15 aralık. . Doktorum epidural normal doğumu önerdi. Felç riski varmış dedim. Ewt ama Sezeryan olanlarda aynı ve her ameliyatta risk vardır dedi. Bende iki doğumumu o şekilde yaptım dedi. Hastalarim önce epidural i kabul etmiyor ama ağrıyı görünce vaz geçiyor. Bende bir deneyeceğim sanırım dedim. Normal yapacak arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?
Normal doğum olacaksa nasil kesin 15 aralik oluyor canm? Planli normal nasil oluyo, ansızın gelmez mi sanci?

Kızlar bende bugün dra gittim sezeryan günü almak için dr pazartesiye gün verdi ama ondan önce anestezi uzmani beni göğüs hastaliklari doktoruna gönderdi nefes darliği oldugu icin cunku ayni zamanda gribim sonuç iyi cikarsa pazartesi bebeğim doğuyor büyük ihtimal.
Gecmisi cok okuyamadim şarjim kalmamiş şarja takayim biraz tekrar buluşuruz:KK50: burda

Hadi inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canım. :)

Aa insallah gecmistir sıkıntın remyacim.valla son haftalarda stres tavan yapiyormus bebek iyimi yok kakasini yapti mi yok kordon dolandimi ay hareket etmedi derken bomba gibiyim :KK12:
Öle tatlım aman dikkat edin hareketlerine. Ufak süpe duysaniz bile on kerede olsa gidin mutlaka doktora

Ekleniyor cnm dogum erkende olsa yeni kanuna gore dogum erkende olsa ekleniyor aynen sigorta cikisi derken orayi pek anlamadim ozel hastane eger sgk li degilse kuruma bagli degilse yani 2 adet dogum raporu alip birini sgk ya birini isyerine vereceksin eger sgk li ise hastanen dogum olduguna dagir raporlama bolumunden sisteme girmelerini soylemen yaterli o direk muhasebecinin ekrana mail olarak gidiyor onlarda sgk ya bildiri gonderiyir sen baska bisi yapmiyorsun yapman gereken erkenden ziraat bankasindan vadesiz hesap actir ve deki dogum parasi alicam o yuzden aciyorum onlarda sgk ya yatn maasi bu hesaba aktarin diye bildiri gndercek sende bekliyeceksin 20 yada 45 gun icinde belli olacak sen bu sure icinde arayip sgk ya sor tabi baslatmislarsa senin muhasebecin her ay rapor girisi yapsinki parca parca al yoksa 4 ay sonra giris yaparsa bekliycen 4 ay hepsini yatircaklar eger sorun buysa bukadar

Nurcom, muhasebecinin raporu her ay parca parca girmesi ne demek tatlm?

Lady 23 Lady 23 canim nerelerdeydin cok merak ettik nasilsin doğurdun mu.anlat tekrar gelicem şarj yok:))
Canimmmmm:KK200: yok daha dogurmadim başı kanalda rahim agzi cok kısalmıs ve rahim incelmis dr bugun yarin diyor ama tık yok daha:KK48: bu aralar gelse cok iyi olur kilosu yuksek olursa sıkıntı olur diye cok korkuyorum:KK17:

canım ben tamamen suni sancıyla doğum yaptım kendi sancım hiç yoktu yada ben hissetmedim ama hastaneye gittiğimizde 3 cm açılmam vardı sancı sıfırdı ben yürüdüğüm ve yaz boyunca yüzdüğüm için rahat doğum yaptım tabi niloşda küçük doğdu 2640 gr belki 3000 ve fazlası olsaydı diyorum ama dr sen herhalıkarda rahat doğum yapardın dedi
Ben yüZmedim ama hep yürüdüm inş benm de işime yaramiştir, görecegiz bakalim.

Yavru kuşlar ben geldim :KK45: Ben bi türlü sifremi hatirliyamadim giris yapamadım sonra pes ettim artik.bir cogunuz dogum yapmışsınız tebrik ederim:KK76: Bizde daha hareket yok regl ağrıları gibi ağrım var ama kızımın yeri rahat sanırım gelmeye niyeti yok:KK46: herkes arayıp duruyor insani strese sokuyorlar sanki dogurdumda sakliyorum:KK67: cok sinirli oldum insallah geçer dogumdan sonra :KK66:
Kıııız emel seni cok merak ettik, yeni şifre alsaydın ya eskisiyle ugrasacagina :)
Eeee nasilsin, nasil gidiyo?

Back
X