- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
Yok canım doktor duyuyor da dışarı ses veren teknolojileri yok :) abuklar..Aaaa durduk yere korkuttular desene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım doktor duyuyor da dışarı ses veren teknolojileri yok :) abuklar..Aaaa durduk yere korkuttular desene
cok saol canım 6.1 mm olmus teyzesı ama kalbı bı guclukı sukurler olsun güp güp atıyodu doktordan gelınce hafıf lekem olmustu sımdı baktım oda gecmıs leke benle alay edıo bende sımdı onla etmeye başladım adını lekoş koydum![]()
Amin, inşallah hepimiz alırız sağlıkla kucaklarımıza.
Evet canım cinsiyeti belli, biraz erken öğrendik biz 12. haftada. Erkek olacak inşallah kuzum![]()
Amin canım inşallah sağlıkla sizler de öğrenirsiniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah.Erkek daha çabuk gösteriyomus kendini. Maşallah allah bizede göstersin o günleri..:))
1 saat bile zor cnm. Hamileliği zor geçip de çalışanlara Allah yardım etsin.
Amin canım inşallah sağlıkla sizler de öğrenirsiniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Çok meşgul etmeyim sizin başlığınızı, sevgiler herkese![]()
Maşallah canım nazar değmesin 7+ kaçsın canm şimdi?Benjn de bugun 11 mm olmus :)
hadı hayırlı haberlerle gelırsın ınş..bende bugün gidiyorum keseyi görebilecek miyiz bakalımdarısı başımaaa
Bugün 7+1.. daha once kanamam ilmustu kipkirmizi ve bir gun boyunca.. oyuzden icerde kan toplamasi var kesenin ustune akmis. Onu gozetim altinda tutmamiz gerek dedi o haric hersey yolunda sukurMaşallah canım nazar değmesin 7+ kaçsın canm şimdi?
Evet canm biranda baş dönmesi yapiyo o an ayakta olsam yikilirim kesin.Ben günde 2 kullandigim icin bunye yavastan alisio ayrica uykuda yapiyor.Kızlar bu progestan beni mahvetti kullananlar da da böyle yapıyor mu acayip bi baş dönmesi yaşıyorum. Is yerindeyim bide baya etkiledi beni. Nasıl kullancam ben bunu..(
rayda duymuştum iyi dr bence. su an bulanti dışında şikayetim yok. dr ye gidecekmissin yaz donunce. ray gurubuna da yaztenha orasi takip kolay olurizmirdeyim ben doktorum fuat akercani onerdi ondan randevu aldim. insallah kanım isinir doktora da devam ederiz.bugün 5 te randevum.
çalışıyorsun bide zor olur senin icin,fazla ayakta kalmamaya çalış bari.insallah serklajin yeterli gelir de soylemisti yatmadan tamamlarsin
6+3 cıktık canım ultrasonda doktora 1 hafta gerı oldugunu soyledım gec dollenmedır meraklanma dedıÇok şükür canım buarada 6+ kaçsın şimdi?
canim sen bugün mü 7+1 ciktinBenim sat 24 şubat cumartesi 7+1 ciktim ultrasondaki hesaba göre.Normal tam dogru tarih dendi.
bende problem yaratmıyo canım gayet rahatım :Svajınal progestan ıstesene canım doktorundanKızlar bu progestan beni mahvetti kullananlar da da böyle yapıyor mu acayip bi baş dönmesi yaşıyorum. Is yerindeyim bide baya etkiledi beni. Nasıl kullancam ben bunu..(
Bugün 7+4 üm canm.canim sen bugün mü 7+1 ciktin
bendende geldı canım dusuk rıskı olabılıyo kanama progestan ıcmeye basladım yenıden
ben burda ayva bulamadim.Ayva ve leblebi denemeni tavsiye ederm benm kurtarıcılarm
merhaba kızlar ben de yarın bebeğimin kalp atışlarını duymak için dr a gidecektim sabah hastaneden aradılar dr hanımın yarın ameliyatı var sizin randevunuzu pazartesiye alalım diye tabi bende şarteller attı ben zaten bugüne kadar zor beklemişim bi de pazartesiye kadar bekle diyolar bana sinirlendim bende hastaneyi değiştiriyorum hisar hastanesine randevu aldım yarın sabah gidicem inş hayırlı haberlerle gelirim![]()