2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bana magnes calsinee diye bi ilaç vermişti kadın dogumcu da hamilelikte kullanilmama li ilk üç ay dio kafam karıştı ondan
inşallah hamılelere gore bısey vardır canım hamılelıgın sıkıntılarının yanında bıde o cok zor oluyo

amin canım butun hastalarımıza ınsallah gercekten oyle ıyılerın şansı olmuyo yuruyerek gıttıgı hastaneden tekerleklı sandalyede cıktı

Bypass çok riskli ameliyat babamda geçen sene oldu öldük dirildik beklerken zor gercekten

aynen canım ınsallah değmemısımdır bı yerıme bılmeden gecen cılek aldım :S aslında derlerkı topraga bakcakmıssın cocuk o zaman cok guzel olurmus
Annem de bana zeytin demisti gecen ama gul ile cilek bilmiyodum. Evdeki gullere elledim cilek yedim ama biyerime elledim mi bilmiyom.

Annem de bana zeytin demisti gecen ama gul ile cilek bilmiyodum. Evdeki gullere elledim cilek yedim ama biyerime elledim mi bilmiyom.
işte ınsan hatırlamıo o sadece aşerme donemınde yanı suankı halımızdeyken oluyo ınsallah rabbım evlatlarımızı kusursuz saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder

inşallah hamılelere gore bısey vardır canım hamılelıgın sıkıntılarının yanında bıde o cok zor oluyo
Evt canm benm hamilelikten öncede vardı kendimi bildim bileli boyleydim hamilede kalınca iyice vurdu derdi veren allah dermaninida verir insallh

ellerın onemlı canım ellerini hıc bı yerıne surmemen lazım yıkamadan hanı onu yerken bı yerın kaşınsa dalgınlıkla kaşısan o sekılde oluyo lekeler aslında çilegı dudaklarımıza sursek kıpkırmızı dudaklı olurlarmı :KK70:
aaaaa :KK22::KK22::KK22::KK22:

dahiyane fikir cınııımm :KK19: yapmalıyız ya tutarsa :p

CUMA GITTIM ISTE TAHLIL YAPTI BIR SURU BIR HAFTA SONRA GEL DEDI.ACELE ETMEKTE ISTEMIYORUM ASLINDA NEAKADAR GEC OLSA KALP ATISINI DUYMAK ICIN DAHA IYI AMA .ARTIK HAMILE OLDUGUMA EMIN OLMAK ISTIYORRUM..NEYSE ARTIK 9.AYI AGUSTOSTA OLMAKTAN DAHA IYIDIR NE DERSINNNN :)
Ben oğlumu ağustosta dogurdum sıcakta çok zor ama doğumun ilk zamanları rahat oluyor hava sıcak olduğu için usudu derdi olmuyor

Back
X