2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar gunaydınnn.ben cuma doktora gıttıgımde 5 haftalık hersey normal dedı gonderdı.bır hafta sonra gel dedı sadece kesesını gordum kalbını duyamadım bana ultrason cıktısını verdı bende heyecandan dr hersey norml dıyınce kesenın ebatını soramadım. resım ekte ınceleyebılırmısınız belkı ıcınde yazıyordur ben anlayamadım ılk gebelık oldugu ıcın :)

Eklentiler

• 20150422_075226.webp
    20150422_075226.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 103
kızlar gunaydınnn.ben cuma doktora gıttıgımde 5 haftalık hersey normal dedı gonderdı.bır hafta sonra gel dedı sadece kesesını gordum kalbını duyamadım bana ultrason cıktısını verdı bende heyecandan dr hersey norml dıyınce kesenın ebatını soramadım. resım ekte ınceleyebılırmısınız belkı ıcınde yazıyordur ben anlayamadım ılk gebelık oldugu ıcın :)
Maşallah bebişine canım, 8 cm yazıyor sağ tarafta ama o mu dur bilemedim

Kızlar bugün yeniden hcg yapılcak artışıma bakılcak dua edin bana rabbim kötüyle karşılaştırmasın :( Erken öğrenmenin verdiği kötü bir psikolojinin içindeyim :( :KK42:

Bende 7+5 im masallah masallah hepimize :))
maşallah valla topik epey riskli başladı:( ilk haftalar böyle üzüyor insani. ben de başlayıp düşük olunca birakmistim bir topigi. bir zaman elin gidiyor topige:( o yuzden arada okusam da kalp atisi duyullmadan yazamadim.

kızlar bulantım çok olmaya başladı limonlu su içiyorum kolonya koklamak zararlı diyenler var doğrumu

Kızlar bugün yeniden hcg yapılcak artışıma bakılcak dua edin bana rabbim kötüyle karşılaştırmasın :KK43: Erken öğrenmenin verdiği kötü bir psikolojinin içindeyim :KK43: :KK42:
korkmma canim ben hcg 13 tu ogrendigimde daha tepbir al dikkat et ben dusuk olan gebeligimi gec ogrendim 6 tanede ustune antibiyotik yemistim ve evdede dikkat etmemistim dusukle sonuclandi bu sefer adetime 10 gun kala ogrendim daha dikkatliydim ve biraz korkulari oluyo ama olumlu yonleri daha cok insallah hayirlisiyla seninkide yukselirr

maşallah valla topik epey riskli başladı:KK43: ilk haftalar böyle üzüyor insani. ben de başlayıp düşük olunca birakmistim bir topigi. bir zaman elin gidiyor topige:KK43: o yuzden arada okusam da kalp atisi duyullmadan yazamadim.
Haklisin canm ya Allah hepimizin yardimcisi olsun.Nazarlardan korusun.

korkmma canim ben hcg 13 tu ogrendigimde daha tepbir al dikkat et ben dusuk olan gebeligimi gec ogrendim 6 tanede ustune antibiyotik yemistim ve evdede dikkat etmemistim dusukle sonuclandi bu sefer adetime 10 gun kala ogrendim daha dikkatliydim ve biraz korkulari oluyo ama olumlu yonleri daha cok insallah hayirlisiyla seninkide yukselirr

Cadıcımm allah razı olsun, bende 18 iken öğrendim 5 günüm vardı ilk yaptırdığımda. Sigarayı bıraktım yememe içmeme özen gösterdim. İnşallah rabbbim bir üzüntü yaşatmaz :(

Cadıcımm allah razı olsun, bende 18 iken öğrendim 5 günüm vardı ilk yaptırdığımda. Sigarayı bıraktım yememe içmeme özen gösterdim. İnşallah rabbbim bir üzüntü yaşatmaz :KK43:
Sigara cok onemli canm gorumcem ihmal etti hamilelikte bebegine astim teshisi konuldu.Özen göster dikkat et Insallah sorun yasamayiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz.

Sigara cok onemli canm gorumcem ihmal etti hamilelikte bebegine astim teshisi konuldu.Özen göster dikkat et Insallah sorun yasamayiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz.

Tövbeler olsun elimi sürer miyim hamişken.... Olsun gözümü korkuttuğunda iyi oldu :KK5:
Rabbim güzel haberler versin hepimize...

Back
X