- 1 Eylül 2010
- 561
- 202
- 123
Tşk ederim canım 7hafta 2 günlük normalde ama 7 hafta 5 çıktık dün ultrasyondaGünaydın geçmiş olsun canim kac haftalik bebis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim canım 7hafta 2 günlük normalde ama 7 hafta 5 çıktık dün ultrasyondaGünaydın geçmiş olsun canim kac haftalik bebis
sag olasin bana zofran zydis iyi geliyor devlet yazmiyor pahali dun aldim 40 tl 10 tane var 3 günde biterkalcadan vuruyolar canım saglık ocagı yazar sanırım
Tabii kiInsallah canim bekliyorum guzel haberlerini beni de haberdar et![]()
masallah ben de 7arti 5 im.Tşk ederim canım 7hafta 2 günlük normalde ama 7 hafta 5 çıktık dün ultrasyonda
Bende 7+5 im masallah masallah hepimize :))masallah ben de 7arti 5 im.
Maşallah bebişine canım, 8 cm yazıyor sağ tarafta ama o mu dur bilemedimkızlar gunaydınnn.ben cuma doktora gıttıgımde 5 haftalık hersey normal dedı gonderdı.bır hafta sonra gel dedı sadece kesesını gordum kalbını duyamadım bana ultrason cıktısını verdı bende heyecandan dr hersey norml dıyınce kesenın ebatını soramadım. resım ekte ınceleyebılırmısınız belkı ıcınde yazıyordur ben anlayamadım ılk gebelık oldugu ıcın :)
maşallah valla topik epey riskli başladıBende 7+5 im masallah masallah hepimize :))
Buyuyordur canim suan acaip hizli gelisiyor :)Bir ay sonra gel dedi canım nası geçicek zaman bilmiyorum güzel güzel büyüyordur inş![]()
bende bılemedım ama 8 cm olamaz bu kadar buyuk degıldır 5 haftada ya aaMaşallah bebişine canım, 8 cm yazıyor sağ tarafta ama o mu dur bilemedim
korkmma canim ben hcg 13 tu ogrendigimde daha tepbir al dikkat et ben dusuk olan gebeligimi gec ogrendim 6 tanede ustune antibiyotik yemistim ve evdede dikkat etmemistim dusukle sonuclandi bu sefer adetime 10 gun kala ogrendim daha dikkatliydim ve biraz korkulari oluyo ama olumlu yonleri daha cok insallah hayirlisiyla seninkide yukselirrKızlar bugün yeniden hcg yapılcak artışıma bakılcak dua edin bana rabbim kötüyle karşılaştırmasınErken öğrenmenin verdiği kötü bir psikolojinin içindeyim
![]()
![]()
Haklisin canm ya Allah hepimizin yardimcisi olsun.Nazarlardan korusun.maşallah valla topik epey riskli başladıilk haftalar böyle üzüyor insani. ben de başlayıp düşük olunca birakmistim bir topigi. bir zaman elin gidiyor topige
o yuzden arada okusam da kalp atisi duyullmadan yazamadim.
Eşimde bana yeter koklama alkollu o dio ama kolonya nefesimi aciyo.kızlar bulantım çok olmaya başladı limonlu su içiyorum kolonya koklamak zararlı diyenler var doğrumu
korkmma canim ben hcg 13 tu ogrendigimde daha tepbir al dikkat et ben dusuk olan gebeligimi gec ogrendim 6 tanede ustune antibiyotik yemistim ve evdede dikkat etmemistim dusukle sonuclandi bu sefer adetime 10 gun kala ogrendim daha dikkatliydim ve biraz korkulari oluyo ama olumlu yonleri daha cok insallah hayirlisiyla seninkide yukselirr
Sigara cok onemli canm gorumcem ihmal etti hamilelikte bebegine astim teshisi konuldu.Özen göster dikkat et Insallah sorun yasamayiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz.Cadıcımm allah razı olsun, bende 18 iken öğrendim 5 günüm vardı ilk yaptırdığımda. Sigarayı bıraktım yememe içmeme özen gösterdim. İnşallah rabbbim bir üzüntü yaşatmaz![]()
Güzel haberlerle gel canım benim, hayırlı olsun bebişinKızlar bugün yeniden hcg yapılcak artışıma bakılcak dua edin bana rabbim kötüyle karşılaştırmasınErken öğrenmenin verdiği kötü bir psikolojinin içindeyim
![]()
![]()
Sigara cok onemli canm gorumcem ihmal etti hamilelikte bebegine astim teshisi konuldu.Özen göster dikkat et Insallah sorun yasamayiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz.