- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
Sağoll bluee cum, rabbim herkesin bebişini anneciklerine bağışlasınGüzel haberlerle gel canım benim, hayırlı olsun bebişin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağoll bluee cum, rabbim herkesin bebişini anneciklerine bağışlasınGüzel haberlerle gel canım benim, hayırlı olsun bebişin![]()
Aminn canımcım. Bu arada bende sigara kullanıyordum test pozitif çıkar çıkmaz bıraktım. Tam 8 gün oldu ağzıma sürmeyeli. Oğlumda da hem hamilelik hem de emzirirken hiç içmemiştim.Sağoll bluee cum, rabbim herkesin bebişini anneciklerine bağışlasın![]()
amin. cumlemizin evlatlariyla beraber:)Haklisin canm ya Allah hepimizin yardimcisi olsun.Nazarlardan korusun.
Aminn canımcım. Bu arada bende sigara kullanıyordum test pozitif çıkar çıkmaz bıraktım. Tam 8 gün oldu ağzıma sürmeyeli. Oğlumda da hem hamilelik hem de emzirirken hiç içmemiştim.
kızlar gunaydınnn.ben cuma doktora gıttıgımde 5 haftalık hersey normal dedı gonderdı.bır hafta sonra gel dedı sadece kesesını gordum kalbını duyamadım bana ultrason cıktısını verdı bende heyecandan dr hersey norml dıyınce kesenın ebatını soramadım. resım ekte ınceleyebılırmısınız belkı ıcınde yazıyordur ben anlayamadım ılk gebelık oldugu ıcın :)
sagolGS karşısında kese boyutu yazması lazım ama yazmıo cnm
Amannn sakın yenik düşme, ilk günler biraz zor ama alışılıyor. Minicik bebişini düşün hepMaşallah. 8 günü bir devirsem ben de mutlu mesut olacağım... Şeytan gıdıklıyor benide yenik düşmüyorum çok şükür![]()
Baş dönmesi 1 haftadır var bende de canım. Normalde tansiyonum hep düşük zaten, hamilelikte iyice düşüyor.kızlar başım dönüyo benimyememde maşlh sorun yok kahvaltımı güzelce yapıyorum neden başım dönüyo ki
![]()
senden güzel haberleri aldık inşallah gerisi gelir canım. valla artık gruba girmek istemiyorum, çok etkileniyor ve çok üzülüyorum![]()
güNAYDINN canımm iyiyizz çok şükür:)Bendede kusmuyorum ama sürekli midem alt üst gibi...:SGünaydın kızlar nasılsınız bakalım kızlar ya hic halim yok her yer iş beni bekliyor ama hic yapasim yok pufffff![]()
Zararini bilmem de beni kolonya kokusu bile mahvediyo oyy dusujunce bile bulaniyo diyorum acaba psikolojik mi olmaya basladiEşimde bana yeter koklama alkollu o dio ama kolonya nefesimi aciyo.
Tatlim iki haftadir bende bogaz ve kulak agrisiyla ugrasiyotum bana antibiyotik verdi doktor kullanmak zorundasin yoksa iltihap daha tehlikeli dedi ama iltihap oranina gore az ise vermeyebilir doktora gorun bi kbb ye ama cunku aile hekimleri pek sallamiyo antibiyotigi allahtan icmisim ictigim halde daha yeni geciyo cunku feci bi salgin var bi gorun istersenMerhaba arkadaşlar bende inşallah Allah nasip ederse aralık ayında benimde doğumum olucak 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok çok etkilendim... Benim size sormak istediğim bir şey var benim boğazımda bademciklerimde sıkıntı var acıyor yutkunurken doktora gitsem bana ilaç veremiyecek hamile olduğum için diye düşünüyorum doğrumudur. bende sicak su bal ve limon sıkıp içiyorum sizde başka yapabileceğim bir şey varmı ?
Çok şükür bende bulantı falan olmadı ama halsizlik var sanki on gündür uyku uyumuyorum o haldeyimgüNAYDINN canımm iyiyizz çok şükür:)Bendede kusmuyorum ama sürekli midem alt üst gibi...:S
Leblebi galeta ayva.. içim dışıma çıktı be kuzum beee..Canımm geçmiş olsun, leblebi yersen birazcık bastırır mideni![]()
6 da uyanıyorum kahvaltı yapmam 10'u buluyor canım yaCanım geçmiş olsun, kalkar kalkmaz hemen kahvaltı yapma. Önce 1-2 tane ceviz ya da kraker tüket. Yarım saat 1 saat sonra kahvaltı yap.