2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sağoll bluee cum, rabbim herkesin bebişini anneciklerine bağışlasın :KK42:
Aminn canımcım. Bu arada bende sigara kullanıyordum test pozitif çıkar çıkmaz bıraktım. Tam 8 gün oldu ağzıma sürmeyeli. Oğlumda da hem hamilelik hem de emzirirken hiç içmemiştim.

Aminn canımcım. Bu arada bende sigara kullanıyordum test pozitif çıkar çıkmaz bıraktım. Tam 8 gün oldu ağzıma sürmeyeli. Oğlumda da hem hamilelik hem de emzirirken hiç içmemiştim.

Maşallah. 8 günü bir devirsem ben de mutlu mesut olacağım... Şeytan gıdıklıyor benide yenik düşmüyorum çok şükür :(

kızlar gunaydınnn.ben cuma doktora gıttıgımde 5 haftalık hersey normal dedı gonderdı.bır hafta sonra gel dedı sadece kesesını gordum kalbını duyamadım bana ultrason cıktısını verdı bende heyecandan dr hersey norml dıyınce kesenın ebatını soramadım. resım ekte ınceleyebılırmısınız belkı ıcınde yazıyordur ben anlayamadım ılk gebelık oldugu ıcın :)

Eklentiler

• 20150422_075226.webp
    20150422_075226.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 83
kızlar başım dönüyo benim :( yememde maşlh sorun yok kahvaltımı güzelce yapıyorum neden başım dönüyo ki :(

kızlar gunaydınnn.ben cuma doktora gıttıgımde 5 haftalık hersey normal dedı gonderdı.bır hafta sonra gel dedı sadece kesesını gordum kalbını duyamadım bana ultrason cıktısını verdı bende heyecandan dr hersey norml dıyınce kesenın ebatını soramadım. resım ekte ınceleyebılırmısınız belkı ıcınde yazıyordur ben anlayamadım ılk gebelık oldugu ıcın :)

GS karşısında kese boyutu yazması lazım ama yazmıo cnm

Maşallah. 8 günü bir devirsem ben de mutlu mesut olacağım... Şeytan gıdıklıyor benide yenik düşmüyorum çok şükür :KK43:
Amannn sakın yenik düşme, ilk günler biraz zor ama alışılıyor. Minicik bebişini düşün hep :KK46:
kızlar başım dönüyo benim :KK43: yememde maşlh sorun yok kahvaltımı güzelce yapıyorum neden başım dönüyo ki :KK43:
Baş dönmesi 1 haftadır var bende de canım. Normalde tansiyonum hep düşük zaten, hamilelikte iyice düşüyor.

senden güzel haberleri aldık inşallah gerisi gelir canım. valla artık gruba girmek istemiyorum, çok etkileniyor ve çok üzülüyorum:KK14::KK43:

Tatlım ben de senin gibi düşünüyorum. Eşim de yüzüm düşüyor diye çok bakmama kızıyor artık. hadi ii haber benden gelsin. bu sabah kontrole gittik eşimle. Devlete gittik. normalde eşimi almıyorlardı, bu başka dr, aldı sağolsun:) ve kalp atışını gördük Rabbbime şükürler olsun. 6+4 olmam lazım ama 6+1 görünüyor dedi dr. önemli değil 1 hafta fark olmadıkça dedi. ben de kafamı takmıyorum:) Rabbimin izniyle farkı kapatacağız:) bir de biz ikiz diye düşünüyorduk. çünkü 4+6 da beta hcg değerim 8713 çıkmıştı ama tekmiş. olsun... sağlıklı ve hayırlı olsun da tek çift önemli değil:) ardı gelir nasılsa( inş) :))) vve ilk gittiğimde hiç ilgilenmemişti. bu sefer her şeyi öğrenmek istiyorum dedim. 6 tüp kan ve idrar tahlili istedi , verdim. dua et onlar da ii çıksın:))) biz ii düşünürsek ii olur inşallah... Rabbim evlatlarımızla sınamasın hiçbirimizi. ama onlar hakkında kötü düşünüp onları olumsuz etkilemeeye hakkımız yok diye düşünüyorummm....

Merhaba arkadaşlar bende inşallah Allah nasip ederse aralık ayında benimde doğumum olucak 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok çok etkilendim... Benim size sormak istediğim bir şey var benim boğazımda bademciklerimde sıkıntı var acıyor yutkunurken doktora gitsem bana ilaç veremiyecek hamile olduğum için diye düşünüyorum doğrumudur. bende sicak su bal ve limon sıkıp içiyorum sizde başka yapabileceğim bir şey varmı ?

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım kızlar ya hic halim yok her yer iş beni bekliyor ama hic yapasim yok pufffff :KK4::confused:

Merhaba arkadaşlar bende inşallah Allah nasip ederse aralık ayında benimde doğumum olucak 7 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok çok etkilendim... Benim size sormak istediğim bir şey var benim boğazımda bademciklerimde sıkıntı var acıyor yutkunurken doktora gitsem bana ilaç veremiyecek hamile olduğum için diye düşünüyorum doğrumudur. bende sicak su bal ve limon sıkıp içiyorum sizde başka yapabileceğim bir şey varmı ?
Tatlim iki haftadir bende bogaz ve kulak agrisiyla ugrasiyotum bana antibiyotik verdi doktor kullanmak zorundasin yoksa iltihap daha tehlikeli dedi ama iltihap oranina gore az ise vermeyebilir doktora gorun bi kbb ye ama cunku aile hekimleri pek sallamiyo antibiyotigi allahtan icmisim ictigim halde daha yeni geciyo cunku feci bi salgin var bi gorun istersen

merhabalar kızlar benim dünden beri pek keyfin yok hafif lekelenmem oldu cok korktum doktora gittim azda olsa risk var dedi progrstanı 200mg günde üç kez verdi ama çalışmak zorundayım ve inanılmaz uyku yapıyor bunu kullanan cok var biliorum ama uyku problemini fitilde yaşamıyormuşuz cuma doktora gidicem gene istesem mi fitil yada igne hap beni mahfetti masadan basım kalkmıyor ne yapsam önerisi olan yardım etsin hepinize çok selam olsun allah yardımcımız olsun bebişleri bize bağışlasın.

Canım geçmiş olsun, kalkar kalkmaz hemen kahvaltı yapma. Önce 1-2 tane ceviz ya da kraker tüket. Yarım saat 1 saat sonra kahvaltı yap.
6 da uyanıyorum kahvaltı yapmam 10'u buluyor canım ya :(
boş saframı zorluyorum artık yoruldum inan canım çıktı..

Back
X