2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
o boslugun ıcınde yuvarlak halka gıbı bısey varya o yolk kesesı canım once o olusur bebegınde onun yanında bı yerdedır ama daha cok mınık olduugu ıcın gorunmuyo
KESE ICINDEKI BEYAZ NOKTALARIMI DIYOSUN .BI DE FARKETTIYSEN IKI TANE BEYAZLIK VARRR

göğsümün altıyla göbeğimin arasındaki yer ay nasıl ağrıyor hasbinallah nolduysa acaba? kasık değil anladım da neresi bu ağrıyan yer yahu :KK57::KK57:

evet canım o nokta gıbı gordugun tam bır halka seklınde cekım pozısyonuyla alakalı tek bır halka o
cok tesekkur ederım cok sagoll hayırlısıyla su kalbını bır duysammmm.ıste ozman hamıleyım dıcem ve aıleme soylıcem artık daha esımden baska kımse bılmıyor:anneadayı:

Kızlar Merhaba bugün Dr kontrolüm vardı çok şükür hersey yolunda ancak kesenin hemen altında 4 cm kist oluşmuş Dr çok önemli değil ama takip edicez dedi umarım sorun olmaz ilerde :KK43:

Kızlar Merhaba bugün Dr kontrolüm vardı çok şükür hersey yolunda ancak kesenin hemen altında 4 cm kist oluşmuş Dr çok önemli değil ama takip edicez dedi umarım sorun olmaz ilerde :KK43:
yok canım korkma dun ben kontroldeyken bı kadın vardı 24 haftalıkmı ne ondada kıst vardı doktor bebege zarar vermez dedı kıstı olup saglıklı dogum yapan cok kısı var

yok canım bos gebelık olsa ıcındekı o yapıda olmazdı yolk kesesı varsa bos gebelık olamaz
inş.. :) cuma gunu 5 haftalık dedı daha tahlıl sonuclarını almadım bır hafta sonrada muayeneye gel dedı.zaten calıısıyorum dedım ıkısıne bırden gıderım aslında nekadar gec gıtsem okadar ıyı kalp atısı ıcın ama ınsan dayanamıyor..yarın tatıl doktor yoktur hastanede anca pazartesıye gıdebılırım ısten ızın alıp :110::KK17::KK17:

Back
X