2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canlar ben de ankaradayım. çubuğa ttaşındık 1 ay kadar oluyor. deneme amaçlı çuuk devlet hastanesine gittim, evime çok yakın. ilk doktoru sevmiştim ama istediğim ilgiyi göremedim. bugün başka dr a gittim. memnunum bakalım. ama özelde doğum düşünmüştüm hep. 19 mayıs ta doğum yaptı arkadaşım orayı istiyorum ama uzak. arabamız da yok şşimdi. o sebeple burada devam edeyim diyorum bakalım

[QUOT0, post: 40634628, member: 665969"]Canlar ben de ankaradayım. çubuğa ttaşındık 1 ay kadar oluyor. deneme amaçlı çuuk devlet hastanesine gittim, evime çok yakın. ilk doktoru sevmiştim ama istediğim ilgiyi göremedim. bugün başka dr a gittim. memnunum bakalım. ama özelde doğum düşünmüştüm hep. 19 mayıs ta doğum yaptı arkadaşım orayı istiyorum ama uzak. arabamız da yok şşimdi. o sebeple burada devam edeyim diyorum bakalım[/QUOTE]
19/ mayis ozel dimi.ücretleri ne kadar acaba hangi Dr tavsiye edersiniz

bende ankaradayım.şimdilik etlik doğum evine gidiyorum.ben de arayış içindeyim.birbirimize destek olalım ankaralı hamişler :) zira burada hastane işleri bana çok bunaltıcı geliyor.adam gibi bir hastane fiyatı da makul bir yer bulmak çok zor
acil için zekai tahir e gitmiştim ama sadece kaydım orda olsun yeter bir daha muayeneye gitmek istemiyoruuuumm :KK35::KK35:

ben şimdi doğumm evine gidiyorum 4-5 kişi bir geçiyoruz içeriye.bir tansiyon ölçtürüyor öbürü tartılıyor falan şeklinde.o ortamda soramadım.özele gidersem artık orada sorarım.
haklısın canım da onlarda seninle aynı durumda en azından sor bişiiicik olmaz :)

haklısın canım da onlarda seninle aynı durumda en azından sor bişiiicik olmaz :)

ya işte doğru sonuçta onlarda orada olduklarına göre yapıpta gelmişler :) ne biliym soramadım :) zekai tahirde kayıt olması iyiymiş diye duydum bi sıkıntı olursa orası en iyi hastane.bende istedim de bi türlü gidemedim.

Ooo! 92 lira cok azmis deyip doktoruma sarilasim var suan :) Meltem Aksu yu oneririm o zaman cok ilgili guler yuzlu bi doktor :KK66:

bende sincan koru meltem hanımı düşünüyorum ama şu an bana çok uzak.yazın o taraflara taşınmayı düşünüyoruz.yazdan sonra gitmeyi dşüünüyorum oraya.

Ooo! 92 lira cok azmis deyip doktoruma sarilasim var suan :) Meltem Aksu yu oneririm o zaman cok ilgili guler yuzlu bi doktor :KK66:
arkadaşım ona gitti benim.. o da çok memnun kaldı bide eryaman da oturuyorum mesafede yakın ;) sanırım ona gidiiiciiimm doktordaş olacağız :21::21::21:

ya işte doğru sonuçta onlarda orada olduklarına göre yapıpta gelmişler :) ne biliym soramadım :) zekai tahirde kayıt olması iyiymiş diye duydum bi sıkıntı olursa orası en iyi hastane.bende istedim de bi türlü gidemedim.
kız öyle saçma bir şekilde gittik ki oraya Maltepe de çalışıyorum kanamam oldu annemle eşime haber verdim saat 18.45 te falan.. kudret hast. gittik acilde kadın doğum yok başkent hast. gittik yok gazi hast. gittik kaydınız yoksa muayene olamazsınız etliğe gidelim derken trafiği görüp sıhhiyeye döndürünce boncuğu aklıma geldi zekai tahir doğduğum hastane hadi gidelim diye.. gayri ihtiyari gidildi işte.. kısmet..

kartopi kartopi
Merhaba canım ben biraz önce geldim doktorun yanından kulak burun boğaza gittim sonuçlarım
lökosit 12,8 çıktı ve neu 9,63 çıktı diğer sonuçlarım iyi bu durumda bana KLAMOKS 1000 mg ilaç verdi ama burda ilaçın açıkmalasında gebelerde kullanım B katagoridedir diyor sen hangi ilaçı kullanmıştın ve nasıl hemen geçtimi ?

Back
X