2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sebnembrn sebnembrn Şebocum yaa :(( kimse bana yazmıyor. pazar günü 18 olan kan testi bugün 58.9 olmuş sence normal mi :( Allah korusun dış gebelik kimyasal gebelik gibi binbir türkü şey geliyor insanın aklına sevinemiyorum hamiş olduğuma daha.

sebnembrn sebnembrn Şebocum yaa :KK43:( kimse bana yazmıyor. pazar günü 18 olan kan testi bugün 58.9 olmuş sence normal mi :KK43: Allah korusun dış gebelik kimyasal gebelik gibi binbir türkü şey geliyor insanın aklına sevinemiyorum hamiş olduğuma daha.
değerin normal 18*3: 54. 3 katı. yani neden korkuyorsuno_O

Canımmm çok teşekkür ederim içimi rahattın vallahi :KK36::KK36:
Rabbim tez zamanda kucağımmıza almayı nasip etsin... Beklemek çok zor :-)
Nişanliyken asker yolu bekleyip şafak sayardim ama bu bambaska bir bekleyis biran önce insan kucagina almak istiyor.Eşimde cok pimpirikli smdiden stres oldu o beni rahatlatacigna ben onu rahatlatiorum :))

Nişanliyken asker yolu bekleyip şafak sayardim ama bu bambaska bir bekleyis biran önce insan kucagina almak istiyor.Eşimde cok pimpirikli smdiden stres oldu o beni rahatlatacigna ben onu rahatlatiorum :))

Vallahi bambaşka bir duyguymuş bu telaş, endişe şimdi annemi anlıyorum.... Neler çekmişler :) Ben birde panik atak hastasıyım :))) Gözümü açıp kapatsam doğuma gitsem istiyorum :))

sebnembrn sebnembrn Şebocum yaa :KK43:( kimse bana yazmıyor. pazar günü 18 olan kan testi bugün 58.9 olmuş sence normal mi :KK43: Allah korusun dış gebelik kimyasal gebelik gibi binbir türkü şey geliyor insanın aklına sevinemiyorum hamiş olduğuma daha.
cnm 2 gunde 2 katini gecmisse normal seninkide 3 kati tam bence. moralini bozma

eşimde aynı şeyleri düşünüyor. olumsuz etkilendiğimi vs.. birde çok evhamlı anne var grupta:KK48: onlarıda anlıyorum asla kızmıyorum. ama kendimi dinler oldum artık ya. yemin ederim ilk hamileliğim daha sakin ve düşünmeden geçti. 9 ay nasıl geçti oğlum ne zaman 4 yaşında oldu bilmiyorum. umarım buda öyle olur. senin doktorun epey ilgiliymiş. benim ki keseyi alelacele gösterdi kalp için haftaya pazartesi dedi o kadar. ne tahlil ne vitamin yazdı. haftaya 7+2 de gideceğim. inşallah herşey yolundadır..

canım 2. doğumun rahat oldu mu? benimde normal doğum oğlum. 20 dk da doğurdum. 4 saat sancı bekledim. ama öyle çok şiddetli değildi iyiydi. 2.lerde öyle mi?

gayet normal oğlumda adetten 3 gün sonra 876 idi.

aynen. kusmuyorum yani kusma oluyorda çok nadir. ama genel anlamda yesemde mide boş gibi ve bulantılı. sabah öğle akşam tost salata zeytin yiyorum:KK67:
ıkıncı daha kolay canım 2 kere ıkındım cıktı :d

Kizlar ya kesenin sekline gore cinsiyet tahmini yapan kimdi ve nasldi o hatirliyormusunuz benim kese ayni fasulye tanesi gibi de merak ettim bu kuz mi demekti yoksa erkek mi:KK50::cool:

yok canım artısın ıkı gunde 2 katına cıkması lazım 3 gunde 3 katına cıkmıs

Back
X