- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat 24 şubat canm 7+5 im.canım hayırlı olsun öncelikle ama aynı durum bende de var normalde günde bir bardak bile aklıma gelirse içerdim şimdi bayağı içiyorum yani ama bu normalmiş hatta günde 5 6 bardak içmek gebeliği olumlu etkiliyormuş bu arada sat kaçtı senin
değerin normal 18*3: 54. 3 katı. yani neden korkuyorsunsebnembrn Şebocum yaa
( kimse bana yazmıyor. pazar günü 18 olan kan testi bugün 58.9 olmuş sence normal mi
Allah korusun dış gebelik kimyasal gebelik gibi binbir türkü şey geliyor insanın aklına sevinemiyorum hamiş olduğuma daha.
Sat 24 şubat canm 7+5 im.
Aminn canm cümleten insallah.MAŞALLAHH benim daha yani inş.kucağımızada alırız
Psikolojimi bozdular vallahi forumdadeğerin normal 18*3: 54. 3 katı. yani neden korkuyorsun![]()
Kafana takma canm sakin ol insan ister istemez telas yapiyor inan hersey rahat ve saglikli dusunmekte.Insallah saglicakla kucağımiza aliriz meleklerimiziPsikolojimi bozdular vallahi forumdaSevinemedim bile hamişliğe
![]()
Kafana takma canm sakin ol insan ister istemez telas yapiyor inan hersey rahat ve saglikli dusunmekte.Insallah saglicakla kucağımiza aliriz meleklerimizi![]()
Nişanliyken asker yolu bekleyip şafak sayardim ama bu bambaska bir bekleyis biran önce insan kucagina almak istiyor.Eşimde cok pimpirikli smdiden stres oldu o beni rahatlatacigna ben onu rahatlatiorum :))Canımmm çok teşekkür ederim içimi rahattın vallahi
Rabbim tez zamanda kucağımmıza almayı nasip etsin... Beklemek çok zor![]()
Nişanliyken asker yolu bekleyip şafak sayardim ama bu bambaska bir bekleyis biran önce insan kucagina almak istiyor.Eşimde cok pimpirikli smdiden stres oldu o beni rahatlatacigna ben onu rahatlatiorum :))
cnm 2 gunde 2 katini gecmisse normal seninkide 3 kati tam bence. moralini bozmasebnembrn Şebocum yaa
( kimse bana yazmıyor. pazar günü 18 olan kan testi bugün 58.9 olmuş sence normal mi
Allah korusun dış gebelik kimyasal gebelik gibi binbir türkü şey geliyor insanın aklına sevinemiyorum hamiş olduğuma daha.
Ahh canıım çok teşekkür ederim... Çok hırpalandım vallahi acaba kimyasal mı diye çok şükür sayenizde içim rahatladı....cnm 2 gunde 2 katini gecmisse normal seninkide 3 kati tam bence. moralini bozma
ıkıncı daha kolay canım 2 kere ıkındım cıktı :deşimde aynı şeyleri düşünüyor. olumsuz etkilendiğimi vs.. birde çok evhamlı anne var gruptaonlarıda anlıyorum asla kızmıyorum. ama kendimi dinler oldum artık ya. yemin ederim ilk hamileliğim daha sakin ve düşünmeden geçti. 9 ay nasıl geçti oğlum ne zaman 4 yaşında oldu bilmiyorum. umarım buda öyle olur. senin doktorun epey ilgiliymiş. benim ki keseyi alelacele gösterdi kalp için haftaya pazartesi dedi o kadar. ne tahlil ne vitamin yazdı. haftaya 7+2 de gideceğim. inşallah herşey yolundadır..
canım 2. doğumun rahat oldu mu? benimde normal doğum oğlum. 20 dk da doğurdum. 4 saat sancı bekledim. ama öyle çok şiddetli değildi iyiydi. 2.lerde öyle mi?
gayet normal oğlumda adetten 3 gün sonra 876 idi.
aynen. kusmuyorum yani kusma oluyorda çok nadir. ama genel anlamda yesemde mide boş gibi ve bulantılı. sabah öğle akşam tost salata zeytin yiyorum![]()
tişikkirlirBizımlesın
Hoşgeldin canım
Sağlıkla inş. canım, güzel haberlerle gel![]()
evet hem de çoookMerhaba, ben de aranıza katıldım. Çok heyecanlı değil mi?![]()
yok canım artısın ıkı gunde 2 katına cıkması lazım 3 gunde 3 katına cıkmıssebnembrn Şebocum yaa
valla benim de yok maşallahMerhaba benim de tahmini dogum tarihim 26.12 :) ama ne bir bas donmesi ne de mide bulantisi var. Nazlanamiyorum bile.