- 26 Ağustos 2014
- 442
- 329
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah cnm, bekleyip görücez. ananas ye bol bol tutunsun yavruAğzından bal damlıyor.... İnşallah üzmez hiç annesini :)
vallahi şimdi de görebilirsin bence. yapman gereken hemen bi doktora gidip şansını denemek. hayırlı olsun bu arada gebeliğin.Kizlar merhabalr bende hamileyim ikinci bebeğime :) bu ayin 15 de kan testi yapmistim 194.94 cikmisti keseyi gormek icin ne zaman gitmek gerek acaba ?
Ananas ne ki tutunacaksa ağacını bile yerim :)))) Regl tarihim 23 nisan içim gidiyor korkudan...inşallah cnm, bekleyip görücez. ananas ye bol bol tutunsun yavru![]()
Ananas ne ki tutunacaksa ağacını bile yerim :)))) Regl tarihim 23 nisan içim gidiyor korkudan...
Kafayı yedim panikten stresten vallahi anlatamam 23 nisan bir geçse horon tepicem :))))Allah yardımcımız olsun.
Cevabin icin tesekkur ederim suan tahminen 5+7 ama benim endisem daha kucuk olmasi ve bu sebeple ultrasyonda gorunmeyip doktorun alttan muayene istemesi bu beni çok ama çok tiksindiriyorvallahi şimdi de görebilirsin bence. yapman gereken hemen bi doktora gidip şansını denemek. hayırlı olsun bu arada gebeliğin.
benim geçti de noldu, dün sekreter "gelin keseyi görelim" dediğinde ukalalık yaptım, cuma geleyim de kalbini de duyarız belki dedim, e tamam dedi o da ne desin. bugünse kuduruyorum meraktanKafayı yedim panikten stresten vallahi anlatamam 23 nisan bir geçse horon tepicem :))))![]()
ama o zaman beklemekten başka ne yapabilirsin ki, görünmemesi durumunda elbette vajinal muayene yapıcak, bu hepimizi iğrendiriyor inan banaCevabin icin tesekkur ederim suan tahminen 5+7 ama benim endisem daha kucuk olmasi ve bu sebeple ultrasyonda gorunmeyip doktorun alttan muayene istemesi bu beni çok ama çok tiksindiriyor![]()
benim geçti de noldu, dün sekreter "gelin keseyi görelim" dediğinde ukalalık yaptım, cuma geleyim de kalbini de duyarız belki dedim, e tamam dedi o da ne desin. bugünse kuduruyorum meraktanakşam ağlama tutuverdi yine yemekte keşke dün gitseydim dedim.
sağol çok iyisinCanım benim yaaaa kıyamam, inan ki daha iyi yapmışsın 2 kere stres olmayacaksın... Bak zaten cuma günü mutluluktan ağlayacaksın kalp atışlarını duyduğunda ağlamak yok şimdi hııı :)![]()
hoşgeldin, teşekkürler. aramızda kalp atışını duyan anneler var ama şu anda buralarda değiller :) yarın görünce yazarlarSelamm anneciklerr :)
4 gün önce 7+2 de kalp atışlarıni duyduk çok şükür :) Kan ve idrar testleri yapti doktorum bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi.. Sizlerin randevu sıklığı ne şekilde. . Kalp atışı duyan var mi ? Benim bugün 8 haftam bitti. . :) Herkeze sağlıklı hamilelik diliyorum
aslm canım Allah bebegını sag saglı kucagına almayı nasıp etsın. benımde doktorum kalp atısını duyunca 3 hafta sonraya gel dedıSelamm anneciklerr :)
4 gün önce 7+2 de kalp atışlarıni duyduk çok şükür :) Kan ve idrar testleri yapti doktorum bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi.. Sizlerin randevu sıklığı ne şekilde. . Kalp atışı duyan var mi ? Benim bugün 8 haftam bitti. . :) Herkeze sağlıklı hamilelik diliyorum
Duyarsin canim benim hic sikinti etme insallah bebisler bizimlemaşşallahh darıs başıma ben de bi göreydimbayılazaaam
Tesekkurler canim icim rahatladi artkaşırı ve sürekli olmamak şartıyla bir zararı yok hattâ yararı var maden suyunun. ve sade olmalı.![]()
Olur mu cnm hadis var :)ayva bebegı kıllandırır![]()
Canım benim bulantım var?cok kotuyum?sadece o var yani.Canım bende dün doktora gııttım 7+1mişim bnmde 10 mm..:)aynı masallah![]()
Canım değerin gayet iyi hiç telaş etme sakın dahada artacak sen dinlen ve bolca su iç sırtüstü yada sol tarafına yat dinlen takma böyle şeyleri canımcımPsikolojimi bozdular vallahi forumdaSevinemedim bile hamişliğe
![]()