2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yanen canım prınc tanesı kadarken kalp atmaya baslıyo suyun ıcınde buyuyo sudan cıktıgı anda nefes almaya baslıo Allah ınancı olmayanlara gostermek lazım bu mucızeyı

Kesinlikle canım. Anne ler çok kutsal varliklar daha iyi anlıyorum şimdi

Gunaydin herkese.
En son 2 hafta once gidip kalp atisini gormustuk. Bir sonraki randevumu 1 ay sonraya vermisti. Ama ben dayanamiyorum bugun gidip bakicam tekrar. 1 ay ara cok uzun degil mi sizce de :( ben surekli bebegi merak ediyorum hic kanama vs olmamasina ragmen enside ediyorum. Bu durumdan cok daraldim.

Gunaydin herkese.
En son 2 hafta once gidip kalp atisini gormustuk. Bir sonraki randevumu 1 ay sonraya vermisti. Ama ben dayanamiyorum bugun gidip bakicam tekrar. 1 ay ara cok uzun degil mi sizce de :KK43: ben surekli bebegi merak ediyorum hic kanama vs olmamasina ragmen enside ediyorum. Bu durumdan cok daraldim.
Bende 17nisanda gitmistim 3 hafta sonraya verdiler normalsurec bu endise hepimizde var

Gunaydin herkese.
En son 2 hafta once gidip kalp atisini gormustuk. Bir sonraki randevumu 1 ay sonraya vermisti. Ama ben dayanamiyorum bugun gidip bakicam tekrar. 1 ay ara cok uzun degil mi sizce de :KK43: ben surekli bebegi merak ediyorum hic kanama vs olmamasina ragmen enside ediyorum. Bu durumdan cok daraldim.
canım kalp atısını gorunce doktor uzun sureye verıyo randevuyu benımkıde 3 hafta sonra gel dedı beklemek sıkıcı ama mecbur beklıcem

Hosbulduk arkadaslar tesekkurler
Bebek biraz surpriz oldu bize, o yuzden sok olduk.
Siz kalp atislarini duymaya baslamissiniz ne guzel duygudur kim bilir... :)

şükür darısı başıma ağlama krizi yaşıyorum nöbet şeklinde bi anda gelip gidiyo, kesesini bile görmedim dha ve hiçbir belirtim yok :KK42: inşallah oradadır meleğim, sağlıklı sıhhatli büyüyordur..
büyüyordur cnm hiiiiç merak etme :)

Icim hiç rahat etmiyor napayım canım :)) yaz temizliğine giriscektim bi hafta sonra falan ama yok ertelemem lazım cunki üç ay önemli dediğin gibi.
normal de evim hep toplu durur şimdi oturma odasında battanye yastık yatak odasnda kıyafetler, mutfak tazgahı hep bulaşık... napim kendmi yormak istemiyorm zaten halim yok. boşver önemseme cnm. meleklermiz daha önemli..

Canım benim bulantım var?cok kotuyum?sadece o var yani.
allah kolaylık versn cnm ben de bulantı yok da yemekten tiksinme var. yemek türü çorba türü yiyemiyorm bi iki gündür. ancak domates salatalık kıvırcık tuzlayıp yıyebiliyorum. bastırıyo . meyve faln yiyorum.

allah kolaylık versn cnm ben de bulantı yok da yemekten tiksinme var. yemek türü çorba türü yiyemiyorm bi iki gündür. ancak domates salatalık kıvırcık tuzlayıp yıyebiliyorum. bastırıyo . meyve faln yiyorum.
ayniii bende tuzlu domates salatalik acimm ama yemek yiyemiyorummm midem almiyo

hanımlar nerelerdesiniz?
nasılsınız?
bebişler nasıl?
aramıza yeni katılanlar hoşgelmiş,
aralık anneleri listemizde ekli olmayanlar bilgilerini özelden iletirlerse listemize ekleyeyim.
listemizi birinci sayfadan takip edebilirsiniz.

hanımlar nerelerdesiniz?
nasılsınız?
bebişler nasıl?
aramıza yeni katılanlar hoşgelmiş,
aralık anneleri listemizde ekli olmayanlar bilgilerini özelden iletirlerse listemize ekleyeyim.
listemizi birinci sayfadan takip edebilirsiniz.
ben burdayım :D her zamankı gıbı demirbaş :D

Back
X