2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar merhabalr bende hamileyim ikinci bebeğime :) bu ayin 15 de kan testi yapmistim 194.94 cikmisti keseyi gormek icin ne zaman gitmek gerek acaba ?

Kizlar merhabalr bende hamileyim ikinci bebeğime :) bu ayin 15 de kan testi yapmistim 194.94 cikmisti keseyi gormek icin ne zaman gitmek gerek acaba ?
vallahi şimdi de görebilirsin bence. yapman gereken hemen bi doktora gidip şansını denemek. hayırlı olsun bu arada gebeliğin.

vallahi şimdi de görebilirsin bence. yapman gereken hemen bi doktora gidip şansını denemek. hayırlı olsun bu arada gebeliğin.
Cevabin icin tesekkur ederim suan tahminen 5+7 ama benim endisem daha kucuk olmasi ve bu sebeple ultrasyonda gorunmeyip doktorun alttan muayene istemesi bu beni çok ama çok tiksindiriyor :(

Kafayı yedim panikten stresten vallahi anlatamam 23 nisan bir geçse horon tepicem :)))) :-):-):-)
benim geçti de noldu, dün sekreter "gelin keseyi görelim" dediğinde ukalalık yaptım, cuma geleyim de kalbini de duyarız belki dedim, e tamam dedi o da ne desin. bugünse kuduruyorum meraktan :KK61: akşam ağlama tutuverdi yine yemekte keşke dün gitseydim dedim.

Cevabin icin tesekkur ederim suan tahminen 5+7 ama benim endisem daha kucuk olmasi ve bu sebeple ultrasyonda gorunmeyip doktorun alttan muayene istemesi bu beni çok ama çok tiksindiriyor :KK43:
ama o zaman beklemekten başka ne yapabilirsin ki, görünmemesi durumunda elbette vajinal muayene yapıcak, bu hepimizi iğrendiriyor inan bana :KK51:

Selamm anneciklerr :)
4 gün önce 7+2 de kalp atışlarıni duyduk çok şükür :) Kan ve idrar testleri yapti doktorum bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi.. Sizlerin randevu sıklığı ne şekilde. . Kalp atışı duyan var mi ? Benim bugün 8 haftam bitti. . :) Herkeze sağlıklı hamilelik diliyorum

benim geçti de noldu, dün sekreter "gelin keseyi görelim" dediğinde ukalalık yaptım, cuma geleyim de kalbini de duyarız belki dedim, e tamam dedi o da ne desin. bugünse kuduruyorum meraktan :KK61: akşam ağlama tutuverdi yine yemekte keşke dün gitseydim dedim.

Canım benim yaaaa kıyamam, inan ki daha iyi yapmışsın 2 kere stres olmayacaksın... Bak zaten cuma günü mutluluktan ağlayacaksın kalp atışlarını duyduğunda ağlamak yok şimdi hııı :) :KK19::KK5::21::KK20:

Canım benim yaaaa kıyamam, inan ki daha iyi yapmışsın 2 kere stres olmayacaksın... Bak zaten cuma günü mutluluktan ağlayacaksın kalp atışlarını duyduğunda ağlamak yok şimdi hııı :) :KK19::KK5::21::KK20:
sağol çok iyisin :KK60: hormonal denge de kalmadı malum arada tutuyo böyle bnm 1 haftadır. yarın tatil diye çıldırıcaktım cumaya kadar nasıl beklerim diye akşam çok fena kriz geldi bana, bu böyle devam ederse yandı herifim :KK53:

4 gün önce 7+2 de kalp atışlarıni duyduk çok şükür :) Kan ve idrar testleri yapti doktorum bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi.. Sizlerin randevu sıklığı ne şekilde. . Kalp atışı duyan var mi ? Benim bugün 8 haftam bitti. . :) Herkeze sağlıklı hamilelik diliyorum
hoşgeldin, teşekkürler. aramızda kalp atışını duyan anneler var ama şu anda buralarda değiller :) yarın görünce yazarlar :KK54:

aslm canım Allah bebegını sag saglı kucagına almayı nasıp etsın. benımde doktorum kalp atısını duyunca 3 hafta sonraya gel dedı

ayva bebegı kıllandırır :KK70:
Olur mu cnm hadis var :)

“Rivayet edilmiştir ki bir kavim/topluluk çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya IV/278).

Back
X