• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aylacim sen suni sanci aldin mi ilk doğumda, ya beni brz bilgilendrr msn bu konuda?
Nedense cok korktum ben bu suni sancidan, herkes sanciyi aldi ama doğuramadi sezeryan oldu :KK43:
Teyzemin kızı geçen hafta doğurdu suni sancı ile sağ olsun gece 10 da girip akşam 4 de doğurmuş .. Direnmiş ve kazanmış normal doğurdu

Yok mu canım belirti
Canim arada sanci geliyor ama doğum sancısı değil tabiki. İdrar tahlili yaptırdım protein fazlası çıktı. Tansiyonun çıkarsa suni sancı vericez dediler. Gebelik zehirlenmesine yol aciyormus cunku . Bebeğiminkkafasıbbüyük . normal nasıl doğurcam bilmiyorum açıkçası artık hemencecik bebeğine kavuşmak istiyorum

Bende uyuyamiyorum,evet bebek doğunca yastiğa 5 kala uyucam,belki yeri gelecek en fazla 15 dk uyuyacağim ama enazindan vücut agrim olmayacak ve uyku cok tatlı gelecek:))

Slm kizlar bugun itibariyle Kaan bebek 7 gunluk.
dogum hikayem 25 Kasım sezeryandi biliyorsunuz,24 Kasım uykusuz gece heyecandan ilk bebek bizim 25 Kasım sabah 08:00 de hastanedeydik.08:30 ameliyat önlüğü giyme , serum yolu, sonda e vs......ve heyecan had safhada 09:00 da ameliyathaneye giriş en don tavandaki havalandırma boşluklarını hatırlıyorum boğazımda acı bir duman (genel anastezi) ameliyattan çıkış narkozdan ayılma ve ağrım var ağrım diye sayiklâma....aile ferdleri ağlama krizi .sanilanin aksine bebek ile ilk bağlantı bende cok kuvvetli değildi sezeryan dikişleri cok acıyor bı hemşireden yardım isteyin vebebek. 7 gunluk cooook tatliii

dr risk almak istemedi dogsun bebegin kendisi kalbi sikismasin icerde diyor dogarsa iyi olur diyor günde geldi 2-3 icin ne olur diyor ama ebeler aklimiza girdi onlarda normal sancini bekle diyor cünkü suni sanciyla gelmeme ihtimali var zorlanirsin gelmezse diyor galiba bekleyecegim geri yarin cikisimi istiycem hastaneden

dr risk almak istemedi dogsun bebegin kendisi kalbi sikismasin icerde diyor dogarsa iyi olur diyor günde geldi 2-3 icin ne olur diyor ama ebeler aklimiza girdi onlarda normal sancini bekle diyor cünkü suni sanciyla gelmeme ihtimali var zorlanirsin gelmezse diyor galiba bekleyecegim geri yarin cikisimi istiycem hastaneden
allah yardımcın olsun, kolaylaştırsın işini inşallah.

Slm kizlar bugun itibariyle Kaan bebek 7 gunluk.
dogum hikayem 25 Kasım sezeryandi biliyorsunuz,24 Kasım uykusuz gece heyecandan ilk bebek bizim 25 Kasım sabah 08:00 de hastanedeydik.08:30 ameliyat önlüğü giyme , serum yolu, sonda e vs......ve heyecan had safhada 09:00 da ameliyathaneye giriş en don tavandaki havalandırma boşluklarını hatırlıyorum boğazımda acı bir duman (genel anastezi) ameliyattan çıkış narkozdan ayılma ve ağrım var ağrım diye sayiklâma....aile ferdleri ağlama krizi .sanilanin aksine bebek ile ilk bağlantı bende cok kuvvetli değildi sezeryan dikişleri cok acıyor bı hemşireden yardım isteyin vebebek. 7 gunluk cooook tatliii
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah kaan bebeğimizi

Bende uyuyamiyorum,evet bebek doğunca yastiğa 5 kala uyucam,belki yeri gelecek en fazla 15 dk uyuyacağim ama enazindan vücut agrim olmayacak ve uyku cok tatlı gelecek:))
Annelik iç gudusu uykuyu kaçırıyor fiziksel vücut ağrımızdansa kucağımızda olması daha sağlıklı benim bu hamileliğim 6.aydan sonra hiç iyi geçmedi dört gözle bekliyorum doğumu bakalım kısmet inşallah sağlıklı kucağımıza alırız canım

derinsu06 derinsu06 cnm ne yaptın iyi misin merak ediyorum seni

derinsu06 derinsu06 canım doğum yaptın mı? kızın ve sen nasılsınız?

Evet ya dun derinsu06 derinsu06 in sancisi vardi,ne yapti acaba,insallah saglikla kavusmustur yavrusuna

derinsu06 derinsu06 cnm merak ediyoruz seni giriş yapmışsın en son saat 22 de.. İyi misin

Kızlar hiç sormayın ya, pazartesi nst de çatı muayenesi sonrası sancı çıktı, şiddetlenince dönmem için eve yolladılar. Bildiğiniz 5 dk bire düştü sabaha karşı, ama hala beni aşırı zorlamıyor diye doktora gitmedim. Salı sabahı şak die kesildi herşey, ben şok halbuki ki 2 güne doğum bekliyorduk, doktoruma danıştım olabilir dedi, yoklama yapmış benim kız, Cuma 40+0 olcaz o zamana kadar gelmezse, o gün konuşucaz. Bildiğiniz evde gün dolsun cuma olsun die bekliyorum. Allahım hepimize sabır versin

Son düzenleme:
Sezaryan olan kizlar,ilk sutunuz gelmedigi zaman hastaneden mama veriyorlar ya onu biberonla mi kasikla mi veriyoruz bide ilk hemsiremi veriyor siz mi veriyorsunuz

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
Hastane ve doktorum evimden 1.5 saat uzaklıkta. Doktorumla telefonda görüştüm.
Bebeğin hareketlerini takip et. Suyun gelirse sancın sıklaşırsa bu gece gel dedi.
Yarın öğlen gel yatışını yapalım dedi.
Duş aldım bel ve kasık ağrılarım geçti. Şuanda bekliyorum..
Nişan konusunda da açık pembe bir kaç damla geldi önce. Sonra baya devam etti kanama şeklinde. Ama rengi kırmızı değil pembe..
Ayyy cok heyecanlandim hayirlisiyla kucagina da al cnm bnm insallah guzel bir dogum olur

Kızlar hiç sormayın ya, pazartesi nst de çatı muayenesi sonrası sancı çıktı, şiddetlenince dönmem için eve yolladılar. Bildiğiniz 5 dk bire düştü sabaha karşı, ama hala beni aşırı zorlamıyor diye doktora gitmedim. Salı sabahı şak die kesildi herşey, ben şok halbuki ki 2 güne doğum bekliyorduk, doktoruma danıştım olabilir dedi, yoklama yapmış benim kız, Cuma 40+0 olcaz o zamana kadar gelmezse, o gün konuşucaz. Bildiğiniz evde gün dolsun cuma olsun die bekliyorum. Allahım hepimize sabır versin
Geçmiş olsun cnm yalancı sancı olsa gerek.. Cuma ya az kaldı.. Sabret..

Back
X