• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bu son dönemde sinirlerim o kadar bozukki yaptığıma gelince hala kendime inanamıyorum ve çok üzgünüm şimdi ütü yapıyordum kızla babası koltukta yatıyorlar babası kızla oynuyor parmaklarını açıp ellerini birleştiriyolar eşimin hoşuna gittiği için sıkıyor kızın canı çok acıdı gözlerinden bir acı fışkırdı bırak diyor bırakmıyo babası ben bağırıyorum bırak babası ısrar ediyor ve bomba ben dayanamayıp gidip eşime yumruk attım on yıllık evlilikte tartışmalarımız atışmalarımız oldu böyle birşey ilk defa eşim bir kere elini kaldırmadı üstüme yürümedi eşyaya zarar vermiştir sinirden bana vermedi ben böyle birşeyi nasıl yaptım eşimin yüz ifadesi değişti şaşırdı kızdı ama tepki vermedi çok pişman oldum kız uyudu binlerce kez özür diledim kızmadığını söyledi fakat yüz ifadesinde kırgınlık var şimdi uyuyor ve ben hala ağlıyorum yaptığımdan dolayı bu hamilelik beni çok yıprattı yatağa yattık saçlarımla oynadı sarıldı herzamanki gibi ben hala özüre devam tabiki korkularımı endişelerimi anlattım yaşlanıyoruz ondan ağır geldi bu hamilelik sana dedi bi doğursanda kurtulsak dedi bilmiyorum sinirlerim artık dayanmıyor yarın nasıl olucak saat iki olsada biranönce dr gitsem sezeryansa sezeryan artık olsun istiyorum gerçi doğunca bizleri daha zor günler bekliyor ama olsun
Ay canım bu kadar yıpratma kendini belli ki anlık bişey esinde seni tanıyor sonuçta niyetini bilir dedigin gibi hormonlar insanın psikolojisini çok etkiliyor

Kıyamam ya bi dogsa da ben uykusuz kalsam da olur. Şu anımdan daha kötü olwmaz herhalde. Veririm anneme aglarsa çağırır:)) hatta ablama da diyorım beni yorma al sen emzir diye . O zmn kimeeye elletirmezsin diyor.. Of gençliğim of
ahh canım yaa ama inan şu durumundan daha yorgun ve uykusuz olunuyor bu saat oldu ben hala uyumadım
bu arada doğunca ne annen nede başkası okunmasın diye için içini yiyecek merak etme az kaldı anlatmakla olmaz nasıl sevgi olduğunu yaşayıp göreceksin

Canim arada sanci geliyor ama doğum sancısı değil tabiki. İdrar tahlili yaptırdım protein fazlası çıktı. Tansiyonun çıkarsa suni sancı vericez dediler. Gebelik zehirlenmesine yol aciyormus cunku . Bebeğiminkkafasıbbüyük . normal nasıl doğurcam bilmiyorum açıkçası artık hemencecik bebeğine kavuşmak istiyorum
Kötü düşünme canım Allahın izniyle sağlıklı bi doğum olur ins yürüyüş yapabiliyorsan yürü rahatlarsin

ahh canım yaa ama inan şu durumundan daha yorgun ve uykusuz olunuyor bu saat oldu ben hala uyumadım
bu arada doğunca ne annen nede başkası okunmasın diye için içini yiyecek merak etme az kaldı anlatmakla olmaz nasıl sevgi olduğunu yaşayıp göreceksin
Canım bizde yasayacaz o süreçleri mecbur bari bu süreç bitseydi

Annelik iç gudusu uykuyu kaçırıyor fiziksel vücut ağrımızdansa kucağımızda olması daha sağlıklı benim bu hamileliğim 6.aydan sonra hiç iyi geçmedi dört gözle bekliyorum doğumu bakalım kısmet inşallah sağlıklı kucağımıza alırız canım
Bende oğlumda cok zorlandigimi düşünmüştüm ama bu hamileliğimde daha cok zorlandim ve oğlum doğmadan once herkes uyku uyuyamama sorunundan bahsediyorlardi hamilelik daha rahat diyorlardi ama doğunca vücüt agrilarimdan kurtuldum daha rahat ettim evet uykusuz kaldigim günlerde oldu ama dedigim gibi 5 dk olsada enazindan uyku cok tatli oluyordu
Neyse dediğin gibi sağ salim alalimda kucağimiza da gececek bu gunler.
Leylecim senin bebiş uyumuyor mu bi sıkıntısı mi var yeni doğanlar ilk zamanlar genelde uyurlar .
Gece uyumuyorsa gündüz mutlaka uyuyordur o sırada sende uyu dinlen canim

Saol canım artk gelsin ya iyice daraldım inan uyku düzeni filan kalmadı annemler geldi bildiğiniz herkesi ayaklandı zaten soran sorana deli oluyorum

Rahat ol canim eninde sonunda dogacak dinlen tadini cikar .
sabah kalkinca kizima tesekkur ettim bu gece iyi uyuttun beni diye sonra hesaoladim 3.5 saat uyumusum. :)

Aldım canım suni sancıyla normal aynı normal yetersiz geldiği için yada hiç olmadığı için veriyolar normal doğum gerçekleşsin diye açılma olsun anne ıkınsın bebek rahat gelsin diye yani kendiliğinden gelen sancıyla bir farkı yok işin kötüsü o kadar sancı çekip sezeryana gitmek psikolojiyi o bozuyor dr dinlemek lazım sezeryan diyorsa hiç ısrar edip boşuna sancı stresine girmemek çevremde o kadar çok insan varki suni sancıyla normal doğuran bir arkadaşım taburcu olur olmaz evini kendisi silip süpürmüştü inşallah suni muni hepimiz hayırlısıyla normal doğururuz hiç korkma sancıdan

Sancidan korkmuyorum, dediğin gibi o kadar sanciyi cekip sonunda sezeryan olmaktan korkuyorum :(

Hadi bakalım hayırlısı olsun.
Günün dolarsa doktorun ne yapacağını söyledi?
Acilma varsa suni sanci yoksa sezeryan

Acilma.olmadan suni sanci verip sizi riske atamam dedi ama biri yazmiz kim goremedm acilma olmasi icin hap koyup 12 saat bekleyeceklermis oda bi secenek sanirim bana boyle bisey demedi doktor bugun butun detaylari ogrencem gerxekten agrim sizim o kdr cokki bu kdr bekleyip sezeryan olup bide onun agrisini cekmek istemiyorumm cok odaklandim normale ; (

aa ben çok var zannediyordum yaa B bigbabol nasıl doğum yapmış belki @KEVOK normal doğum yapar
Evet bigbabol dan ben de emin olamadiğim için sıralamadim onu, inş kevok da normal yapar da bize de bi cesaret olur.
Millet suniyi aldi ardından sezeryan oldu korktum :KK43: sen suni aldin mi leyloşum

:KK57:Günaydın kızlar rüyamda oğlumu gördüm birses bana dokuz gün kaldı ibrahimin gelmesine dedi ben çocuğumu kucağıma aldım ibrahim diye sevdim ama ibrahim ismi nerden çıktı anlamadım hiç düşünmediğimiz bir isimdi bu rüya ne demek şimdi eşimde bugün dr ne diyecek bakalım dokuzgün sonra olursa ibrahim koyarız dedi ben herşeyi kuzey diye hazırladım hep kuzeyim diye sevdim oğlumu

@folik meltemcivil meltemcivil çantalarınız nasıl içi filan, bu tek fermuarlı sanırım,fotosu varsa atarmısınız rica etsem
Tatlim benmki anneye ozel falan değil, bildiğin iki gözlü adidas sirt cantasi. Biz tatıllerde de kullanmak istiyodum ztn, o yuzden gttk adidastan kaliteli bişi aldık, anne-bebeğe ozel degil yani. İstersen yine de foto atarm

nicki nick nicki nick canim doguma gircekmissin allah yardimcin olsun hemen gecsin agrilarin sikintilarin

leylam355 leylam355 canim sende dogurmusun tebrik ederimmm bn biraz uzak kaldim hani ilk bn dogurcaktim ban günüm hrldi takvim kalkacak ben dogurmadim.bebeginide senide cok opuyrm

Kızlar bu son dönemde sinirlerim o kadar bozukki yaptığıma gelince hala kendime inanamıyorum ve çok üzgünüm şimdi ütü yapıyordum kızla babası koltukta yatıyorlar babası kızla oynuyor parmaklarını açıp ellerini birleştiriyolar eşimin hoşuna gittiği için sıkıyor kızın canı çok acıdı gözlerinden bir acı fışkırdı bırak diyor bırakmıyo babası ben bağırıyorum bırak babası ısrar ediyor ve bomba ben dayanamayıp gidip eşime yumruk attım on yıllık evlilikte tartışmalarımız atışmalarımız oldu böyle birşey ilk defa eşim bir kere elini kaldırmadı üstüme yürümedi eşyaya zarar vermiştir sinirden bana vermedi ben böyle birşeyi nasıl yaptım eşimin yüz ifadesi değişti şaşırdı kızdı ama tepki vermedi çok pişman oldum kız uyudu binlerce kez özür diledim kızmadığını söyledi fakat yüz ifadesinde kırgınlık var şimdi uyuyor ve ben hala ağlıyorum yaptığımdan dolayı bu hamilelik beni çok yıprattı yatağa yattık saçlarımla oynadı sarıldı herzamanki gibi ben hala özüre devam tabiki korkularımı endişelerimi anlattım yaşlanıyoruz ondan ağır geldi bu hamilelik sana dedi bi doğursanda kurtulsak dedi bilmiyorum sinirlerim artık dayanmıyor yarın nasıl olucak saat iki olsada biranönce dr gitsem sezeryansa sezeryan artık olsun istiyorum gerçi doğunca bizleri daha zor günler bekliyor ama olsun

Canm dediğin gibi hormonlardan olmus, normal zamanda yapmadiğimz seyleri yapmaya basladık, eşin de sağolsun anlayiş göstermiş zaten. Bi de bz anneyiz, annelk babalk cidden ayni sey degil, esim bazen sakayla, bade soyle yaparsa tokat atarım diyo da cdden vurmus da badenn cani acimiş gibi hssediyorum.
Sen sıkma canını, esin de bişi dememiş zaten, biz büyük yük ve stres altndayiz, onlara da bize anlayıs göstermek düşüyo

Back
X