Kızlar bu son dönemde sinirlerim o kadar bozukki yaptığıma gelince hala kendime inanamıyorum ve çok üzgünüm şimdi ütü yapıyordum kızla babası koltukta yatıyorlar babası kızla oynuyor parmaklarını açıp ellerini birleştiriyolar eşimin hoşuna gittiği için sıkıyor kızın canı çok acıdı gözlerinden bir acı fışkırdı bırak diyor bırakmıyo babası ben bağırıyorum bırak babası ısrar ediyor ve bomba ben dayanamayıp gidip eşime yumruk attım on yıllık evlilikte tartışmalarımız atışmalarımız oldu böyle birşey ilk defa eşim bir kere elini kaldırmadı üstüme yürümedi eşyaya zarar vermiştir sinirden bana vermedi ben böyle birşeyi nasıl yaptım eşimin yüz ifadesi değişti şaşırdı kızdı ama tepki vermedi çok pişman oldum kız uyudu binlerce kez özür diledim kızmadığını söyledi fakat yüz ifadesinde kırgınlık var şimdi uyuyor ve ben hala ağlıyorum yaptığımdan dolayı bu hamilelik beni çok yıprattı yatağa yattık saçlarımla oynadı sarıldı herzamanki gibi ben hala özüre devam tabiki korkularımı endişelerimi anlattım yaşlanıyoruz ondan ağır geldi bu hamilelik sana dedi bi doğursanda kurtulsak dedi bilmiyorum sinirlerim artık dayanmıyor yarın nasıl olucak saat iki olsada biranönce dr gitsem sezeryansa sezeryan artık olsun istiyorum gerçi doğunca bizleri daha zor günler bekliyor ama olsun