- 13 Nisan 2014
- 519
- 192
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KuZum ya, kıyamam sanagül canım bu uykusuzluk hiçbirşey sen bebekler doğunca yaşayacağın uykusuzluğu düşün kuzum sıkı kapat gözlerini ben tam zombi oldum uykum var ama uyumama izin yokk :)
İki isim koyarsın Canım dediğin gibi cıkarsaGünaydın kızlar rüyamda oğlumu gördüm birses bana dokuz gün kaldı ibrahimin gelmesine dedi ben çocuğumu kucağıma aldım ibrahim diye sevdim ama ibrahim ismi nerden çıktı anlamadım hiç düşünmediğimiz bir isimdi bu rüya ne demek şimdi eşimde bugün dr ne diyecek bakalım dokuzgün sonra olursa ibrahim koyarız dedi ben herşeyi kuzey diye hazırladım hep kuzeyim diye sevdim oğlumu
Bence bunda da bir hikmet vardır. İkinci isim olarak koyardım ben olsaydımGünaydın kızlar rüyamda oğlumu gördüm birses bana dokuz gün kaldı ibrahimin gelmesine dedi ben çocuğumu kucağıma aldım ibrahim diye sevdim ama ibrahim ismi nerden çıktı anlamadım hiç düşünmediğimiz bir isimdi bu rüya ne demek şimdi eşimde bugün dr ne diyecek bakalım dokuzgün sonra olursa ibrahim koyarız dedi ben herşeyi kuzey diye hazırladım hep kuzeyim diye sevdim oğlumu
Ağri normal de, asabiyet neden canm, en güEl günlerimiz, bebişlwri koklamaya sayili günler kaldi, sıkma canınk, beneğine odaklan sen cnm.Bilmiyorum vücut agrısı ve asabiyet var acayip
Meltemcim sen bu hava da yürüyüş yapabiliyor musun ben spor salonuna gidip üşütmekten bile korkar oldumKuZum ya, kıyamam sana
Vay cingöz niloş vay, leyloşumuzu zombi yaptı :)
Haklısın canim günün dolmuş ins normal olur hurma yedin mi açılmayı kolaylaştırıyor diyorlar bi de çömelme egzersizleri işe yariyormus gönlüne göre olur umarımAcilma varsa suni sanci yoksa sezeryan
Acilma.olmadan suni sanci verip sizi riske atamam dedi ama biri yazmiz kim goremedm acilma olmasi icin hap koyup 12 saat bekleyeceklermis oda bi secenek sanirim bana boyle bisey demedi doktor bugun butun detaylari ogrencem gerxekten agrim sizim o kdr cokki bu kdr bekleyip sezeryan olup bide onun agrisini cekmek istemiyorumm cok odaklandim normale ; (
Hadi saglikla sıhhatle inş zeynom....Perşembe canım . 1 günüm kaldı
Eşimin ayak alçı da öyle dün gece geldi bi asabiyet basagrısı falan nedenini bilmiyorum yok canım alçı da ayak topuga basıyo azcıkAğri normal de, asabiyet neden canm, en güEl günlerimiz, bebişlwri koklamaya sayili günler kaldi, sıkma canınk, beneğine odaklan sen cnm.
Esin nasil oldu? Yürüyebiliyo mu
Hey masallah, boyle güzel hikayelere ihtiyacm var walla :))Teyzemin kızı geçen hafta doğurdu suni sancı ile sağ olsun gece 10 da girip akşam 4 de doğurmuş .. Direnmiş ve kazanmış normal doğurdu
Ya hurmayla aram hic iyi degil acikcasi yemedim evim.dublex merdiven inip cikmaya valisyrm yuruyus hakgetire evde temizlikten baska hareketim yok birazda suclu benim yani ; (Haklısın canim günün dolmuş ins normal olur hurma yedin mi açılmayı kolaylaştırıyor diyorlar bi de çömelme egzersizleri işe yariyormus gönlüne göre olur umarım
Çok şükür canım gözün aydınKızlar bu sabah 06:20 de oğlum Yusufu normal doğumla kucağıma aldım.
5.5 saat sancı çektim. Doğum sırasında başından önce eli geldi. Son anda sezaryen olacaktım nerdeyse.. Ama şükürler olsun ben ve bebeğim iyiyiz..
dr risk almak istemedi dogsun bebegin kendisi kalbi sikismasin icerde diyor dogarsa iyi olur diyor günde geldi 2-3 icin ne olur diyor ama ebeler aklimiza girdi onlarda normal sancini bekle diyor cünkü suni sanciyla gelmeme ihtimali var zorlanirsin gelmezse diyor galiba bekleyecegim geri yarin cikisimi istiycem hastaneden
Kızlar hiç sormayın ya, pazartesi nst de çatı muayenesi sonrası sancı çıktı, şiddetlenince dönmem için eve yolladılar. Bildiğiniz 5 dk bire düştü sabaha karşı, ama hala beni aşırı zorlamıyor diye doktora gitmedim. Salı sabahı şak die kesildi herşey, ben şok halbuki ki 2 güne doğum bekliyorduk, doktoruma danıştım olabilir dedi, yoklama yapmış benim kız, Cuma 40+0 olcaz o zamana kadar gelmezse, o gün konuşucaz. Bildiğiniz evde gün dolsun cuma olsun die bekliyorum. Allahım hepimize sabır versin
Evet bi de basinda birilerinn sürekli bisiler sormasi var, en iyisi doğumhaneye girene kadar aramamak, ben oyle yapicamSaol canım artk gelsin ya iyice daraldım inan uyku düzeni filan kalmadı annemler geldi bildiğiniz herkesi ayaklandı zaten soran sorana deli oluyorum
Ben de yavas yavas gelsin artk demeye basladim walla0
Evet bizimki bnde beklerim dedi ah ahh yoruldum valla
Hadi ya, ben de cıkayım ozaman, ama dr a sormak lazm tabi yapmadanGunaydin anneler ve adaylar.. dun arkadasim aradi.. acilma olmasini ustiyorsan yuruyus yetmez diyir. Muhakkak merdiven cikmalisin diyor. O uc cocugunda da oyle yapmis cok ise yaramis. Merdiven cik 40i gecip suniye kalma diyor