• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gunaydin anneler ve adaylar.. dun arkadasim aradi.. acilma olmasini ustiyorsan yuruyus yetmez diyir. Muhakkak merdiven cikmalisin diyor. O uc cocugunda da oyle yapmis cok ise yaramis. Merdiven cik 40i gecip suniye kalma diyor

:KK57:Günaydın kızlar rüyamda oğlumu gördüm birses bana dokuz gün kaldı ibrahimin gelmesine dedi ben çocuğumu kucağıma aldım ibrahim diye sevdim ama ibrahim ismi nerden çıktı anlamadım hiç düşünmediğimiz bir isimdi bu rüya ne demek şimdi eşimde bugün dr ne diyecek bakalım dokuzgün sonra olursa ibrahim koyarız dedi ben herşeyi kuzey diye hazırladım hep kuzeyim diye sevdim oğlumu
İki isim koyarsın Canım dediğin gibi cıkarsa

:KK57:Günaydın kızlar rüyamda oğlumu gördüm birses bana dokuz gün kaldı ibrahimin gelmesine dedi ben çocuğumu kucağıma aldım ibrahim diye sevdim ama ibrahim ismi nerden çıktı anlamadım hiç düşünmediğimiz bir isimdi bu rüya ne demek şimdi eşimde bugün dr ne diyecek bakalım dokuzgün sonra olursa ibrahim koyarız dedi ben herşeyi kuzey diye hazırladım hep kuzeyim diye sevdim oğlumu
Bence bunda da bir hikmet vardır. İkinci isim olarak koyardım ben olsaydım

Acilma varsa suni sanci yoksa sezeryan

Acilma.olmadan suni sanci verip sizi riske atamam dedi ama biri yazmiz kim goremedm acilma olmasi icin hap koyup 12 saat bekleyeceklermis oda bi secenek sanirim bana boyle bisey demedi doktor bugun butun detaylari ogrencem gerxekten agrim sizim o kdr cokki bu kdr bekleyip sezeryan olup bide onun agrisini cekmek istemiyorumm cok odaklandim normale ; (
Haklısın canim günün dolmuş ins normal olur hurma yedin mi açılmayı kolaylaştırıyor diyorlar bi de çömelme egzersizleri işe yariyormus gönlüne göre olur umarım

Ağri normal de, asabiyet neden canm, en güEl günlerimiz, bebişlwri koklamaya sayili günler kaldi, sıkma canınk, beneğine odaklan sen cnm.
Esin nasil oldu? Yürüyebiliyo mu
Eşimin ayak alçı da öyle dün gece geldi bi asabiyet basagrısı falan nedenini bilmiyorum yok canım alçı da ayak topuga basıyo azcık

Haklısın canim günün dolmuş ins normal olur hurma yedin mi açılmayı kolaylaştırıyor diyorlar bi de çömelme egzersizleri işe yariyormus gönlüne göre olur umarım
Ya hurmayla aram hic iyi degil acikcasi yemedim evim.dublex merdiven inip cikmaya valisyrm yuruyus hakgetire evde temizlikten baska hareketim yok birazda suclu benim yani ; (

Günaydın kızlar nasılsınız ben 01.12.2015 saat 9.00 gibi doğum yaptım epidural sezeryan oldu 3.830 gr 52 cm oğluşum ismine alperen diye karar verdik ben hep mehmet efe olsun diyordum ama eşim alperen istedi bu arada hamilelik süresince 10 kilo almışım ilk doğumuma göre çok rahattı çabuk ayaklandım şükürler olsun şimdilik herşey yolunda

Kızlar bu sabah 06:20 de oğlum Yusufu normal doğumla kucağıma aldım.
5.5 saat sancı çektim. Doğum sırasında başından önce eli geldi. Son anda sezaryen olacaktım nerdeyse.. Ama şükürler olsun ben ve bebeğim iyiyiz..
Çok şükür canım gözün aydın :nazar: darısı bizlere :KK55:

dr risk almak istemedi dogsun bebegin kendisi kalbi sikismasin icerde diyor dogarsa iyi olur diyor günde geldi 2-3 icin ne olur diyor ama ebeler aklimiza girdi onlarda normal sancini bekle diyor cünkü suni sanciyla gelmeme ihtimali var zorlanirsin gelmezse diyor galiba bekleyecegim geri yarin cikisimi istiycem hastaneden

Alah yardmcin olsun tatlim. Tabi doğal sanci cok iyi ama bebeği de riske atma tatlm

Kızlar hiç sormayın ya, pazartesi nst de çatı muayenesi sonrası sancı çıktı, şiddetlenince dönmem için eve yolladılar. Bildiğiniz 5 dk bire düştü sabaha karşı, ama hala beni aşırı zorlamıyor diye doktora gitmedim. Salı sabahı şak die kesildi herşey, ben şok halbuki ki 2 güne doğum bekliyorduk, doktoruma danıştım olabilir dedi, yoklama yapmış benim kız, Cuma 40+0 olcaz o zamana kadar gelmezse, o gün konuşucaz. Bildiğiniz evde gün dolsun cuma olsun die bekliyorum. Allahım hepimize sabır versin

Allah allah cidden cok garip, senn bebiş de elifinli gibi bı dunyayı yoklamiş, begenmemiş geri içeri kacmiş :)

Gunaydin anneler ve adaylar.. dun arkadasim aradi.. acilma olmasini ustiyorsan yuruyus yetmez diyir. Muhakkak merdiven cikmalisin diyor. O uc cocugunda da oyle yapmis cok ise yaramis. Merdiven cik 40i gecip suniye kalma diyor
Hadi ya, ben de cıkayım ozaman, ama dr a sormak lazm tabi yapmadan

Back
X