Şu an Duru hnmı emzirirken bildiriyorum

23.11.2015 günü 7de girişimizi yaptık, 8 gibi beni hazırlayıp ameliyathaneye aldılar( en gıcık kısım sonda

en iyi kısım lavman olmadı

)
Eşimin ısrarlı çabalarıyla belimden dolayı endişelendiği için genel anesteziye ikna oldum( iyi ki de olmuşum ikna nedenine değincem)
Saat kaçta odaya geçtim hatırlamıyorum beni gözleri ağlamaktan yumuk yumuk olmuş eşim karşıladı ve odada dünyalar güzeli bir kızı kucağıma verdiler.
O an her şey duruyor ilk hissettiğim aşktan öte bir duygu hamileyken ne kdr seviyodum bebeğimi ama kucağımda gördüm Allahım yok böyle bir şey
Simsiyah baya bildiğiniz saçlı doğdu Duru hnm

fındık burun köfte dudaklar

Hemşireler fln deli olmuş yenidoğan bu nasıl güzel kız diye odaya doluştu herkes

Sezeryan korktuğum kadar değilmiş ağrı tabi ki var ama ben ilk akşamdan kendi kendime kalkcam yürücem dedim alışabilmek için baya zorladım kendimi yürümenin çok faydasını gördüm 2. Gün iyice ayaklandım yani zorunlu sszeryan olcak hamişlerim üzülmeyin anneyiz biz başaramayacağımız bir şey yok

Neden iyi ki genel olmuş dedim çünkü 10 dk sonra bebek doğmuş ama ben içerde 35-40 dk daha durmuşum dikişiydi vs ydi bilemiyorum sıkılırdım ya uyanık olsam bi de diktikelrini bilmek fln ne bilim

50 cm 3 kg doğduk hastaneden 2900 çıktık yenidoğanlar şişliği atınca 300 gr a kdr veriyomuş
Bir çok gereksiz şey almışız yanımıza en gerrkli olan bence lansinoh hemen 2 kutu daha aldırın ben her emzirmeden sonra her ikisine de sürüyorum çok acıyo çünkü uçlar ve yara olup çatlama riski çok yüksek
Hasta bezi bebk bezi ıslak mendil her şeyi hallediyo hastane, ztn 3. Gün kanamam azaldı baya
Aklıma geldikçe yazayım öptüm şimdilik en güzel yanı hastaneden çıkış anı çok şükür bin şükür

işitme testini ve sarılık işini de şimdilik atlattık unuttuğum varsa sorun bende yazarım öptmm siziiiiii