- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- Konu Sahibi blueflower
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin Aylin'imizin annesiBu da biz
HoşgeldiniiiizAlp Atlas ve annesi
Merhaba amin inşallah. Hepimiz 2015 aralık anneleri topiğindeyiz oraya da beklerizmerhabalar bende 15+6 haftalık hamileyim . rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize :) Hangi şehirlerden yazıyorsunuz
HoşgeldiiiinnnAyyy dün akşam keşke bir de göbişlerimizi görsek kızlarla diyordum ben 2 gündür çok şişkinim biran da patladım nedense annem de acaba şekerin mi var dedi korkuttu beni topik için çok teşekkür ederim başka bir şey isteseymişim olacakmış bende hemen akşama bir göbiş resmi hazırlayıp atarım
Benim toplam 12 kilo oldukızlar kaç kilo aldını z ya ben 20+6 gün de 6 kilo almısım çokmu sizce 51 kilodan 57 ye çıkış yaptım boyumu soylemyim :) 1,75
bnmde 10 oldu şuan dün tartıldım 62 olmuşum tosunluğa adım atyorumBenim toplam 12 kilo oldu
Gidiyor canım kilolar, dert edipte bebişini üzme sakın. İlk hamileliğimde aldığım 20 kiloyu sonrasında fazlasıyla vermiştim.bnmde 10 oldu şuan dün tartıldım 62 olmuşum tosunluğa adım atyorum