Bu 5. Denemenmi allahım inşallah bu defa yüzüne gülsün inşallah saglıkla kucağına al.kacıncı gün embriyosuAmin canım inşallah emeklerimiz dualarımız hayırlı sonuç versin... daha önceki 4 transferiminde sonuçlarını gününde yaptırmıştım, bu sefer erken yaptırıcam.. Kişiye göre değişiyor kiminde çıkıyor kiminde yanıltıyor.. 10. Günü bekle istersen canım, daha garanti olsun..
4 başarısız transferden sonra acgh yani embryoda genetik test için tedaviye başlamıştık, o tedavim çok olumlu geçmedi tek embryo 6.gün olarak 1 sene önce dondurulmuştu.. Acgh da yapılamadı.. Herşeye 1 sene ara verdim.. Tekrar güç buldum ve tek embryom ile yola devamm..Bu 5. Denemenmi allahım inşallah bu defa yüzüne gülsün inşallah saglıkla kucağına al.kacıncı gün embriyosu
Benımde üçüncü günüm bugün dün dışarı çıktım bıraz dolastı bugünde duş aldım kotu yaptım duş almakla pısman oldum ayakta ılık suyla yaptımKızlar,
Bugün transferin 6. günü. İlk bir iki gün kasık ağrım olmuştu ama şu anda salsa yapacak kadar belirtisizim. :) Sizin nasıl gidiyor.
Benımde üçüncü günüm bugün dün dışarı çıktım bıraz dolastı bugünde duş aldım kotu yaptım duş almakla pısman oldum ayakta ılık suyla yaptım
Bende üzüldüm ama yat yat da insan aptal gibi oluyor şeninde göğüslerin acıyormu benim çok acıyor sütyen giyemiyorum özellikle uçları bide kasıklarımda batma oluyorSedef,
Bana gönül rahatlığı ile duş yapabilirsin dediler. Hiç bir sıkıntısı olmuyormuş. Merak etme. Ben 2 sonra işe bile başladım. Çok yorulmadan takılıyorum. Olacaksa oluyor zaten.
Can'ım benim allah yardimiz olsun hıc biseye bozma moralini4 başarısız transferden sonra acgh yani embryoda genetik test için tedaviye başlamıştık, o tedavim çok olumlu geçmedi tek embryo 6.gün olarak 1 sene önce dondurulmuştu.. Acgh da yapılamadı.. Herşeye 1 sene ara verdim.. Tekrar güç buldum ve tek embryom ile yola devamm..
Amin canim hepimizin Allah yardimcisi olsun, emeklerimizin karsiligi olsun saglikla kavusalim.. Cok sukur moralim yerinde, yada tecrubelendim diyelim :)). Bizimle birlikte tum isteyenlere Allahim nasip etsin..Can'ım benim allah yardimiz olsun hıc biseye bozma moralini
Bende üzüldüm ama yat yat da insan aptal gibi oluyor şeninde göğüslerin acıyormu benim çok acıyor sütyen giyemiyorum özellikle uçları bide kasıklarımda batma oluyor
Kızlar günaydın,
Bugün 10.günüm, benimki 6.gün embryosu.. Sabah comfort"erken gebelik testi" yaptim.. Negatiff.. Yanıltıcı olabilir tabii ama yinede üstünde ilişkiden 5-7 gün sonrası için bile sonuç %99 diyor.. Cok iddaali degil mi?
Can'ım iki gun sonra kanda yaptır üzülme simdiKızlar günaydın,
Bugün 10.günüm, benimki 6.gün embryosu.. Sabah comfort"erken gebelik testi" yaptim.. Negatiff.. Yanıltıcı olabilir tabii ama yinede üstünde ilişkiden 5-7 gün sonrası için bile sonuç %99 diyor.. Cok iddaali degil mi?
Adet gelmeden oncede aynı böyle acıyordu göğüslerim korkuyorum tutmadı diyeBenim de uçları hassas ama kalan kısımlarda bir rahatsızlık yok. Arada bir regl gibi ağrı gelip gidiyor. Aslında belirgin hiçbir belirti yok. Bu süreci konforlu geçirdiğimi düşünüyorum :)
Sınırden oluyorum insanın bu kadar anlayiissiz esi olur daha transfer olalı 4.gunun magazamiz durduk yere is çıkartıyor bana çocuk da gözü olan bunları yapmaz bende inadına en ağır seyleri kaldırdım onun gözü yoksa benim hıc yok olmasaa olmasın artık çocukda istemiyorum çünkü bı hayvanla evliyim Allah'ın bı bildiği var demekki
Zaten Gül'üm tutmaz okadar ağır taşıdım bu gerizekalin yüzünden benim eşim kadar kimse anlayışsız olamaz ben kendimi yıpratıyorum çocuk diye is basa geldimi kılolusun çocuğun ondan olmuyor diyo bende kimden çocuğun oluyosa ona git dedim yeter hepmi üzülen ben olucam psikolojim bozuldu yaSedeff,
Sakinleş lütfen, sakinleşşş. Erkekler maalesef kadınlar kadar ince ve hassas düşenemiyorlar. Bir an kızgınlıkla sonradan üzüleceğin bişey yapma.
Zaten Gül'üm tutmaz okadar ağır taşıdım bu gerizekalin yüzünden benim eşim kadar kimse anlayışsız olamaz ben kendimi yıpratıyorum çocuk diye is basa geldimi kılolusun çocuğun ondan olmuyor diyo bende kimden çocuğun oluyosa ona git dedim yeter hepmi üzülen ben olucam psikolojim bozuldu ya
Zaten kız arkadasım bekliyor yazık yat ben sana bakarım diye ama bırakmıyor valla belim çok Ağrı'yo sabır diyorum başkada bısey demiyorum saol bana cvp verdiğin icin birilerin beni anlaması ne güzelBiraz mağazadan ayrılıp kafanı mı dağıtsan acaba. Sakinleşirsin biraz. İnan tutacağı varsa eğer, ağır kaldırsan da tutar. Sen yıpranma önemli olan o.
Zaten kız arkadasım bekliyor yazık yat ben sana bakarım diye ama bırakmıyor valla belim çok Ağrı'yo sabır diyorum başkada bısey demiyorum saol bana cvp verdiğin icin birilerin beni anlaması ne güzel
Bende böyle bı insana çocuk vermek icin uğraşıyorum bu çocuk olayı aramızı bozdu önceden çok mutluyduk yada esimin gerçek yüzünü görüyorum anlamıyorum kiYa ne demek, bir şekilde birbirini dost belliyor insan burda, benzer tecrübeler ediniyoruz. Eşinin sana iş yaptırması ve seni suçlaması hiç doğru değil elbet. Ama sen yine de kendini ve bebeğini düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?