Bi kac gundur giremiyodum nasilsiniz diye gecmis gunleri de okudum daha yatagimdayim bugun izinli ve evde oldugum icin tembellik yapiyorum, sabah sabah agladim okuyunca
S
sedefbxl
insan bazen eşiyle sorunlar yasayinca acaba buyuzden mi cocuk olmuyo bizim icin boylesi daha mi hayirli diyebiliyor, bende bunu cogu kez dusunuyorum. Ama bizim icin neyin hayirli oldugunu biz bilemeyiz Allah bilir. Biz sadece hayirlisi ile cocuk sahibi olmak istiyoruz ve inş. Bizede nasip olur. Kadinlar bu surecte daha duygusal daha hassas oluyor erkeklerse daha stresli daha gergin, biz onlardan anlayis beklerken onlar kendi gerginliklerini bize yansitiyor. Umarim duzelmistir araniz, hic suanda esine kilona vs. Takma sadece dua et ve bekle, ins. Hepimiz guzel haberler aliriz. Bende daha gonal f ignelerimi kullaniyorum bu hafta sonu toplayabiliriz demisti dr bugun yine kontrolum var bakalim ne alemdeler. Not : eşimde kiloma takik. Ödü kopuyor hamile kalınca daha cok alcam ve veremicem diye :) bizim kafa sakin olsun bebisler sağlikla gelsin, kilo da gider Allahin izniyle... Herkese hayirli guzel bir gun diliyorum