2015 aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

Bende böyle bı insana çocuk vermek icin uğraşıyorum bu çocuk olayı aramızı bozdu önceden çok mutluyduk yada esimin gerçek yüzünü görüyorum anlamıyorum ki
Sızınde moralinizi bozuyorum salak gibi bosver beni sen nasılsın kaç gunun kaldı sonucu öğrenmeye

Bende böyle bı insana çocuk vermek icin uğraşıyorum bu çocuk olayı aramızı bozdu önceden çok mutluyduk yada esimin gerçek yüzünü görüyorum anlamıyorum ki

Kolay bir süreç değil çocuk süreci. Hele bizim gibi tüp bebek yapanlar için 10 kat daha zor. Bu sürede maalesef duygu durum bozuklukları yaşıyor her iki tarafta. Olacak mı olmayacak mı stresi ayrı, iyi bakabilecek miyim stresi apayrı. Düzelir merak etme. Gemileri yakmayın yeterki

Sızınde moralinizi bozuyorum salak gibi bosver beni sen nasılsın kaç gunun kaldı sonucu öğrenmeye

Yok ya, paylaştıkça azalır derler. Çok kalmadı 7. günüm bugün. Pazara denk geliyor 12. gün, ben cumartesiden baktırıcam sanırım.

Arkadaşlar bugün adet günüm gerçi olmadım daha yarın olur büyük ihtimalle ve ben de tedaviye başlıyorum ayrıca eşim azospermi olduğu için microtese olacak bu ilk denememiz ve ilk microtese umarım Mutlu biter ve son olur bana tavsiyeniz var mı tecrübesizim çünkü

6. Gun embryosuydu.. Dr um ile gorustum, ilaclari birakiyorum. Bu arada tuhaf şekilde metanetle karşıladım, hayırlısı olsun.. Yeni opu, yeni umutlar ☺️.. Dualarım siz sonuç bekleyenler için

Aslında fark etmeden kendimizi olumlu sonuca da olumsuz sonuca da hazırlıyoruz. Yoğun ve yorucu sürecin elbette mutlu bitmesi temennimiz ama bazen olmayınca olmuyor. Metanetin hep daim olsun. Olduğu kadar, olmadığı kader.

6. Gun embryosuydu.. Dr um ile gorustum, ilaclari birakiyorum. Bu arada tuhaf şekilde metanetle karşıladım, hayırlısı olsun.. Yeni opu, yeni umutlar ☺️.. Dualarım siz sonuç bekleyenler için
Kıyamam sana bıtanem üzme canını allAh büyük olmasaa bıdakıne olur millet 10.da tutturuyor biz daha yeniyiz lütfen üzülme kesin benımde tutmadı bosver

Ya kislar galiba mantar olmusum fena kasiniyorum embriyoya zarar vermezmis dr vajina kültür testi yaptir dedi ama ben test sonucjnu almadan yaptirmam geciciçözüm biliyormusunuz

Günaydın şekerler;

Bende bebişlerimi alıp geldim . ilk size yazmak istedim ... Dualarınızı eksik etmeyin olurmuu 2016 bizim yılımız olsun ... Yanlız bir sıkıntım var dün gece en az 17 kes tuvalete kalktım. İlk trasnferimde neler yasadıgımı hatırlamıyorum. Ama bukadar tuvalete gitmemiştim.,

Günaydın şekerler;

Bende bebişlerimi alıp geldim . ilk size yazmak istedim ... Dualarınızı eksik etmeyin olurmuu 2016 bizim yılımız olsun ... Yanlız bir sıkıntım var dün gece en az 17 kes tuvalete kalktım. İlk trasnferimde neler yasadıgımı hatırlamıyorum. Ama bukadar tuvalete gitmemiştim.,

Günaydın,

Sevinçli haberler alırsın umarım. Herkesin bünyesi farklı reaksiyon gösteriyor. Yapamamak gibi bir sıkıntın yoksa korkma bence

kabızlık için şurup aldım ama dün transferde hiç sıkışıklık yuzunden sıkıntı çekmemiş iken gece uyumadım koşa koşa gittim wc ye.. İnşallah son olur sağlıklı olur hayırlı olu ruzun ömürlü olur..

Ya kislar galiba mantar olmusum fena kasiniyorum embriyoya zarar vermezmis dr vajina kültür testi yaptir dedi ama ben test sonucjnu almadan yaptirmam geciciçözüm biliyormusunuz
pamuklu iç çamaşırı giymelisin, ıslaklığı sevmez, mümkün olduğunca kuru tutmalısın.. Geçmiş olsun

Bi kac gundur giremiyodum nasilsiniz diye gecmis gunleri de okudum daha yatagimdayim bugun izinli ve evde oldugum icin tembellik yapiyorum, sabah sabah agladim okuyunca S sedefbxl insan bazen eşiyle sorunlar yasayinca acaba buyuzden mi cocuk olmuyo bizim icin boylesi daha mi hayirli diyebiliyor, bende bunu cogu kez dusunuyorum. Ama bizim icin neyin hayirli oldugunu biz bilemeyiz Allah bilir. Biz sadece hayirlisi ile cocuk sahibi olmak istiyoruz ve inş. Bizede nasip olur. Kadinlar bu surecte daha duygusal daha hassas oluyor erkeklerse daha stresli daha gergin, biz onlardan anlayis beklerken onlar kendi gerginliklerini bize yansitiyor. Umarim duzelmistir araniz, hic suanda esine kilona vs. Takma sadece dua et ve bekle, ins. Hepimiz guzel haberler aliriz. Bende daha gonal f ignelerimi kullaniyorum bu hafta sonu toplayabiliriz demisti dr bugun yine kontrolum var bakalim ne alemdeler. Not : eşimde kiloma takik. Ödü kopuyor hamile kalınca daha cok alcam ve veremicem diye :) bizim kafa sakin olsun bebisler sağlikla gelsin, kilo da gider Allahin izniyle... Herkese hayirli guzel bir gun diliyorum

Bi kac gundur giremiyodum nasilsiniz diye gecmis gunleri de okudum daha yatagimdayim bugun izinli ve evde oldugum icin tembellik yapiyorum, sabah sabah agladim okuyunca S sedefbxl insan bazen eşiyle sorunlar yasayinca acaba buyuzden mi cocuk olmuyo bizim icin boylesi daha mi hayirli diyebiliyor, bende bunu cogu kez dusunuyorum. Ama bizim icin neyin hayirli oldugunu biz bilemeyiz Allah bilir. Biz sadece hayirlisi ile cocuk sahibi olmak istiyoruz ve inş. Bizede nasip olur. Kadinlar bu surecte daha duygusal daha hassas oluyor erkeklerse daha stresli daha gergin, biz onlardan anlayis beklerken onlar kendi gerginliklerini bize yansitiyor. Umarim duzelmistir araniz, hic suanda esine kilona vs. Takma sadece dua et ve bekle, ins. Hepimiz guzel haberler aliriz. Bende daha gonal f ignelerimi kullaniyorum bu hafta sonu toplayabiliriz demisti dr bugun yine kontrolum var bakalim ne alemdeler. Not : eşimde kiloma takik. Ödü kopuyor hamile kalınca daha cok alcam ve veremicem diye :) bizim kafa sakin olsun bebisler sağlikla gelsin, kilo da gider Allahin izniyle... Herkese hayirli guzel bir gun diliyorum

Günaydın,

Tedavin olumlu sonuç versin umarım. Tüp tedavisine başlamadan önce buralara baktığımda, insanların beraber sevinip beraber ağladıklarını okuyunca komik gelmişti, taa ki tüp tedavisine başlayıp, negatif sonuç alan bir arkadaşın yazısını okurken gözyaşları içinde kalana kadar. Damdan düşmüşün halinden damdan düşmüş anlar derler ya bizimki de öyle işte...

Mrb Gül'üm nasılsın dün çok gerildim ağladım en sonunda mağazadan çıkıp arkadaşıma gittim biraz moral oldu Burdaki doktorlar yanı belcikadaki çok umursamazlar Türkiye'deki gibi ilgili değiller transfer sonrası hıc bısey olmamış gibi hayatına devam et dediler esimin yanında oda bısey olmaz diye düşünmüş bugün özürdiledi yanı aklı basına yeni geldi internetten araştırmış bana Nasıl haksızlık yaptığını anladı ama ne fayda dün kaç saat ağlattı beni bide onun inadına en ağır seyleri taşıdım kesin çocuğum tutmadı bı anlık öfke nelere mal oluyo bu çocuk olayı hepimizi yıprattı benim yaptıgım hataları sakin yapma gayet sakin ol düzenli vur igelerini esımlede kesinlikle tartışmaya girme sonunda zararlı çıkan hep biz kadınlar oluyoruz

Back
X