Ah keşke cumaya kese görücem daha :s hamile miyim anlamıyorum Dr demedi ama 2günde bir gdip betahcg baktırıp inanmaya calışıyorum :)4 le 6. Gunu hic duymadim zaten saglik olsun bir omur boyu benimle kalsin yetersen ne yaptin canim kalp atisini duydunmu :)
Inş cnm ne güzel olur valla ben hamileyim ama belki bişey olurda kaybederim dye hayal bile kuramıyorum eşim Dayanamadı şimdiden oyuncak Aldı içim gtti ya oynayamaxlarsa dye hep Aklımda kalır dyeAllah'ım korkularımızı Boşa çıkarıp kucaklarımızı sağlıklı güzel bebeklerle doldursun inş
Transfer sonrası eğer kılabilirsen Namazdan sonra kılamazsan da aklına geldikçe ayetel kürsi oku karnına üfle ne bilim ben öyle Yaptım belki melekler korumuştur onları onun dışında özel bi dua yapmadım ama el musavvir zikrini çekiyorum ara ara elimi karnıma koyupBirde kızlar özellikle ettiğiniz dualar varmı ben 4444 tefriciye bitirdim ama bu aralar ne namaz ne dua uzaklastim yine. Transfer yaklaştıkça dua artacağına azaldı bende.
Hangi duaları yapıyorsunuz ve birbirimize de yapalım mi birbirimiz için okuyup gonderelim tek tek.
Onda da haklısın arkadaşım ama ne bilim işte hep korkmuyo muyuz sanki :) Hayırlısı dedim bekliyorum yapcak bsey yok artıkCanim aanlıyorum kaygılarını ama lütfen onları bir tarafa bırakve bbulunduğun durumun tadını çıkar yeni yıla 3 kişi gidreceksiniz yeni bir heyecan gelecek evinize hep bunlari dusun Allah gostermesin kotu birsry olursa zaten dibine kadar uzuleceksin o yuzden iyiyken kötüyü dusunup huzursuz olma
Sen namaz kilabildin mi canjm transfer sonrası bazı arkadaşlar kiliyormus hatta ayakta normal ama ne biljm ben kıpırdamaya korkuyorum o zamanlardaTransfer sonrası eğer kılabilirsen Namazdan sonra kılamazsan da aklına geldikçe ayetel kürsi oku karnına üfle ne bilim ben öyle Yaptım belki melekler korumuştur onları onun dışında özel bi dua yapmadım ama el musavvir zikrini çekiyorum ara ara elimi karnıma koyup
Haklisin canim her animiz tedirginlik ve korku üzerine ama bu defa ben acaip poziifim ilkinde böyle değildim. Aman napim diyorum tutacakmis gibi hayal kuruyorum tutmazsa oturup aglicam sizlicam geri yola devam yapacak şey belli :)Onda da haklısın arkadaşım ama ne bilim işte hep korkmuyo muyuz sanki :) Hayırlısı dedim bekliyorum yapcak bsey yok artık
Saol canımm ben zaten artık alıştım ağlaya ağlaya taş oldum ama yılmak yok ve anladımki pozitif düşünmek gerek olumsuzluğu çekmeyelim hiç bir zamanRabbim tez zamanda hayirli sağlıklı bebisleri nasip etsin canim iki meleğin sefaatcin olacak inşallah Rabbim sabr versin zor
Ay biran düşüncesi bile çok iyi geldi hepimizin kucağı bebişlerle dolsun hayırlı evlat sağlıklı evlat olsunlar inşallahKızlar eski topikleri muhakkak gezmissinizdir profil fotolarina bakınca neredeyse hepsinin bebeği olmuş fotosunu koymuş kimisi durumuna yazmış. Dusunsenize birgün bizim topigimize bakanlarda vay ve ne güzel ne çekmişler ama bak hepsinin de olmuş dicekler ne tatlı dimi hayali bile :)
Hastaneden gelir gelmez kıldım hatta ben ağır kaldırmak dışında herseyi Yaptım sayılır bi sakınca görmedimSen namaz kilabildin mi canjm transfer sonrası bazı arkadaşlar kiliyormus hatta ayakta normal ama ne biljm ben kıpırdamaya korkuyorum o zamanlarda
Hastaneden gelir gelmez kıldım hatta ben ağır kaldırmak dışında herseyi Yaptım sayılır bi sakınca görmedim
canim belirti arama.hic agri olmadan hamile kalan cok kisi var ki saglikli hamilelige sahiplerYat yat vakit gecmio ya uff daha cok var ama.birde bende agri fakan yok olmasi gerekmiomu ya ikinci gunum
h yardmcn olsn canmAnladım canım haklısın burda pek ilgi yok. Hele ki benim yaptırdığım yerde Allah a emanetiz. Ne doğru dürüst bilgi veriliyor ne adam akıllı testler yapılıyor. Dua etmekten başka yapabileceğimiz yok. Maddi manevi yipraniyoruz bakalım sonumuz ne olacak. Umarım sen memnun kalirsin da tutar hayırlısı ile
İnsallah öyle olur canım.inanın artık burda kendimden cok sizleri düşünüyorum.sabah kalkıp direk buraya bakıyorum neler olmuş neler bitmiş diye.umarım burdaki tüm arkadaslarımın yüzü güler en kısa zamanda..Canm sen herkesepozitif dusunceler ddağıtıyorsun kendine gelince acaip negatifsin olumlu düşün bir Bakmışsın mucizeler gerçek olmuş
İnsallah canım o günleride yasamak nasip olur bizede..hamileliğimizi dogumlarımızı dogumgunlerimizi herseyi paylaştıgımız yer olur bizim için burasııKızlar eski topikleri muhakkak gezmissinizdir profil fotolarina bakınca neredeyse hepsinin bebeği olmuş fotosunu koymuş kimisi durumuna yazmış. Dusunsenize birgün bizim topigimize bakanlarda vay ve ne güzel ne çekmişler ama bak hepsinin de olmuş dicekler ne tatlı dimi hayali bile :)
İnşallah hepimizin yüzü gülerİnsallah canım o günleride yasamak nasip olur bizede..hamileliğimizi dogumlarımızı dogumgunlerimizi herseyi paylaştıgımız yer olur bizim için burasıı
5300hastane 2500 civarıda ilaçlar sanırım kan testleri dahil değil ama bana hç test yapılmadı sadece transfer sonrası Beta baktırdımKızlar sormak istediğim, özelde tüp bebek fiyatlar ne kadar oldu, fiyatlara kan testleri dahil mi.
İlaç fiyatları hakkında bilgim var. tahmini tutar 2500 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?