2015 Aralık tüp bebek

Ahhhh bayıldım bu lafa.. Buz bebiş :)) Heppp senle kalacak buz bebiş,n canım nşallaaahhhh.. Allah beraberinde olsun!!

Iki gunde bir tekrarliycam testi normal zamanda arada yapardim test bembeyaz hic bir belirti olmazdi testte şimdi yani gorebiliyorum
Ahhhh inşallahhhhhh canım. Bence herşey çok güzel olucakkk artık 8. gün o çizgi boşuna çıkmaz diye düşünüyorum :))) Ama sen sabırla bekle yine de:)

Arkadaşlar merhaba hepinizin kandili mübarek olsun. Benim bir sorum olacaktı başarısız bir tüp bebek denemem var. ikincisi dondurulmuş embriyolarla olacak. acaba bu bekleme sürecinde folik asit almalı mıyım.

merhaba değerli hatunlar. tüp bebeğe başladım. ama aranızda uzun kalamayacağım. kafayı çok takınca bunalıyorum. Allah yüzümüzü güldürür inşallah.

sorum var: geçen hafta salı adetin 3. günü ile ilaçlara başladım. dünkü kontrolde 10 yumoş, biri 15,5 iki üç tanesi 12,5 bir kaçı 8 büyüklüğünde. ilaç dozu biraz arttırıldı. normal mi. onlar da büyür diyorlar.

Ahhhh inşallahhhhhh canım. Bence herşey çok güzel olucakkk artık 8. gün o çizgi boşuna çıkmaz diye düşünüyorum :))) Ama sen sabırla bekle yine de:)
Hadiyaaaa valla heycanlandirdiniz beniiii Allahim bu sevincimizi bosa cikarmasin insallah

Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canim buz bebisini

Ayyyy caniiimmm kiz insallah dedigin gibi olur o kadar ihtiyacim varki aptal oldum inaninki sevinemiyorum kursagimda kalir diye
Canim gaz vermek gibi olmasın ama benim gecenki tutan tüp denememde transfer günü dahil 7. Gününde aynı bu şekilde çıkmıştı idrar testinde. Ayyy heyecanlandim valla. Yarın ilk idrarda yaparsan daha belirgin cikacaktir

Iki gun sonra yapicam canim ayyy cok tesekkur ederim

Normal cnm 17-18 olmaları için dozu arttırıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…