Ahhhh bayıldım bu lafa.. Buz bebiş :)) Heppp senle kalacak buz bebiş,n canım nşallaaahhhh.. Allah beraberinde olsun!!Kızlar günaydın benim gibierkenden topikte gezen aarkadaşları girmek güzel :)
Sadece dün girmedim Maşallah ne yazmissjniz 1 saattir oku oku cevapla bitmedi :)
Bugün saat 1de transferim var çok heyecanliyim buz bebişimi alıp gelcem. Bugün kandil dualarınızi bekliyorum inşallah
Ahhhh inşallahhhhhh canım. Bence herşey çok güzel olucakkk artık 8. gün o çizgi boşuna çıkmaz diye düşünüyorum :))) Ama sen sabırla bekle yine de:)Iki gunde bir tekrarliycam testi normal zamanda arada yapardim test bembeyaz hic bir belirti olmazdi testte şimdi yani gorebiliyorum
Ayyyyyyy çok heyecanlandım görünce valla kalbim pır pır etti canım yaaa inan :)) Cevap ortadaaa yahuuuuu :)))))Tast git gide koyulasti du bi resim atayim cikarsa
Aminn ins canim biz bi aile gibiyiz hep destek hep destekCok sagolun kislar destekleriniz icin sslyha sagol canim rabbim hepimize taddirsin inşallah
Cnm seni bekliyoruz ne zmn çıkıcak sonucun?12sinde oldu transferim, bugün test günüm, hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Hadiyaaaa valla heycanlandirdiniz beniiii Allahim bu sevincimizi bosa cikarmasin insallahAhhhh inşallahhhhhh canım. Bence herşey çok güzel olucakkk artık 8. gün o çizgi boşuna çıkmaz diye düşünüyorum :))) Ama sen sabırla bekle yine de:)
Hadi hayirli haberlerle gel ınsaallah12sinde oldu transferim, bugün test günüm, hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canim buz bebisiniKızlar günaydın benim gibierkenden topikte gezen aarkadaşları girmek güzel :)
Sadece dün girmedim Maşallah ne yazmissjniz 1 saattir oku oku cevapla bitmedi :)
Bugün saat 1de transferim var çok heyecanliyim buz bebişimi alıp gelcem. Bugün kandil dualarınızi bekliyorum inşallah
Benim doktorum, folik asiti sürekli kullanmamı tavsiye etti.Arkadaşlar merhaba hepinizin kandili mübarek olsun. Benim bir sorum olacaktı başarısız bir tüp bebek denemem var. ikincisi dondurulmuş embriyolarla olacak. acaba bu bekleme sürecinde folik asit almalı mıyım.
AaaaaammmiiiinnnnnnnHadiyaaaa valla heycanlandirdiniz beniiii Allahim bu sevincimizi bosa cikarmasin insallah
ben de bir yıldır kullanıyorum canım içim dışım folik asit oldu zaten:) ama negatif sonuçtan sonra bıraktım.Benim doktorum, folik asiti sürekli kullanmamı tavsiye etti.
Canim gaz vermek gibi olmasın ama benim gecenki tutan tüp denememde transfer günü dahil 7. Gününde aynı bu şekilde çıkmıştı idrar testinde. Ayyy heyecanlandim valla. Yarın ilk idrarda yaparsan daha belirgin cikacaktirAyyyy caniiimmm kiz insallah dedigin gibi olur o kadar ihtiyacim varki aptal oldum inaninki sevinemiyorum kursagimda kalir diye
Iki gun sonra yapicam canim ayyy cok tesekkur ederimCanim gaz vermek gibi olmasın ama benim gecenki tutan tüp denememde transfer günü dahil 7. Gününde aynı bu şekilde çıkmıştı idrar testinde. Ayyy heyecanlandim valla. Yarın ilk idrarda yaparsan daha belirgin cikacaktir
Normal cnm 17-18 olmaları için dozu arttırıyolarmerhaba değerli hatunlar. tüp bebeğe başladım. ama aranızda uzun kalamayacağım. kafayı çok takınca bunalıyorum. Allah yüzümüzü güldürür inşallah.
sorum var: geçen hafta salı adetin 3. günü ile ilaçlara başladım. dünkü kontrolde 10 yumoş, biri 15,5 iki üç tanesi 12,5 bir kaçı 8 büyüklüğünde. ilaç dozu biraz arttırıldı. normal mi. onlar da büyür diyorlar.
Tedaviye başlayacaksan kullan Cnm. Ben de tedavi öncesi başladım 3 ay öncesine kadar içmek iyi demişti doktorumben de bir yıldır kullanıyorum canım içim dışım folik asit oldu zaten:) ama negatif sonuçtan sonra bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?